شما اطلاعات دیتابیست غلطه . این پیغام خطا فقط در صورت اشتباه بودن اطلاعات دیتابیس نمایش داده میشه. در ضمن شما فورم رو کجا میخوای نصب کنی. اون آدرسی که الان دادی که روش فورم نصب هست
من دییتا بایس را با چندین بار عوض کردم ولی نشد در ضمن من میخاستم انجمن رو رویه همین سایتiranh2o
ولی با یه جایه دیگش نصب کنم راستی مشکل از این نیست که رویه یه هاست دو تا انجمن نصب کنی
نه مشکل از این نیست که شما بخوای دو تا انجمن روی یه هاست نصب کنی. شما میتونی اصلا 100 تا نصب کنی منتها الان اطلاعات دیتابیس رو اشتباه می دی. شما باید اول تو سی پنل یه دیتابیس بسازی و یه یوزر هم بسازی و به اون دیتابیس وصلش کنی. این کار ها رو انجام دادی ؟
اره این کار رو هم انجام دادم ولی هر کاری میکنم نمیشه تا حالا بیش از 10 تا یوز ودیتی بایس ساختم وبه هم وصل کردم ولی نشد
شاید مشکل مربوط به اونجاست که نوشته localhost(گزینه چهارم) اخه من اونو تغییر نمیدم
خوب شما وقتی تو cpanel دیتابیس میسازی هیچ وقت اسمش همون phpbb نمیشه. معمولا شش یا هفت حرف اول دومین شما هم بهش اضافه میشه مثلا میشه persiac_phpbb
الان مال شما هم باید اینطوری باشه ولی شما موقع نصب فقط همون phpbb خالی رو میزنی برای همین نصب نمیشه