| نويسنده |
پيغام
|
تاريخ عضويت: 14 Sep 2006 ارسالها: 19
|
خوب در مرحله اول باید راه اندازی این سایت را به دوست خوبمون امیر آقا تبریک بگم .
و یه جعبه شیرینی اینترنتی هم براش بفرستم !!
اما بعد
می خواستم اگر میشه یه توضیحی در مورد این برنامه برای ما کم تجربه ها بدهید
من دنبال یه برنامه می گردم که باهاش یه سایت بسازم فقط برای تبلیغات
یعنی تمام سایت فقط تبلیغات است و می خواد یک آرشیو تبلیغاتی باشه و بنابراین باید توی این زمینه خیلی تخصصی و قوی باشه
حالا می خوام ببینم این برنامه برای این کار مناسبه ؟ اگر نیست با چه برنامه ای میشه این کار را کرد ؟
مرسی |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
 راهبر انجمن
تاريخ عضويت: 08 Sep 2006 ارسالها: 1521
|
سلام
والا من درست متوجه نشدم شما چی لازم داری
این برنامه قابلیت های زیادی داره . در اصل یک برنامه تبلیغاتیه کامله
شما این برنامه رو که نصب کنید میتونید توش بخش های تبلیغاتی ایجاد کنید. بعد برنامه به شما یه کد میده و شما این کد رو هر جایی تو وب و توی هر صفحه ای که دوست دارید قرار میدید و بعد به این منطقه تبلیغاتی هر چند تا که دوست دارید بنر لینک میکنید و مشخص میکنید که هر کدوم چقدر نمایش داده بشه. بعد وقتی اون صفحه ای که کد توش هست refresh میشه یه درخواست به سرور شما میاد و برنامه یکی از بنر ها رو میفرسته برای اون منطقه
شما مثلا میتونی تو سایت خودتون چند تا منطقه درست کنی و برای هر مشتری هم یه اکانت درست کنی بعد بنر هاشون رو به منطقه ها لینک کنی بعد برای کاربران هم حساب کاربری درست کنی که بتونن وارد وارد سیستم شما بشن و امار نمایش بنر هاشون رو تو سایت شما ببینن. میتونید مشخص کنید که آمار هر X روز به ایمیل مشتری ها ارسال بشه و .....
حالا من نمی دونم دقیقا شما چی احتیاج داری
این برنامه رو هم میتونید از سایتش در این آدرس بگیرید
http://www.phpadsnew.com/two/
داخل پک برنامه چند تا فایل PDF هست که هر کدوم حداقل 50 صفحه میشه و به طور کامل و با تصویر تمامی بخش های این برنامه رو توصیف کرده و توضیح داده
نصبش و ارتقاش هم به طور کامل اتوماتیکه
خلاصه اینکه این برنامه حرف نداره  |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|
|
مرسی امیر آقا
راستش من یه برنامه می خوام که باهاش یه سایت درست کنم که محتویاتش کاملا تبلیغاته
انواع بنر ، لوگو یا متن های تبلیغی
حالا این برنامه phpadsnewبه صورت یک برنامه مستقل عمل می کنه ؟ یعنی مثل یه سی ام اس نصب میشه و برای همین کار تبلیغات طراحی شده - همانطور که ام تی برای وبلاگ - ؟
یا اینکه با یه برنامه مدیریتی دیگه مثلا مامبو یا همین پرشیا و امثالهم کار می کنه ؟ |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|
 راهبر انجمن
|
این برنامه یه برنامه مدیریت تبلیغاته و باهاش نمیشه در اصل یه پورتال ایجاد کرد. شما هیچ بخش قابل استفاده برای کاربران تو این برنامه ندارید.
برنامه فقط یه کد هایی به شما میده که شما تو سایت ها یا صفحات دیگه استفاده کنی و بعد تبلیغات که تو بخش ادمین برنامه مشخص کردید تو اون بخش به نمایش در میاد
برای کار شما باید یه پورتال ایجاد بشه.
مثلا با یه برنامه ایجاد پورتال باید اول پورتال رو بسازید و برای بخش های مختلف تبلیغاتی داخل صفحه از این برنامه استفاده کنید.
من حدس میزنم شما یه همچین چیزی میخوای داشته باشی که توش تبلیغات قرار بدی
-http://www.istgah.com/ |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
آفرین
دقیقا
ایستکاه البته سایت قدیمی این کاره ولی خیلی شلوغ پلوغه
اما چیزی که می خوام دقیقا همین کار را می کنه
به نظرت با چی ساختنش ؟
به نظرم اوند هسته کار باید با مامبو یا چنین چیزی باشه |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |

تاريخ عضويت: 16 Sep 2006 ارسالها: 169
|
امیر جان این برنامه نصبش راحت؟
من اوایل فکر میکردم مد هست باید روی phpbb نصب کرد  |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|
 راهبر انجمن
|
| خوب آقای هنر من فکر کنم با همون مامبو هم میهش اون چیزی رو که شما لازم دارید رو آماده کرد. البته باید با مامبو زیاد کار کرده باشید ولی شدنیه و برای مدیریت تبلیغات داخل صفحه از این برنامه استفاده کنید که قابلیت هاش خیلی خیلی زیاده. اگر فایل های PDF همراه برنامه رو بخونید به طور کامل توضیح داده |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
امیر جان خیلی ممنون
این سرعت اینترنت پدر ما را در آورده
به محض اینکه بتونم دانلودش می کنم و تستش می کنم
این برنامه باید خیلی حسابی باشه
خبر را خواهم داد |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
 راهبر انجمن
|
برای صفحه اول سایت هم میتونی یه سر به اینجا بزنی
اینجا کلی اسکریپت برای ایجاد پورتال هست. میتونی سایت های دموی برنامه رو ببینی و هر کدوم که به نظرت مناسب تر اومد اون رو بگیری و نصب کنی. البته یه سریش پولیه. دقت کنید کلمه commercial کنارش نباشه
HotScripts Portal Systems |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|
|
|