زمان ارسال: 2 شنبه Jan 29, 2007 11:09 am موضوع: اگر cms سایت را عوض کنم رنک سایت پایئن میاد ؟
تاريخ عضويت: 26 Jan 2007 ارسالها: 112
سلام
آقا من میخواهم این سیستم سایت خودم یعنی همین tinypic.ca را عوض کنم بدلایل مختلف
البته همون آپلودینگ خواهد بود اما از cms دیگری میخواهم استفاده کنم
حالا اگر از سیستم مدیریت دیگری استفاده کنم آیا رنک سایت من پائین میاد ؟
اگر چنین است چه کاری باید بکنم تا این مشکل پیش نیاد
باتشکر
رنک سایت شما پایین نمیاد ولی خوب این کار یه مشکلی ایجاد میکنه و اون هم اینه که الان شاید خیلی ها به سیستم شما عکس آپلود کرده باشن و لینک اون عکس ها رو تو فورم ها یا سایت هاشون گذاشته باشن و اگر شما از یه سیستم دیگه استفاده کنی تمامی آدرس های مربوطه به عکس ها تغییر میکنه و برای کاربرانی که از سرویس سایتت استفاده میکردند مشکل درست میشه
سلام
خوب من فکر اونجاش هم کردم
من به سیستمی که الان در سایتم است دست نمیزنم و اون عکس ها و لینک ها را که الان در سایتم اینجاد شده را کاری ندارم
و فقط یک سیستم جدید روی سرور نصب میکنم و اون اون لینکی های که از قبلا بوده است همچنان کار خود را انجام میدهد و از اون به بعد عکسهای جدید در پوشه ای جدید ذخیره میکنه
-
پس اگر روی رنک سایت تاثیری نداره سیستم سایت را عوض میکنم
ممنون
تاريخ عضويت: 10 Sep 2006 ارسالها: 182 محل سكونت: میلان
اگه کسی با پایگاه داده آشنا باشه می تونه برنامه ایی بنویسه که اطلاعات شما را از پایگاه داده قدیمی به پایگاه داده جدید انتقال بده.
این کار قابل انجان شدن است.فقط کار سخت و زمان بری است.
حتی اگر پایگاه داده اولی با دومی خیلی فرق داشه باشه(مثلا oracle به MS SQL)
برای اسکریپت جدید هم این پست رو بخونی بد نیست. اگر بتونی یه اسکریپتی پیداکنی که عکس رو به صفحه اول سایتت لینک کنه خیلی خوب میشه. پیج رنکت خیلی میره بالا چون به ازای هر عکسی که طرف تو سایتش میزاره یه بک لینک برای شما حساب میشه درست مثل سیستم سایت imageshack.us
این سایت هم همینطور کار می کنه