زمان ارسال: 5 شنبه Mar 08, 2007 1:10 pm موضوع: سوال در مورد آپدیت
تاريخ عضويت: 08 Mar 2007 ارسالها: 4
سلام به دوستان
چند تا سوال داشتم
آیا ورژن 13 احتیاج فوری به آپدیت داره یا لزومی نداره؟
اگه بخوام به روزش کنم آیا دیتابیسش با ورژن 22 همخوانیداره؟ چون یه بار اینکارو کردم و از خود فروم موقع ریستور کردن دیتابیس ارور داد
تاريخ عضويت: 10 Sep 2006 ارسالها: 182 محل سكونت: میلان
برای اینکه در مورد updatet اطلاع پیدا کنید بهتر است این تاپیک را مطالعه کنید.
شیوه update
شما دیتا بیس رو لازم نیست updatet کنید.مقاله رو بخونید متوجه می شوید.دیتا بیس در هاست شما قرار دارد و امنیت اون بستگی به امنیت هاست شما دارد.
حق با شماست ولی باگهایی که نسخه های قدیمی دارن مثل نسخه 13 چی! مشکلی ایجاد نمیکنه؟
در ضمن من یه بار نسخه 22 رو نصب کردم ولی موقع به روز شدن دیتا بیس از بخش مدیریت سایت ارور داد و دیگه بالا نیومد
پس حتما دیتا بیسها با هم همخونی ندارن مثلا فیلدی به نسخه جدید اضافه شده یا...
اگر اون مقاله رو که لینکش رو دادن رو به دقت می خوندید توش توضیح داده شده بود
شما اگر از یک نسخه خیلی قدیمی به یه نسخه جدید میاید باید اسکریپت های ارتقای دیتابیس هر نسخه رو به طور مجزا اجرا کنید
یعنی شما الان باید اسکریپت های ارتقای دیتابیس نسخه های
2.0.13 به 2.0.14
2.0.14 به 2.0.15
2.0.15 به 2.0.16
2.0.16 به 2.0.17
2.0.17 به 2.0.18
2.0.18 به 2.0.19
2.0.19 به 2.0.20
2.0.20 به 2.0.21
و در آخر 2.0.21 به 2.0.22
شما باید همه این اسکریپت های ارتقا رو به ترتیب اجرا کنید
برای هر نسخه یه فایلی به اسم codechange هست که شما باید اون رو بگیری
البته اعمال تغییرات از اون نسخه ای که شما داری به نسخه جدید خیلی وقت می بره
بهتره شما آخرین نسخه phpbb که 2.0.22 هست رو بگیری و مدهاییکه دوست داری روش نصب کنی و فقط فایل ارتقای دیتابیس نسخه phpbb از همون نسخه ای که شما داری تا آخرین نسخه رو تک به تک اجرا کنی
قبلش حتما یه بک آپ از دیتابیست رو هاستت داشته باش.
پی اچ پی بی بی 22 رو دانلود کن. دیتابیس رو تا 22 ارتقا بده. سریع نصب کن. بعدم مودها رو نصب کن. این مطمئنتر از اینه که دونه دونه ارتقا بدی. اینجوری مودهایی هم که تازه نصب میکنی آپدیت شده هست و کم باگ تر.
تاريخ عضويت: 18 Mar 2007 ارسالها: 45 محل سكونت: ایران - تهران
در ضمن نکته مهمی که اینجا هست اینه که اگر شما روی انجمنتون مد نصب کرده باشید نباید همینطوری فایل ها رو جایگزین کنید چون امکان داره به مد هایی که نصب کردید آسیب برسونه شما باید به صورت دستی کدهای جدید رو از نسخه هایی که خود امیر گفت به ترتیب بیاید بالا و تغییر بدید
با تشکر از همه دوستان
من به صفحه ای که آقا امیر لینک دادن رفتم
1-فقط نسخه های 19 و 20 و 21 codechange دارن
2-فکر کنم کن کدها برای به روزرسانی نیخه برنامه باشه نه دیتا بیس!!!!!!!!!
شایدم منظورتون یه فایل دیگه بود که من متوجه نشدم
اگه اینطوره اسم دقیق فایلی که دیتا بیس رو به روز میکنه لطف کنین
تاريخ عضويت: 18 Mar 2007 ارسالها: 45 محل سكونت: ایران - تهران
خوب دوست عزیز دیتابیس که مشکل امنیتی ایجاد نمی کنه و اصلا بازم ایجاد کنه مربوط به شما نمیشه مربوط به مدیر سرور میشه که نسخه mysql رو به روز رسانی کنه شما باید فایل های .php و فایل های انجمن رو از ایراد هایی که بوده خالی کنید برای این کارم یا باید شما اینو دانلود کنید