برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

ثبت نام  راهنماي انجمن  جستجو  ليست اعضا  گروه هاي كاربران    ورود

ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع

حذف آدرس های تکراری

نويسنده پيغام
torgheh
ارسالزمان ارسال: جمعه Mar 02, 2007 8:31 pm    موضوع: حذف آدرس های تکراری پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 30 Dec 2006

سلام آقا امیر چطور میشه آدرس های تکراری رو حذف مرد ظاهرا همونطور که شما گفتین یه مد برای این کار وجود داره بله ؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین

اگه ممکنه یه توضیح کلی هم در این مورد بدین تا بدونیم اینها چی هستن و از چرا بوجود میان

اين نامه توسط torgheh در 4 شنبه Apr 04, 2007 1:28 pm ويرايش شده است.
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 3 شنبه Mar 06, 2007 10:34 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

برای حذف آدرس های تکراری phpbb یک مد وجود داره البته به شرطی که شما یکی از مد های rewrite سایت www.phpbb-seo.com رو نصب کرده باشید در غیر این صورت نمی تونید اون رو نصب کنید
هر تاپیک در phpBB یه آدرس کامل داره. مثلا همین تاپیک

http://forum.persia-cms.com/topic-vt514.html

و داخل هر تاپیک هم یه سری پست هست که مثلا اولینش مال شماست و دومیش مال منه و هر کدوم از این ها هم یه آدرس مجزا دارند . مثلا آدرس پست شما اینه

http://forum.persia-cms.com/post2396.html#2396

و پست من هم یه آدرس شبیه آدرس پست شما داره منتها با یک شماره دیگه و همینطور تمامی پست هایی که در ادامه این دو پست زده میشه. به عبارتی در یک صفحه از تاپیک که توش 15 پست زده شده، ما یک آدرس اصلی برای اون تاپیک داریم و 15 آدرس فرعی که نمونش رو بالا به شما نشون دادم. خوب شما روی هر کدوم از اون لینک ها که کلیک کنی میری تو یه صفحه و در اصل شما 16 آدرس داری که همش به یک صفحه منتهی میشه. خوب این از نظر گوگل تقلب محسوب میشه و فکر میکنه شما داری از صفحاتت کپی درست میکنی تا رتبه سایتت رو بالا ببری و محتوای متنی سایتت رو زیاد کنی. (16 آدرس مختلف ولی محتوای متنی کاملا یکسان)
خوب ما با نصب اون مد کاری می کنیم که تمامی اون 15 آدرس فرعی هم redirect بشن روی آدرس اصلی و این باعث میشه ما فقط یک صفحه داشته باشیم و صفحات تکراری نداشته باشیم در نتیجه تو لیست نتایج گوگل صفحات سایت ما صعود میکنه و ما میایم بالای لیست.

به عنوان مثال:
همه میدونن این سایت به طور تخصصی روی موبایل کار نمیکنه و تاپیک های مرتبط به موبایل تو این فورم هنوز به 20 تا نرسیده ولی وقتی شما تو گوگل جستجو کنید

نوکیا n71

فورم ما تو رتبه اول و بالای تمامی سایت هایی که به وطر تخصصی در مورد موبایل کار میکنند قرار میگیره چون ارزش صفحات ما به خاطر همین کار های ساده بالا رفته
خوب شما هم اگر اون مد رو نصب کنی همین اتفاقات برای فورم شما هم میافته
برای دریافت اون مد که اسمش zero duplicate هست باید به این آدرس مراجعه کنید

zero duplicate mod

و از داخل این صفحه شما باید مدی رو که مناسب با mod rewrite نصب شده روی فورم خودتون هست رو انتخاب کنید.
من یه سری اطلاعات بیشتر در این مورد رو هم در این تاپیک دادم که می تونید از اون ها هم استفاده کنید
بازگشت به بالا
خدمات هاستینگ وب رمز
torgheh
ارسالزمان ارسال: 3 شنبه Mar 06, 2007 1:57 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

خیلی خیلی ممنونم
واقعا اطلاعات جالبی بود
برای خودم هم جای تعجب داشت که چطور میشه بعد از سرچ کردن کلمات انجمن موسیقی اول تاپیکی که توی بخش معرفی وبسایت اعضا ایجاد کردم میاد و بعد لینک انجمن طرقه

البته حدس میزدم که یه سری کارهایی کردی ولی اینکه اینقدر مهم باشه این مسائل خیلی برام جالب بود
به هر حال ممنون

اين نامه توسط torgheh در 4 شنبه Apr 04, 2007 1:28 pm ويرايش شده است.
بازگشت به بالا
خدمات هاستینگ وب رمز
torgheh
ارسالزمان ارسال: 4 شنبه Mar 07, 2007 12:11 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

متاسفانه نمی تونم این مد رو درست نصب کنم وقتی فایلهای ویرایش شده رو آپلود می کنم صفحه اول رو سفید میاره

و وقتی فایل ویرایش نشده ایندکس رو جایگزین می کنم برای نمایش تاپیک ارور میده ----- ارور شماره 404 (wrong page )

ممکنه کمک کنین
فایلهایی رو که ویرایش کردم توی پیغام خصوصی آدرسش رو برات فرستادم آقا امیر

اين نامه توسط torgheh در 4 شنبه Apr 04, 2007 1:29 pm ويرايش شده است.
بازگشت به بالا
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه Mar 08, 2007 10:14 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

شما یه جای کار رو اشتباه میکنی
مراحل نصب مد رو با دقت دنبال کن . به نسخه ها هم توجه کن
باید همون نسخه ای رو نصب کنی که مناسب نسخه mod rewrite ای هست که روی فورمت نصب شده
بازگشت به بالا
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1