| نويسنده |
پيغام
|
تاريخ عضويت: 14 Sep 2006 ارسالها: 19
|
اگر برای زعما و بزرگان فروم مقدور باشه یه مقایسه ای البته بی طرفانه بین این دو تا نسخه phpBB Persia و MyBB انجام بدید بخصوص از نظر امنیت برنامه و مشخصات فنی
البته اینطور که دیدم نصبش باید خیلی راحت تر از پرشیا باشه |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
 راهبر انجمن
تاريخ عضويت: 08 Sep 2006 ارسالها: 1521
|
والا حقیقتش اینه که من تا حالا mybb رو دانلود نکردم که روی لوکال نصبش کنم
من سعی میکنم خصوصیات سیستم persia رو بنویسم و حامد اگر تونست بیاد و خصوصیات مای بی بی رو هم بنویسه
این سیستم پرشیا همون سیستم phpbb معمولیه که یه سری مد روش نصب شده
phpbb معروفترین سیستم ایجاد تالار های گفتمانه و نزدیک به 4000 مد برای این سیستم نوشته شده
این سیستم به علت شهرتی که داره، از نظر پشتیبانی خیلی قویه و تیم توسعه این برنامه بیش از 50 نفره
در حالی که تیم توسعه سیستم های دیگه اکثرا گروه های 2 تا 5 نفره هستند.
من برای این phpbb رو انتخاب کردیم چون
1- خیلی از سایت های ایرانی داره از این سیستم استفاده میکنه و تو ایران شناخته شده تره
2- مد های زیادی برای این سیستم وجود داره
3- اگر به مشکل بخوریم میتونم خیلی سریعتر به جواب برسیم چون فورم های ساپورت این سیستم خیلی زیاده
خوب این سیستم ما در اصل یه سیستم پر پایه SEO هست
البته کامل نیست ولی خیلی سعی میکنم که کاملترش کنم.
سیستم ما یه سری قابلیت های اضافه داره
1- این سیستم قابلیت نمایش حروف مخفف رو داره که phpbb استاندارد و mybb این رو ندارن
2- این مد قابلیت تراز کردن متد در وسط و یا چپ صفحه رو داره که phpbb استاندارد نداره ولی mybb رو نمیدونم
3- این سیستم قابلیت پیوست کردن فایل به پست رو داره که phpbb استاندارد این بخش رو نداره ولی mybb داره
4- شما در این سیستم میتونی از رنگ در بخش کد استفاده کنی که phpbb استاندارد و mybb این قسمت رو نداره
5- persia سیستم مدیریت تبلیغات داره که phpbb استاندارد و mybb این بخش رو ندارن
6- این سیستم قابلیت گمراه کردن ربات های ثبت نام رو داره که phpbb استاندارد نداره ولی mybb رو هم نمیدونم
7- بخش meta tag های این سیستم نظم بیشتری داره که phpbb و mybb این نظم رو ندارن
8- این سیستم قابلیت تعریف آواتار پیش فرض رو داره که phpbb معمولی نداره ولی mybb رو خبر ندارم که این رو داره یا نه
9- این سیستم مرکز دانلود داره که phpbb معمولی و mybb ندارن
10 - این سیستم قابلیت کش کردن فایل های قالب رو داره که phpbb استاندارد نداره ولی mybb رو نمیدونم
11 - persia قابلیت کش کردن sql query ها رو داره که در حال حاضر هیچ سیستمی این قابلیت رو نداره
12- در persia میشه در بین پست ها از HTML بدون خطر استفاده کرد که این قابلیت رو phpbb معمولی و mybb ندارن
13 - این سیستم قابلیت قرار دادن تبلیغات در بین پست ها رو داره که phpbb معمولی نداره ولی mybb استاندارد هم همینطور ولی با نصب مد mybb هم میتونه این قابلیت رو داشته باشه
14- این سیستم اتاق چت بر پایه ICQ داره ولی phpbb و mybb معمولی ندارن
15- این سیستم Session ID ها رو برای مهمان ها مخفی میکنه که phpbb معمولی نمیکنه و mybb هم فکر کنم این کار رو نمیکنه
یه سری قابلیت دیگه هم این سیستم داره که اونها رو میدونم که mybb داره مثل ارسال پی ام برای کاربر تازه ثبت نام کرده و یا ثبت نام آسان ، نمایش افراد آنلاین و ...
خوب حالا پرشیا یه چیز هایی داره که سیستم های دیگه اصلا ندارن
این سیستم پسوند صفحاتش HTML هست و کلمات کلیدی انگلیسی رو در آدرس صفحه قرار میده که این قابلیت رو phpbb معمولی نداره ولی mybb میتونه این قابلیت رو داشته باشه ولی با فارسی مشکل داره.
این سیستم با استفاده از فایل robots.txt صفحات تکراری و میتونه محدود کنه و از این طریق ارزش صفحات رو بالاتر ببره. این قابلیت رو سیستم های دیگه هم میتونن داشته و باشن و این چیز خاصی نیست.
این سیستم میتونه تمامی آدرس های پست رو روی آدرس های تاپیک ریدایرکت کنه که در حال حاضر هیچ سیستم این قابلیت رو نداره به غیر از VB که پکیج VBSEO روش نصب باشه که اون پکیج 189 دلار قیمت داره.
این سیستم google sitemap داره که هیچ سیستم دیگه این این رو نداره وباید بهش اضافه بشه
این سیستم sitemap ساده داره که باعث میشه گوگل بتونه از طریق صفحات این سایت مپ صفحات دیگه رو پیدا کنه و ایندکس شدن بهتر بشه.
این سیستم قابلیت auto link داره که از زیر هر صفحه ای به صفحه sitemap همون فورم لینک میده و از این طریق با ایجاد لینک های داخلی زیاد ارزش صفحات رو بال میبره و به انتقال PageRank بین صفحات کمک میکنه
البته قرار چیز های دیگه هم به این سیستم در آینده اضافه بشه
خوب حالا عیب های سیستم پرشیا
1- این سیستم در حال حاضر فقط یک قالب داره
2- به علت نصب مد های زیاد ارتقای این سیستم کمی سختر تر از سیستم های دیگه هستش
3- ساپورتش زیاد خوب نیست چون فقط یه نفر ساپورتر داره که خودم باشم
4- مجانی نیست
در ضمن نصب پرشیا از نسخه 1.1 به بعد مثل سیستم های دیگه هست و Installer داره و نصبش فوق العاده راحت شده
دیگه لازم نیست کار های زیادی روش انجام بشه.
خوب همین
persia سیستم کاملی نیست ولی برام من کار کردن روی این سیستم یه تفریحه
از این طریق هم یه چیزی یاد میگیرم و هم نیمی از هزینه تلفنم در هر دوره تامین میشه. |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|
تاريخ عضويت: 14 Sep 2006 ارسالها: 19
|
امیر جان مرسی
مثل همیشه توضیحات کامل و جامع بود واقعا ممنون
البته کسی انتظار نداره که
پرشیا با این داستان رایگان باشه البته خدا را چه دیدی شاید یه روزی یه اسپانسر پیدا شد و پرشیا هم مجانی شد ! .
در مورد MyBB کسی اگر توضیح بدی باعث شادی روح ما خواهد شد .
پرشیا اگر بشه که این مشکل قالبش حل بشه و اون چند تایی که گفتی به نظر من فقط یه ریسک می مونه اونهم اینه که ساپورتش تک نفره است ! خوب اون هم توکل به خدا ! انشاالله امیر آقا با این برنامه قهر نمی کنه !
در ضمن به نظرم خیلی روی این پرشیا توی این فروم تبلیغ خاصی نکردی نمی دانم چرا ؟ همچنین به نظرم آمد اگر صلاح بود ساپورتش به یک محل منتقل بشه یا اینجا یا مثلا irani..ch فکر می کنم با تمرکز بهتر میشه ادارش کرد
به هر حال مرسی
انشاالله زودتر ای دی اس ال بگیری از هزینه تلفن راحت بشی ! |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|

