برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

ثبت نام  راهنماي انجمن  جستجو  ليست اعضا  گروه هاي كاربران    ورود

ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع

سوال درباره نقشه سایت

نويسنده پيغام
Mohajer
ارسالزمان ارسال: جمعه Mar 02, 2007 11:35 pm    موضوع: سوال درباره نقشه سایت پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 02 Mar 2007

سلام
اگر من بیام و یک اسکریپت ایجاد کنم که با توجه به هر بخش فایل xml مخصوص اون بخش ایجاد بشه برای موتور جستجو آیا مشکلی خاصی پیش نمیاد؟ یعنی در فوتر هر بخش یه بخش باشه به اسم xml site map ولی لینکش برای هر بخش که واردش میشیم تغییر میده و به اون فایل مپ مربوط به خودش.
یعنی اگر اسپایدر موتور جستجو وارد بخش موبایل شد فایل mobile.xml ساخته بشه و به اون داده بشه که کلا حاوی محتویات همون بخش هست. ( یعنی وقتی بازش میکنه. )

و اینکه در صفحه اصلی آیا میشه یه فایل کلی سایت مپ گذاشت که تمام فایلهای سایت مپ XML مارو در بربگیره؟

در آخر یک سوال بسیار مهم اینکه :
سایتی مثل گوگل با وجود اینکه ما به اون سایت مپ میدیم باز هم به کار استاندارد خودش ادامه میدهد درسته؟ یعنی این فایل های xml که ما ایجاد میکنیم به عنوان نقشه سایت بیشتر میتونه مفید باشه درسته؟

ممنون میشم در این مورد من رو راهنمایی کنید.
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 3 شنبه Mar 06, 2007 10:46 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

من منظور شما رو از XML متوجه نمیشم
الان خروجی RSS هم با فرمت XML هست. خروجی سایت مپ هم به شکل XML هست ولی این دو تا با هم فرق دارند. الان ما زیر صفحه یه لینک RSS داریم که خروجی XML میده و یه سایت مپ هم داریم که اون هم خروجی XML میده در این آدرس

http://forum.persia-cms.com/sitemaps.xml

شما شکل و فرمت این دو تا رو با هم مقایسه کن. سایت مپ باید به شکل اون چیزی باشه که من در لینک دوم به شما دادم

نقل قول :
در آخر یک سوال بسیار مهم اینکه :
سایتی مثل گوگل با وجود اینکه ما به اون سایت مپ میدیم باز هم به کار استاندارد خودش ادامه میدهد درسته؟ یعنی این فایل های xml که ما ایجاد میکنیم به عنوان نقشه سایت بیشتر میتونه مفید باشه درسته؟

این بخش سوال شما برای من واضح نیست
میشه بیشتر توضیح بدید
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
Mohajer
ارسالزمان ارسال: 3 شنبه Mar 06, 2007 11:00 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 02 Mar 2007

ببینید منظور من اینه که فرض کنید ما الانه 5 تا بخش دیگه داریم بصورت
sub1.site.com
... تا 5

حالا اینها هر کدوم یک سایت مپ دارن به شکل Xml مثلا با آدرس sub1.site.com/map.xml

حالا ما یه سایت مپ کلی میتونیم داشته باشیم به آدرس www.site.com/map.xml که این سایت مپ شامل اون پنج تا سایت مپ دیگه باشه؟ برای هدایت اسپادیر موتور جستجوگر به اون 5 تا سایت مپ.

در مورد اون بخش آخر هم منظورم این بود که سایت مپ های xml رو وقتی که ما به بخشی مثل وبسمتر گوگل میدیم در واقع اون رو برای بهتر جستجو کردن و ایندکس سایت استفاده میکنه درسته؟ وگرنه خودش بطور طبیعی به جستجوی همه بخش های سایت میپدازد؟
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 3 شنبه Mar 06, 2007 11:23 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

بله میتونید اون کار رو انجام بدید
البته میتونید هر 5 سایت مپ رو به طور مجزا به گوگل معرفی کنید چون این کار هم شدنیه و من مثلا برای خودم چندین سایت مپ مختلف رو به گوگل معرفی کردم

نقل قول :
در مورد اون بخش آخر هم منظورم این بود که سایت مپ های xml رو وقتی که ما به بخشی مثل وبسمتر گوگل میدیم در واقع اون رو برای بهتر جستجو کردن و ایندکس سایت استفاده میکنه درسته؟ وگرنه خودش بطور طبیعی به جستجوی همه بخش های سایت میپدازد؟

دقیقا!
گوگل به طور منظم سایت شما رو به طور معمولی و با spider هاش crawl میکنه و سایت مپ هم بهش کمک میکنه که بتونه تا عمق مطالب شما رو هم در دسترس داشته باشه و بتونه اونها رو هم ایندکس کنه. در ضمن وقتی شما سایت مپ داشته باشید از داخل اکانت گوگل خودتون در بخش سایت مپ میتونید به گوگل بگید که سایت شما رو با سرعت بیشتری ایندکس کنه. تو تنطیمات سایت مپ در اکانت گوگل این بخش وجود داره
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1