برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

ثبت نام  راهنماي انجمن  جستجو  ليست اعضا  گروه هاي كاربران    ورود

ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع

یه مشکل در ارسال پست پر حجم.

نويسنده پيغام
mafco
ارسالزمان ارسال: جمعه Feb 16, 2007 9:33 pm    موضوع: یه مشکل در ارسال پست پر حجم. پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 23 Nov 2006

سلام. یه مشکلی که همیشه فوروم ما با اون روبرو بوده ارسال پستهای پرحجم بود. که معمولا با این ارور روبرو میشیم:

code :
The page cannot be displayed
The page you are looking for is currently unavailable. The Web site might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your browser settings.

اینم بگم که نود درصد اوقات پست ارسال میشه. ولی خب تو اون قسمت که آخرین پست انجمن رو تو صفحه اول (تو ردیف هر انجمن) نشون میده نمیاد. یا ناقص میاد. البته بعضی وقتها هم ارسال میکنه بدون هیچ مشکلی و پیام میده پست با موفقیت ارسال شد و باقی ماجرا.
بعضی وقتها هم حتی پستهای کم حجم یکی دو خطی رو نمیشه ارسال کرد. این در حالیه که معمولا میبینم تو فورومهای دیگه اگه پست بسیار پرحجم هم باشه ممکنه پست کردنش مثلا 20 ثانیه طول بکشه ولی بلاخره با موفقیت انجام میشه. ولی تو فورم ما ...
اینم بگم الان پرشیا نصبه. قبلش هم این مشکل بود با قالب و سیستم قبلی. مشکل اینترنت هم ندارم. چون الان مدتی هست ADSL استفاده میکنم. قبلش هم که dial up بود بازم جاهای دیگه مشکل نبود. فوروم خودمون مشکل داشت. البته تو ذوق نمیزنه ولی خب صورت خوشی نداره واقعا. کاربران بعضی وقتها شکایت میکنند که باید برای فرستادن هر پست دو بار روی کلید ارسال کلیک کنند تا بیاد. بعد هم که میاد دو بار پشت سر هم تکرار میشه ولی جالب اینکه تو شمارش ارسالهای کاربر یک دونه حساب میشه! Crying or Very sad
حالا نمیدونم مشکل از دیتابیس ممکنه باشه؟ یا سرور؟ یا ...؟ چطوری میشه حل کرد این معضل رو؟
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
mafco
ارسالزمان ارسال: 1 شنبه Feb 18, 2007 7:27 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 23 Nov 2006

مشکل ما همچنان باقیست.
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 3 شنبه Feb 27, 2007 11:34 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

والا من فکر میکنم به خاطر تنظیمات خاص سرور باشه. من تا حالا این مشکل رو نداشتم. البته بعضی از بچه ها این مشکل رو قبلا داشتند ولی تا اونجایی که من میدونم این محدودیت مربوط به phpbb نیست

نقل قول :
کاربران بعضی وقتها شکایت میکنند که باید برای فرستادن هر پست دو بار روی کلید ارسال کلیک کنند تا بیاد. بعد هم که میاد دو بار پشت سر هم تکرار میشه ولی جالب اینکه تو شمارش ارسالهای کاربر یک دونه حساب میشه!

این مورد هم به خاطر ارتباط ضعیف اینترنت و یا مشکلات سرور به وجود میاد و باعث خطا در دیتابیس هم میشه. برای رفع مشکل دیتابیس هم از این مدی که من تو این تاپیک معرفی کردم میتونید استفاده کنید
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
خدمات هاستینگ وب رمز
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1