تاريخ عضويت: 09 Sep 2006 ارسالها: 55
|
سلام !
خوبی امیر ؟
و اما قابلیت هایی که امیر گفت درباره phpbb ببینیم mybb داره یا نه !
T یعنی اون قابلیت را داره و F یعنی نداره ! البته در حالت MYBB عادی که بعضی هاش با نصب پلاگین می تونند اضافه بشن !
1- F
2-T
3-T
4-T
5-F
6-T
7-T
8-F
9-F
10-F
11-F
12-F
13-F
14-F
15-F
اما چند تا قابلیت MYBB :
از نظر کد نویسی و هسته سیستم به نظرم قوی تر از PHPBB هست !
امنیتش نسبتاً خوبه !
سیستم قالب هاش بهتر از PHPBB هست !
بخش مدیریت قوی تری داره در مقابل PHPBB
ولی PHPBB Persia سیستم با امکانات و جالبی شده امنیتش هم با مدی که امیر نصب کرده خوبه ! |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |

تاريخ عضويت: 23 Nov 2006 ارسالها: 149
|
| اگر تاریخ هجری شمسی وجود میداشت دیگر حرف نداشت این پرشیا! |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
 راهبر انجمن
|
نقل قول :اگر تاریخ هجری شمسی وجود میداشت دیگر حرف نداشت این پرشیا!
من که خودم برنامه نویسی php نمیدونم ولی حالا اگر وقت بشه باید برم یکی رو پیدا کنم که برنامه نویسی بدونه و ازش بخوایم که این مد تاریخ شمسی رو یه جوری تغییر بده که در کنار تاریخ استاندارد میلادی کار کنه و باعث تداخل با مدها نشه . در ضمن باگش رو هم رفع کنه |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|

تاريخ عضويت: 16 Sep 2006 ارسالها: 169
|
نقل قول :من که خودم برنامه نویسی php نمیدونم ولی حالا اگر وقت بشه باید برم یکی رو پیدا کنم که برنامه نویسی بدونه و ازش بخوایم که این مد تاریخ شمسی رو یه جوری تغییر بده که در کنار تاریخ استاندارد میلادی کار کنه و باعث تداخل با مدها نشه . در ضمن باگش رو هم رفع کنه
این مورد 4 اگر صرف نظر میشد چی میشد!
راستی آقا رضا مطمئنا بهترین گزینه هست! البته اگر اصلا بیاد ...  |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
 راهبر انجمن
|
نقل قول :این مورد 4 اگر صرف نظر میشد چی میشد!
راستی آقا رضا مطمئنا بهترین گزینه هست! البته اگر اصلا بیاد ...
شما سایتت رو بیار بالا من یه جوری باهات کنار میام |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |

تاريخ عضويت: 16 Sep 2006 ارسالها: 169
|
من راه انداختم دیگه!!!
فقط یک چیزی این قالب ساب سیلور رو هم روش هست یا نیست؟ |
|
| بازگشت به بالا |
|