برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

ثبت نام  راهنماي انجمن  جستجو  ليست اعضا  گروه هاي كاربران    ورود

ارسال يك موضوع جديد  اين انجمن قفل شده است شما نمي توانيد نامه جديدي ارسالي كنيد يا به نامه اي پاسخ دهيد و يا اينكه آنها را ويرايش كنيد. برو به صفحه 1, 2  بعدي

مامبو 4.6 منتشر شد

نويسنده پيغام
mambolearn
ارسالزمان ارسال: 2 شنبه Sep 18, 2006 12:24 pm    موضوع: مامبو 4.6 منتشر شد پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 10 Sep 2006
محل سكونت: UAE

مامبو، امروز نسخه 4.6 رو منتشر کرد!

این اولین انتشار کاملا جدید مامبو در طی دو سال اخیر است که دارای امکانات عالی و بسیار سریع و با امکانات میباشد!
نسخه 4.6 در دو ویرایش کامل و سبک منتشر شده است. که ویرایش کامل آن به همراه اضافات همیشگی میباشد و نسخه سبک آن فقط فایلهای هسته را دارا میباشد با امکانات اضافه نمودن Addon ها به صورت انتخابی. این ویرایش در پی درخواستهای مکرر گسترش دهندگان برای دسترسی به هسته ای تمیز و کامل صورت گرفته است!
آقای ریک افزود " مامبو یک تاریخچه قوی در زمینه متن باز دارد و امکانات آن در این نسخه فوق العاده عالی میباشد و حتی برای کاربران آن دارای ثبات راحتی و امنیت فوق العاده ای میباشد."

امکانات این نسخه!
• امکان اضافه نمودن قالب بیشتر با سایزهای 600*800 و 1024*768 و کاملا بر پایه CSS.
• راهنمای جدید به همراه نسخه ارائه شده. بدون نیاز به اتصال به اینترنت به منظور حفظ پهنای باند!
• یک مامبو سریع و تمیز با امکانات برتر و تمیزتر برای گسترش دهندگان.
• یادداشت نگار برای مطالب سایت بصورت پیشفرض.
• امکان بررسی خودکار ورژن جدید و پچ های ارائه شده در جهت بهبود کیفیت و امنیت سایت شما و قابل تنظیم برای حتی ارسال پیغام به مدیر سایت. (نیاز به PHP5)
• یک مکانیزم ساده برای بین المللی نمودن بمنظور امکان ترجمه راحتر به زبانهای دیگر
• بهینه سازی موتور جستجو برای تشکیل یک ساختار بهتر و عدم دریافت صفحه 404.
• یک نصب کننده واحد برای کامپوننتها، ماژولها و مامبوتها و یا حتی برای نصب یک پکیج کامل!
• ویرایشگر کاملا جدید WYSIWYG یک قدم جلوتر در سیستمهای مدیریت محتوا
• امکان مدیریت بانک اطلاعاتی بدون نیاز به دسترسی به کنترل پنل!
• خبر خوان جدید! (Magpie) که بسیار قوی و کاراتر میباشد!
• جستجوی سایت بهتر با امکانات حذف لغات عمومی و ارائه جستجوی بهتر
• حذف چند حفره و ساختار کاملا جدید که تغییرات را در فایل changelog.php میتوانید مشاهده کنید

منبع : http://www.mambolearn.com/fa/news/mambo/Mambo_4.6_Out_Now_20060918123.html
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیديدن وب سايت كاربر
Jalal
ارسالزمان ارسال: 2 شنبه Sep 18, 2006 2:31 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 14 Sep 2006

نمی دانم چرا در این فروم هنوز طرفداران مامبو پیداشون نشده ! شاید هم هنوز زود باشه !
قبول دارم که مامبو شاید در بخش آرشیوش خیلی قوی نباشه اما امتیازات خاصی داره که اون را از بقیه جدا می کنه
یکیش ایجاد پشتیبانی خوب و قوی فارسی است توسط همین بچه های مامبو لرن که جای تشکر داره
به نظرم راحتی کار با مامبو در ساخت سایت + پشتیبانی خوب برای یک پرتال با این قدرت و آنهم رایگان نباید جای حرف زیادی باقی بگذاره
انشاالله این نسخه RC نباشه البته باید برم اصل خبر را در خود مامبو لرن بخونم
به هر حال برای ما که خبر خوبی است ! انشاالله خوبتر هم خواهد شد 1 .
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
mambolearn
ارسالزمان ارسال: 2 شنبه Sep 18, 2006 2:46 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

سلام جلال جان

از اونجایی که این انجمن تازه کار خودش رو شروع کرده نباید انتظار داشته باشیم ...

در هر صورت به فعالیت هایی که بچه هادر این انجمن دارن میکنن به امید خدا شاهد شکوفا شدن هر چه بیشتر persia-cms خواهیم بود .

اما در مورد نسخه منتشر شده 4.6 :
این نسخه Stable هست و ما از همین امروز تیم رو برای فارسی سازی متمرکز کردیم . از اونجایی که در این نسخه شاهد تغییرات زیادی در هسته هستیم زمان دقیقی برای انتشار نسخه فارسی نمیتونیم اعلام کنیم .

از لطف و محبتی که نسبت به تیم مامبولرن دارید متشکرم .

امیدوارم با تلاش همه دوستان آموخته های خودمون رو بیشتر کنیم .

