نقل قول :
1- فایهایی را که اونها رو نصب کرده ام رو من گم کرده ام(پاک شده است) خوب من چطور می تونم نسخه 2.0.20 را 2.0.22 ارتقا بدم.؟(بهتره اول اون در لوکال امتحان کنم بعد انتقال بدم)
خوب مهم نیست. در مورد ارتقای phpbb به شکل دستی یه مقاله من اینجا نوشتم که به و طور کامل توضیح داده که چطور باید نسخه های قدیمی رو به نسخه جدید ارتقا داد. اگر اون مقاله رو خوندی و جاییش رو متوجه نشدی همینجا تو همین تاپیک بپرس تا توضیح بیشتر بدم
نقل قول :
2- خیلی دقیق به یاد ندارم که چه مدهایی را نصب کرده ام.چه کار کنم که در آینده در زمان به روز رسانی مشکل نداشته باشم.؟(مثلا در زمان تغییر قالب سایت یا نصب مود)
سوالت واضح نیست. شما باید همیشه بدونی چه مدهایی نصب کردی و دقیقا هم باید مشخص باشه که چه مدی چه بخشی از چه فایلی رو دستکاری کرده (باید تو فایل های php کامنت بزاری که چه بخش هایی اضافه یا کم شده ) تا بعدا اگر به مشکل بر خوردی بدونی که چه مدی باعث بروز مشکل شده. در هر صورت باید بدونی چه مدی هایی رو نصب کردی
نقل قول :
3-خوب برای این فروم خودم باید چند تا کار رو انجام بدم.(نصب مد ضد اسپم-به روز رسانی --حذف مد نشان دادن آخرین ارسالها در صفحه اول-قرار دادن متا تگ های مناسب برای سایت-نصب مد SEO برای سایت )
خوب سوال اینجاست بهترین ترتیب برای انجام این کار چیه؟
خوب ترتیب اینها رو خود شما باید تشخیص بدی. من ترجیح میدم که اول مدهای SEO رو نصب کنم چون تا مدهای SEO بخوان اثر کنن زمان میبره و من ترجیح میدم وقت رو از دست ندم و بعد مد ضد اسپم رو نصب میکنم و ....
نقل قول :
4-من phpbb را در داخل یک فولدر قرار دادم و اونو نصب کردم(یک اشتباه اساسی) حالا می خوام اونو به root اصلی سایت بیارم.آیا تو این کار من برای ار تباط با دیتا بیس مشکل پیدا می کنم؟؟
نه مشکل خاصی پیش نمیاد. یه تغییر ساده تو تیبل config داده بشه خیلی راحت میشه فورم رو آورد تو root ولی خوب بعدش تمامی لینک های داخلی که بین صفحات داده بودید همش شکسته میشه. باید اون لینک ها رو هم پیدا کنید و درستشون کنید
نقل قول :
5- یک سال پیش من تو فروم amuzeh خوندم که برای امنیت بیشتر بهتره فایل config رو تو روت سرور قرار بدهم.آیا تو این انتقال من مشکل پیدا می کنم؟(اتو همان هاست به یک cpanel مستقل)
این مقاله رو ساسان نوشته بود که من هیچ وقت هم اجراش نکردم ببینم چطوره. شما نسخه phpbb رو به روز نگه داری خطری تهدیدت نمیکنه.
نقل قول :
6-اگه من فایل هایی رو که نصب کرده ام ار سرور به کامپیوترم انتقال بدم باید چه مشکلاتی رو حل کنم تا باهاشون بتونم کار کنم.؟
خیلی خیلی ممنون که به این همه سوال جواب می دی؟
سوالت گنگه. من متوجه نشدم.
اگر باز هم سوالی هست براش تاپیک جداگانه بزنید
پرسیدن چند سوال به طور یکجا در یه تاپیک زیاد جالب نیست