خب یک مشکل دیگه!
من باید میرفتم باگ گیر میشدم
هيچ نامه اي براي اين موضوع ارسال نشده است.
وقتی که پستم ارسال کردم بعدش این اومد! الانم همین تاپیک شده سه صفحه وقتی روی صفحه سه کلیک میکنم
هيچ نامه اي براي اين موضوع ارسال نشده است.
میاد!
یادم توی Hamedsoft سایت دوستم وقتی که نیوک بود. اون اواخر که دیگه سیستمش داشت به یک سیستم خود ساخت تغییر میداد نیوکش همین طور شده بود یک تاپیک که صفحه جدید میومد این مشکل پیدا میکرد که مجبور بودن هی پست بزنند تا مشکل تاپیک حل بشه!
تمامی مشکلات بر میگرده به سرور
الان این سرور که روش هستیم مشکل داره. باید صبر کنیم با برگرده به حالت پایدار
فکر کنم برای همه اتفاق افتاده باشه که بخوان صفحات اینجا رو باز کنن ولی صفحات باز نشه. سرور فشار زیادی روشه و بعضی وقت ها با مشکل جدی مواجه میشه. فقط امیدوارم به زودی درست بهش چون بدجوری کار هام رو عقب انداخته
ولی امیر جان این بخش که یک صفحه رو میگه هیچ پستی درش نیست فکر نکنم ربطی به سرور داشته باشه. یا اون ارور
راستی آقا امیر یک فکری برای این پاسخ سریع بکن
اگر یک پاسخ سریع مثل Vb بزارید جالب میشه
به این صورت هست!
قالب ساب سیلور رو هم حذف کنید!
این یک پست جدا میگم!
چون قبلا هم گفته شده بود ولی توجه نشده بود!!
توی بخش پیام خصوصی وقتی یک پیام خصوصی میاد روش کلیک میکنیم هیچ اتفاقی نمیوفته مثلا الان برای من
به سایت persia CMS خوش آمدید
اومده ولی وقتی روش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته همچنین کد
صفحه اول انجمنها
هم قاطی شده به این صورت:
صفحه اول انجمنها » صندوق پستي » ارسال شده ها » در حال ارسال » ذخيره شده ها
که مشکل باید حل بشه!
یه سری چیز ها هم که میثم گفت اشکال نبود و مدلش همونطوریه
در مورد اسمایلی ها هم حق با شماست حاج رضا یکیش رو باید یه خورده سرخ ترش کنم تا از اون یکی متمایز بشه. پاسخ سریع رو هم نصب میکنم اگر بهش همین امروز
اون مشکلی رو هم که میثم در مورد باز نشدن پیغام خصوصی گفت رو من چک کردم. اون هم از سرور بوده . احتمال موقع ثبت نام میثم سرور مشکل داشته و اون پی ام ناقص ارسال شده . من یک بار برای امتحان ثبت نام کردم و مشکلی هم نبود.
ای بابا!! سرور هم که استاد!!
ولی اون علامت سوال از سرور نیست چون توی اون یکی قالب هیچ علامت سوالی نبود!
ارسال پاسخ بالای قسمت پیوست امضا انگار زبان رو قرار ندادید چون فقط یک دکمه هست چیز دیگه ای نیست!
قسمت پایین اونجا که نوشته شده پیش نمایش بقلش یک قسمت خالی هست که فکر کنم برای نقل قول کردن هست!
موقعی که متن ارسال میکنیم میاد تو ویرایشگر پیش رفته بالاش نوشته:
شما بايد متن نامه خود را وارد نماييد.
این مشکلات!
اگر این ها هم مال سرور پیشنهاد میکنم حتما برید یک سرور دیگه بگیرید چون این سرور کلا از همه چیز آزاد!!