amir abbas نوشته:
برای بخش امضا باید از این استفاده کنی
code :
[url=http://forum.persia-cms.com/forum-map.html]Persia CMS forum map[/url]
جای آدرس رو عوض کن و جای اون کلمات رو هم با چند کلمه کلیدی سایتت عوض کن
شما نگفتی که چند وقته داری روی سایت کار میکنی.
گوگل زمان میبره تا بک لینک ها رو به حساب بیاره. الان فورم خود ما هنوز رنکش صفره در حالی که پیش بینی رنک فورم ما از 2 ماه پیش 3 هست. در ضمن من الان بک لینک های سایت شما رو که چک کردم میشه گفت 95 درصدش از یک سایته و این چیز جالبی نیست. الان من هم 15 هزار بک لینک دارم ولی چون همه این بک لینک ها از سایت های کمی هستش به همین خاطر بک لینک های من هم کمه. شما باید بتونی با سایت ها و وبلاگ های زیادی تبادل لینک کنی
من الان درست 3 ماهه که به صورت فشرده دارم روش کار می کنم
یعنی کلا 3 ماه بیشتر نیست که راه اندازی شده
کارهای سئو این سایت بر عهده یکی از دوستانمه
البته خودم زیاد تو این مسائل وارد نیستم حتی میتونم بگم نسبت به شما اصلا وارد نیستم ولی اینقدر به این مسائل علاقه دارم که حتی میخوام از شما هم جلو بزنم
(شوخی)
میشه بفرمایید چطور بک لینک ها رو چک نمودید؟از کدوم روش استفاده کردید؟
این 95 درصد از کدو سایت بود میشه بفرمایید؟
تعداد بک لینک رو هم لطفا ذکر کنید
پیش بینی شما در مورد پیج رنک احتمالی چیه جناب امیرعباس خان؟
راستی امیر عباس جان شما ای دی یاهو دارید؟
البته نمی خوام مزاحم اوقات شریفتون بشم ولی داشتن اون بهتر از نداشتنشه(برای مواقع لزوم)
در مورد امضا می خواستم بپرسم به نظر شما بهترین کلمات کلیدی برای سایت ما چی میتونه باشه اگه ممکنه راهنمایی کنید شدید.
من اصلا عجول نیستم که بخوام یهو سایتم رنکش بره بالا ولی دویت دارم خیلی روش کار کنم تا نتیجه زحمت هایم رو دریافت کنم مطمئنا شما هم با این مسئله آشنایی کامل دارید
من روزانه متوسط پنج ساعت و نیم رو سایتم کار کردم کلا چه از نظر بک لینک چه از نظر معرفی تو فروم ها و چه از نظر آپلود عکس.
بازم پیشاپیش تشکر میکنم از راهنماییهاتون انشالله بتونم جبران کنم