یا علی
بازگشت به بالا
خدمات هاستینگ وب رمز
Assassin's Creed
ارسالزمان ارسال: 2 شنبه Sep 18, 2006 2:48 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 16 Sep 2006

من که یک مدت از این سیستم استفاده میکردم! فقط نمی دونم چرا یک روز ازش بدم اومد!!!
هنوز دلیل این که دیگه دلم نمی خواد با مامبو کار کنم رو نمیدونم!!!!!!!!!!
بازگشت به بالا
mambolearn
ارسالزمان ارسال: 3 شنبه Sep 19, 2006 8:00 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

سلام

متاسفانه مشکل اصلی همینه ...

افرادی که قبلا با سیستم های مدیریت دیگه کار کردن با مواجه شدن با مامبو یه مقدار سردرگم میشن . معمولا این افراد چون به خوبی نمیتونند از این سیستم قدرتمند استفاده کنند از اون زده میشن و ...

شما اگر یه نگاه اجمالی به سایتهای موجود بندازید متوجه قدرت و انعطاف پزیری مامبو خواهید شد .

در حال حاضر سایتهایی مثل ایرنا ، ایستگاه ، سخنگوی دولت ، کال ویت می & ... با مامبو مدیریت میشن .
اگر شما از دید یک برنامه نویس به این سیستم و قابلیت های اون نگاه کنید بدون شک نظرتون عوض میشه ...

بد نبود اگر حرف خودتون رو با دلیل بیان میکردید .

یا علی
بازگشت به بالا
Assassin's Creed
ارسالزمان ارسال: 3 شنبه Sep 19, 2006 6:25 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

سلام!
خب من مامبو رو اینجوری انتخاب کردم که دوستم بهم پیشنهاد شروع کردم باهاش کار کردن اوایل به نظرم عالی بود! ولی بعد یک مدت دیدم خیلی ضعف برای من داره مثلا یادم بخش نظر دهی به اخبار نبود!
خب من یک سایت بازی داشتم اصلا براش یک ماژول مقالات و...
پیدا نکردم شاید اشتباه از من بوده ندیدم ولی خب اون موقع پیدا نکردم. من یک کم از سیستم های مدیریت محتوا و کار باهوشن حالیم! ولی وقتی که به یک کاربر می خواستم بدم تا اخبار بزاره بیچاره گم گور میشد!
یادم همیشه با ادیتورش مشکل داشتم!
بازگشت به بالا
mambolearn
ارسالزمان ارسال: 4 شنبه Sep 20, 2006 7:49 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

سلام !!

با صحبت هایی که بیان کردید مشخص شد که علت ، عدم آشنایی شما با مامبو و کامپوننت ها و ماژولهای فراوان اون هست .

اما این موضوع دلیل بر بد بودن یا .. این سیستم قدرتمند نمیشه .

در هر صورت امیدوارم با کار بیشتر با این CMS نظرتون عوض بشه . هر جاش به مشکل برخوردی میتونی تو انجمن مطرح کنی ...
البته آموزش های لازم در سایت http://www.mambolearn.com موجود هست .

یا علی
بازگشت به بالا
Jalal
ارسالزمان ارسال: 4 شنبه Sep 20, 2006 2:08 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 14 Sep 2006

کاملا درسته
برای مامبو کامپوننت ها و ماژولهای زیادی نوشته شده و از این بابت نقطه ضعفی نداره
بچه های مامبو لرن هم تلاش زیادی کردن و می کنند بخصوص که نماینده رسمی هم شدن !

اگر اشکالی نداره یه سئوال متفرقه هم بکنم
من مامبو را از سایت مجید آنلاین و با معرفی آقای بلوردی شناختم
مدتی هم ایشون کار مامبو را پیگیری می کرد تا مامبو لرن ایجاد شد
مدت زیادی از ایشان بی خبر هستم
آیا شما می دانید ایشان کجاست و چه می کند ؟
مرسی
در هر صورت مامبو تا تبدیل شدن به یک راه حل جامع راه زیادی نداره و به نظر میاد که ایده های بکری توش خرج شده نمی دونم شاید چون اولین سیستم مدیریت محتوایی بوده که باهاش کار کردم اینقدر برام جذابه
بازگشت به بالا
Assassin's Creed
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه Sep 21, 2006 5:31 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

درست میگید شما من زیاد باهاش اشنا نیستم شاید تنها دلیلش این باشه که زیاد دنبالش نرفتم! خب می دونید آدم وقتی یک چیز رو نتونه درست حسابی یاد بگیره اصلا بیخیال اون میشه!.
مثلا همین الان قالب شما خیلی قشنگ!
ولی درست کردنش کار حضرت فیل! Razz
مثلا من خیلی دلم می خواست پورتال صفحه اولم با انجمنم ست باشه و هرکی توی انجمن عضو توی صفحه اصلی هم همین طور باشه!
ولی نشد که نشد! یعنی از یک دو نفر پرسیدم گفتند اینقدر سخت اصلا بیخیالش شو Shocked
بازگشت به بالا
mambolearn
ارسالزمان ارسال: 1 شنبه Sep 24, 2006 9:03 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

ما اینجاییم که این مشکلات رو به کمک هم حل کنیم . انجمن ها دقیقا برای همین منظور ایجاد شدند .

شما هر مشکلی داشتی مطرح کنید تا جایی که در توان ما باشه سعی میکنیم به شما کمک کنیم

یا علی
بازگشت به بالا
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد  اين انجمن قفل شده است شما نمي توانيد نامه جديدي ارسالي كنيد يا به نامه اي پاسخ دهيد و يا اينكه آنها را ويرايش كنيد. برو به صفحه 1, 2  بعدي صفحه 1 از 2