برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

ثبت نام  راهنماي انجمن  جستجو  ليست اعضا  گروه هاي كاربران    ورود

ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع

ReWrite ‌كردن آدرس هاي سايت

نويسنده پيغام
hamid61
ارسالزمان ارسال: 3 شنبه Jan 30, 2007 3:45 pm    موضوع: ReWrite ‌كردن آدرس هاي سايت پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 26 Jan 2007

امير جان گفته بودي اينجا سوال كنم.
سوالم در مورد html‌ي كردن آدرس هاي انجمن مثل براي شما بود.
كه تا اينجا كه فهميدم بايد مد rewrite نصب كنم.
همچنين اين مد براي ريرايت آدرس سايت با index.php رو به آدرس بدون اون هم امكان پذير مي كنه. درسته؟
اگه ممكنه توضيحات كامل و جامعت رو مثل هميشه بدي ممنون مي شم. Razz
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 4 شنبه Jan 31, 2007 8:14 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

خوب نصب mod rewrite خیلی میتونه به موقعیت سایت شما کمک کنه. بهترین چیزی که مد ریرایت به شما میده اینه که پیج رنک صفحه اول بین صفحات شما بهتر نفوذ میکنه و الان برای همینجا این اتفاق افتاده و من در موردش در این تاپیک توضیح دادم. ما سه نوع مد ریرایت داریم. نوع ساده یا simple که از همه سریعتر و سبکتره و کار خاصی هم انجام نمیده و فقط آدرس صفحات رو تغییر میده و پسوندشون رو HTML میکنه مثلا آدرس فورم ها میشه
-http://forum.example.com/forum12.html و آدرس های تاپیک هم مثلا میشه -http://forum.example.com/topic34.html این مد نصبش از همه راحت تره و از اینجا میتونی دانلودش کنی

phpbb SEO simple rewrite mod

دو نوع دیگه هم هست که mixed و advance ریرایت هستند که اولی کلمات داخل نام فورم ها رو به آدرس صفحه وارد میکنه و دومی که advance باشه کار mixed رو انجام میده و علاوه بر اون کلمات داخل تایتل هر تاپیک رو هم به داخل آدرس وارد میکنه مثل همین فورم خودمون البته اینجا یه خورده مدش تغییر داده شده تا کلمات فارسی فیلتر بشن و فقط کلمات انگلیسی باقی بمونن برای همین مثلا آدرس همین صفحه فقط کلمه rewrite توش حذف شده و کلمات فارسی حذف شده. به نظر من از همه بهتر mixed هست. شاید من خودم هم در آینده از Mixed استفاده کنم. در ضمن باید علاوه بر مد ری رایت، zero dupe مناسب مد ریرایت خودت رو هم نصب کنی که تاثیرش خیلی خیلی زیاده و من تو این تاپیک در وسط صفحه توضیحاتی در موردش دادم. علاوه بر این مد ها باید این مد رو هم حتما نصب کنی
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
خدمات هاستینگ وب رمز
reza63
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه Nov 08, 2007 1:05 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 08 Nov 2007

سلام.

ممنون از سایت بسیار خوب شما در مورد سئو عالی بود.

امکان داره نحوه فعال کردن مد rewrite رو در سرور به من توضیح بدید. همون نوع Mixed.

البته من از وی بولتین استفاده می کنم و هک سئو رو نصب کردم لینک های من به همون شکلی که شما گفتید بر مبنای متن انگلیسی عنوان تاپیک به html تبدیل میکنه.

ولی با پیگیری سرور که مد رو در سرور فعال کرده هنوز تعداد لینک ها در گوگل بالا نمی ره در صورتیکه سایتی رو میشناسم با نصب همین هک روی وی بی تعداد لینکاش هر روز اضاف میشه و لی سایت من کو زیاد میشه اونم به تعداد کم.

الان با اموزش های سایت شمادر حال سایت سایت مپ هستم به نظر شما برای ثبت تعداد لینک در گوگل مفید خواهد بود؟

مرسی.
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصینام كاربري در پيغامگير Yahoo
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1