برای حذف آدرس های تکراری phpbb یک مد وجود داره البته به شرطی که شما یکی از مد های rewrite سایت www.phpbb-seo.com رو نصب کرده باشید در غیر این صورت نمی تونید اون رو نصب کنید
هر تاپیک در phpBB یه آدرس کامل داره. مثلا همین تاپیک
و پست من هم یه آدرس شبیه آدرس پست شما داره منتها با یک شماره دیگه و همینطور تمامی پست هایی که در ادامه این دو پست زده میشه. به عبارتی در یک صفحه از تاپیک که توش 15 پست زده شده، ما یک آدرس اصلی برای اون تاپیک داریم و 15 آدرس فرعی که نمونش رو بالا به شما نشون دادم. خوب شما روی هر کدوم از اون لینک ها که کلیک کنی میری تو یه صفحه و در اصل شما 16 آدرس داری که همش به یک صفحه منتهی میشه. خوب این از نظر گوگل تقلب محسوب میشه و فکر میکنه شما داری از صفحاتت کپی درست میکنی تا رتبه سایتت رو بالا ببری و محتوای متنی سایتت رو زیاد کنی. (16 آدرس مختلف ولی محتوای متنی کاملا یکسان)
خوب ما با نصب اون مد کاری می کنیم که تمامی اون 15 آدرس فرعی هم redirect بشن روی آدرس اصلی و این باعث میشه ما فقط یک صفحه داشته باشیم و صفحات تکراری نداشته باشیم در نتیجه تو لیست نتایج گوگل صفحات سایت ما صعود میکنه و ما میایم بالای لیست.
به عنوان مثال:
همه میدونن این سایت به طور تخصصی روی موبایل کار نمیکنه و تاپیک های مرتبط به موبایل تو این فورم هنوز به 20 تا نرسیده ولی وقتی شما تو گوگل جستجو کنید
فورم ما تو رتبه اول و بالای تمامی سایت هایی که به وطر تخصصی در مورد موبایل کار میکنند قرار میگیره چون ارزش صفحات ما به خاطر همین کار های ساده بالا رفته
خوب شما هم اگر اون مد رو نصب کنی همین اتفاقات برای فورم شما هم میافته
برای دریافت اون مد که اسمش zero duplicate هست باید به این آدرس مراجعه کنید
و از داخل این صفحه شما باید مدی رو که مناسب با mod rewrite نصب شده روی فورم خودتون هست رو انتخاب کنید.
من یه سری اطلاعات بیشتر در این مورد رو هم در این تاپیک دادم که می تونید از اون ها هم استفاده کنید
خیلی خیلی ممنونم
واقعا اطلاعات جالبی بود
برای خودم هم جای تعجب داشت که چطور میشه بعد از سرچ کردن کلمات انجمن موسیقی اول تاپیکی که توی بخش معرفی وبسایت اعضا ایجاد کردم میاد و بعد لینک انجمن طرقه
البته حدس میزدم که یه سری کارهایی کردی ولی اینکه اینقدر مهم باشه این مسائل خیلی برام جالب بود
به هر حال ممنون
اين نامه توسط torgheh در 4 شنبه Apr 04, 2007 1:28 pm ويرايش شده است.
شما یه جای کار رو اشتباه میکنی
مراحل نصب مد رو با دقت دنبال کن . به نسخه ها هم توجه کن
باید همون نسخه ای رو نصب کنی که مناسب نسخه mod rewrite ای هست که روی فورمت نصب شده