برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

ثبت نام  راهنماي انجمن  جستجو  ليست اعضا  گروه هاي كاربران    ورود

ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع برو به صفحه قبلي  1, 2

مشکل نمایش کد (یونی) بجای حروف در تاپیک

نويسنده پيغام
roshak
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه Feb 15, 2007 11:54 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 11 Jan 2007

من هیچ MODی نصب نکردم. اما با جایگزین کردن bbcode.php (یعنی نصب کلی از روی پک جدید) اون اررور دیگه نمایش داده نمیشه، ولی بدتر از اون: دیگه تغییرات HTML نمایش داده نمیشه! هرچی B و I و... بصورت نرمال نمایش داده میشه.

البته این مشکل فقط با قالب DAJ_Glass دستکاری شده (فارسی شده) خودم وجود داره، وقتی SubSilver رو انتخاب می کنم مشکلی نداره!!

Crying or Very sad
چی کار کنم>؟؟؟! این خیلی بده!
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصینام كاربري در پيغامگير Yahooنام كاربري در پيغامگير MSN
omid
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه Feb 15, 2007 11:21 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 10 Sep 2006

پس معلومه یه جایی تو قالب درست تغییر داده نشده که فقط تو قالب شما این طوریه. البته صد در صد در قسمت bbcode هست نه جای دیگه. یه بار دیگه اگه برای bbcode مدی نصب کردی دوباره چک کن.
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
خدمات هاستینگ وب رمز
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 3 شنبه Feb 20, 2007 12:02 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

به نظر میرسه شما چیزی رو دستکاری کردی
اصلا محاله که این اتفاق بدون دلیل بیافته. شاید تو دستکاری قالب جایی اشتباه کردید
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
roshak
ارسالزمان ارسال: 4 شنبه Feb 21, 2007 11:14 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 11 Jan 2007

من نه تنها bbcode بلکه کل فایل های قالب رو دوباره دانلود کردم و فارسی کردم، البته فقط با همون روشی که آقای عبدالعلی معرفی کرده اند (CSS) و جهت ها رو درست کردم، این کار رو هم بصورت دستی انجام ندادم که احیاناً جایی اشتباه کرده باشم. این کار رو با امکان Find&Replace نرم افزار Dreamweaver انجام دادم. حتی اسپیس ها رو هم جایگزین نکردم، ولی باز این مشکل هست. حالا من خودم به فازسی ساز (UTF) که استفاده می کنم شک دارم و یا شاید این روش فارسی کردن مشکلی داره ( حداقل روی این قالب این اثر رو می ذاره!!؟؟!)
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصینام كاربري در پيغامگير Yahooنام كاربري در پيغامگير MSN
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 3 شنبه Feb 27, 2007 11:38 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

خوب این قالب ما هم بر پایه daj glass طراحی شده و فارسی ساز ما هم UTF-8 هست
این مشکل نه از فارسی سازه و نه از قالب. شاید dream weaver جایی رو دستکاری میکنه و باعث بروز مشکل میشه. من نمیدونم مشکل از چیه چون خیلی غیر عادیه. البته میتونه از برنامه local هم باشه . شما از چی روی لوکال برای راه اندازی سرور محلی استفاده میکنی ؟
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع برو به صفحه قبلي  1, 2 صفحه 2 از 2