زمان ارسال: شنبه Feb 03, 2007 4:11 am موضوع: قضیه persia-cms چیه؟
تاريخ عضويت: 03 Feb 2007 ارسالها: 3
سلام
من نفهمیدم قضیه این پرتال چیه!!همون phpbb خودمون یا یه چیز دیگشت؟
من اگه بخام سایتمو از vb به phpbb تبدیل کنم و یه قالب قشنگ مثل خودتون داشته باشم چقدر هزینه داره؟
http://www.persianadmins.com
در ضمن قضیه licence چیه؟مگه phpbb هم licence میخواد؟
خوش اومدی
persia CMS که خوب چیزی نیست. دومین سایت ماست ولی phpbb persia یه چیز خاصه. این سیستم همون phpbb خودمونه که روش نزدیک 40 مد نصب شده و به طور کامل برای موتور های جستجو بهینه شده. phpbb هم اپن سورسه و کسی حق فروشش رو نداره ولی سیستم ما پولی و ما هم این پول رو بابت خود phpbb نمی گیریم. این مبلغ در اصل حق الزحمه ما برای نصب اون 40 مد بر روی phpbb هستش. این شیوه پول گرفتن دیگه خلاف لایسنس GPL نیست. قیمت این سیستم هم 15 تومنه ولی قالبش این چیزی نیست که الان اینجا نصبه. قالبش قالب این سایته
www.phpbbstyles.com
در مورد تبیدل VB به phpbb. این کار شدنیه ولی دردسر زیادی داره. برای چی شما میخوای از VB به phpbb برگردی مگر VB مشکلی داره ؟ وی بی که خیلی خوبه
اخه سایتم نول شدست هر کی میاد پشت ادم و میلرزونه!!!
یعنی نمیشه تبدیل کرد؟
راستی سرور تو مالزیه مشکلی با vb دارن اونا؟اگه ندارن که داریم باهاش حال میکنیم
ممنون
بستگی به سرورش داره. بعضی از سرور ها فعالیت وارز رو پشتیبانی می کنند و شما هر کرای دلت بخواد میتونی انجام بدی ولی بعضی از هاست ها اینطوری نیست و اگر هاستینگ بفهمه که شما از نسخه غیر قانونی استفاده میکنی حسابت رو می بنده.
خوب اگر با وارز مشکلی ندارند دیگه جای نگرانی نیست. شما میتونی استفاده کنی
یعنی من به جای خرید vb اگر از سروری که مثلا با کرکم کاری نداشته باشه هاست بگریم
بعد می تونم با خیال راحت از vb نول شده استفاده کنم
بعدا برام مشکلی پیش نمی اید
الان بچه ها از یه سری از هاست ها فضا خریدن که با فایل های کرک شده و فعالیت های warez کاری ندارند. شما اگر از اونجا ها فضا بخری میتونی بدون مشکل از این برنامه ها کرک شده استفاده کنی ولی به نظر من ارزشش رو نداره. VB برای یک سال همش 60 تومنه. خوب چرا خودش رو نمی خرید ؟