برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

ثبت نام  راهنماي انجمن  جستجو  ليست اعضا  گروه هاي كاربران    ورود

ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع برو به صفحه قبلي  1, 2

تغيير پيج رنگ گوگل

نويسنده پيغام
HosseinProfessionalSurfer
ارسالزمان ارسال: جمعه Jan 19, 2007 6:32 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 06 Dec 2006

amir abbas نوشته:
برای بخش امضا باید از این استفاده کنی

code :
[url=http://forum.persia-cms.com/forum-map.html]Persia CMS forum map[/url]

جای آدرس رو عوض کن و جای اون کلمات رو هم با چند کلمه کلیدی سایتت عوض کن
شما نگفتی که چند وقته داری روی سایت کار میکنی.
گوگل زمان میبره تا بک لینک ها رو به حساب بیاره. الان فورم خود ما هنوز رنکش صفره در حالی که پیش بینی رنک فورم ما از 2 ماه پیش 3 هست. در ضمن من الان بک لینک های سایت شما رو که چک کردم میشه گفت 95 درصدش از یک سایته و این چیز جالبی نیست. الان من هم 15 هزار بک لینک دارم ولی چون همه این بک لینک ها از سایت های کمی هستش به همین خاطر بک لینک های من هم کمه. شما باید بتونی با سایت ها و وبلاگ های زیادی تبادل لینک کنی

من الان درست 3 ماهه که به صورت فشرده دارم روش کار می کنم
یعنی کلا 3 ماه بیشتر نیست که راه اندازی شده
کارهای سئو این سایت بر عهده یکی از دوستانمه
البته خودم زیاد تو این مسائل وارد نیستم حتی میتونم بگم نسبت به شما اصلا وارد نیستم ولی اینقدر به این مسائل علاقه دارم که حتی میخوام از شما هم جلو بزنم Wink (شوخی)
میشه بفرمایید چطور بک لینک ها رو چک نمودید؟از کدوم روش استفاده کردید؟
این 95 درصد از کدو سایت بود میشه بفرمایید؟
تعداد بک لینک رو هم لطفا ذکر کنید
پیش بینی شما در مورد پیج رنک احتمالی چیه جناب امیرعباس خان؟
راستی امیر عباس جان شما ای دی یاهو دارید؟
البته نمی خوام مزاحم اوقات شریفتون بشم ولی داشتن اون بهتر از نداشتنشه(برای مواقع لزوم)
در مورد امضا می خواستم بپرسم به نظر شما بهترین کلمات کلیدی برای سایت ما چی میتونه باشه اگه ممکنه راهنمایی کنید شدید.
من اصلا عجول نیستم که بخوام یهو سایتم رنکش بره بالا ولی دویت دارم خیلی روش کار کنم تا نتیجه زحمت هایم رو دریافت کنم مطمئنا شما هم با این مسئله آشنایی کامل دارید
من روزانه متوسط پنج ساعت و نیم رو سایتم کار کردم کلا چه از نظر بک لینک چه از نظر معرفی تو فروم ها و چه از نظر آپلود عکس.
بازم پیشاپیش تشکر میکنم از راهنماییهاتون انشالله بتونم جبران کنم
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیديدن وب سايت كاربر
amir abbas
ارسالزمان ارسال: شنبه Jan 20, 2007 8:47 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

خوب با توجه به مدت فعالیت شما طبیعی بود که پیج رنک شما بالا نره. نمونش همین فورم خودمون که تقریبا سه ماه فعاله و هنوز پیج رنکی به دست نیاورده. البته گوگل در الگوریتم محاسبه پیج رنکش تغییراتی رو داده و گاها بعضی از صفحات داخلی سایت ها پیج رنک های بالاتر از صفحه اول کسب کردن. مثلا این تاپیک الان رنک 2 داره در حالی که صفحه اول رنک صفر داره.
برای چک کردن backlink ها میتونید از این ابزار استفاده کنید. این ابزار تعداد بک لینک های شما در yahoo , MSN, Google نشون میده و روی اعداد هم که تو صفحه نتایج کلیک کنید میتونید ببینید که بک لینک ها از کدوم سایت ها هستند. الان بک لینک های شما بیشتر از پرشین تولزه. شما باید ببینی که مردم چه کلماتی رو برای سرچ کردن عکس انتخاب میکنند و اون ها رو تو امضاتون قرار بدید. برای انتخاب keyword هم از این ابزار استفاده کنید
شما بهترین کاری که میتونی انجام بدی اینه که بری و با هر تعداد وبلاگ که میتونی تبادل لینک کنی.
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
DEVIL
ارسالزمان ارسال: شنبه Feb 03, 2007 3:09 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 24 Nov 2006
محل سكونت: http://www.tehranmix.com

سلام

آقا من هر شب پیج رنک سایتها رو چک میکنم ...

پنج شنبه که چک کردم تهران میکس مثل همیشه صفر بود ولی الان که صبح شنبه چک میکنم تهران میکس رو پیج رنکش رو 1 میزنه... چک کن : http://www.prchecker.info/check_page_rank.php

امیر به نظرت تو این مدت کم خوبه که شده 1 ؟ Laughing
فکر کنم خیلی عالیه چون کسایی رو میشناسم که بعد از چند سال کار 1 هستش Razz
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلنام كاربري در پيغامگير Yahoo
خدمات هاستینگ وب رمز
amir abbas
ارسالزمان ارسال: شنبه Feb 03, 2007 8:04 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

خوب خیلی خوبه چون فورم شما تازه راه اندازی شده ولی من یقین دارم که شما در آپدیت بعدی به 3 یا 4 میتونی برسی. کار زیاد سختی نیست. الان یه سری از تاپیک هایی شما اینجا زدی الان پیج رنک بدست آورده . مثلا این تاپیک که الان رنک 1 داره یا این تاپیک که رنک 2 داره. البته فقط همین یکی نیست و بیشتره. خوب اگر شما به جای اون تصویر متحرکی که بر اساس قوانین اینجا قرار دادنش در امضا ممنوعه از لینک های متنی استفاده کنی مطمئنا پیج رنکت میره بالا چون از داخل صفحاتی به سایت خودت لینک خواهی داشت که پیج رنکشون بالا رفته و هر چی بیشتر اینجا فعالیت داشته باشه بیشتر خوش به حالت میشه Razz . حالا مرور زمان همه چیز رو مشخص میکنه.
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع برو به صفحه قبلي  1, 2 صفحه 2 از 2