برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

ثبت نام  راهنماي انجمن  جستجو  ليست اعضا  گروه هاي كاربران    ورود

ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع

Page Rank سایت در موتورهای جستجو

نويسنده پيغام
DEVIL
ارسالزمان ارسال: 4 شنبه Dec 27, 2006 3:55 am    موضوع: Page Rank سایت در موتورهای جستجو پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 24 Nov 2006
محل سكونت: http://www.tehranmix.com

به ترتیب : Razz

1 - میخواستم ببینم با وجود نصب این مدها الان سایت شما در گوگل رنکینگ 4 رو داره اگه اشتباه نکنم... یعنی این هم به خاطر نصب اون چند تا مد هست و اگر نبود به این راحتی ها رنکینگ بالا نمیرفت ؟(منظورم اون مد تبدیل به html نیست مدهای دیگه مثل zero dupe )

2 - 4 متوسطه یا خوب یا عالی در مجموع این عدد چه ارزشی داره؟

3- بعد این رنکینگ فقط منحصر به گوگل هست یا خیر.
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلنام كاربري در پيغامگير Yahoo
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 4 شنبه Dec 27, 2006 12:11 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

نقل قول :
1 - میخواستم ببینم با وجود نصب این مدها الان سایت شما در گوگل رنکینگ 4 رو داره اگه اشتباه نکنم... یعنی این هم به خاطر نصب اون چند تا مد هست و اگر نبود به این راحتی ها رنکینگ بالا نمیرفت ؟(منظورم اون مد تبدیل به html نیست مدهای دیگه مثل zero dupe

ببیند رنکینگ ربطی به نصب اون مد ها نداره ولی نصب اون مدها به شکل غیر مستقیم روی بالا رفتن رنک سایت شما تاثیر گذاره. من در زیر صفحه و در داخل امضام لینک صفحات مهم سایت خودم رو قرار دادم. وقتی صفحات من خوب ایندکس بشه در نتیجه گوگل این لینک ها رو هم می تونه ببینه و به حسابشون بیاره. همین باعث میشه که رنک سایت من بالا بره. مثلا الان یه سایتی هست که یکی از بچه های خودمون arkhosravi به من معرفی کرد.
سایت www.tuningtalk.com

شما به تعداد پستهای این سایت نگاه کن. به نظر من بزرگترین فورم phpbb ایرانی باید باشه. تعداد پست های خیلی زیادی داره ولی متاسفانه به خاطر اینکه برای موتور های جستجو بهینه نشده ، فقط تعداد کمی از صفحاتش ایندکس شده. اونها هم لینک سایتشون رو زیر صفحه قرار دادن ولی وقتی صفحاتشون ایندکس نمیشه در نتیجه خوب بک لینک هاشون هم به حساب نمیاد

الان شما آمار این سایت رو تو گوگل ببین

site:www.tuningtalk.com

این سایت 10000 تاپیک داره و تعداد پستهاش بیش از 170000 هستش و اگر قرار بود همین تعداد پستهاش بدون در نظر گرفتن مسائل سئو ایندکس بشه باید بالای 150000 رکورد در گوگل داشته باشن و اگر مسائل سئو رو براشون در نظر بگیریم باید همون 10000 تاپیک رو به شکل ایندکس شده داشته باشند ولی آمار خیلی خیلی کمتر از اون چیزی هست که باید باشه.

ما یه سری مد نصب کردیم که اولا پسوند صفحات به HTML تبدیل بشه. خوب این باعث میشه که اگر صفحه اول سایت شما مثلا rank اش به 3 رسیده این رنک 3 بین صفحات دیگه هم نفوذ کنه که اصطلاحا میگن PageRank Transmission .
مورد دیگه حذف SID ها بوده که باعث میشه صفحات خیلی راحت ایندکس بشن و داشتن گوگل سایت مپ و سایت مپ عادی هم باعث میشه گوگل راحت تر بتونه صفحات سایت شما رو پیدا کنه و داشتن مدی مثل auto link در زیر صفحه هم کلی لینک داخلی برای سایت شما ایجاد میکنه که خوب این هم باعث بالا رفتن رنک صفحات داخلی میشه و رنک صفحه اول هم به تبع اون زیاد میشه

مورد آخر هم zero dupe هست که تمامی آدرس های پست رو ری دایرکت میکنه روی آدرس URL تاپیک و این طوری ارزش صفحات بالا میره و اگر ما یه مطلبی تو سایتمون داشته باشیم به خاطر همین ارزش بالای صفحه ، موقع سرچ اون کلمات توسط کاربران سایت ما بالاتر قرار میگیره چون صفحات ما تکراری نیست.
در این مورد zero dupe و فایل robots.txt در اون تاپیک توضیح دادم

2 - عدد 4 متوسطه یا خوب یا عالی در مجموع این عدد چه ارزشی داره؟

پیج رنک هیچ تاثیری تو موقعیت سایت شما در نتایج جستجو نداره. پیج رنک فقط مشخص میکنه که شما چقدر به سایت خودت لینک داری. هر چقدر لینک به سایت بیشتر = پیج رنک بالاتر.
در کل page rank نشون دهنده اعتبار و ارزش یه سایته و همه دوست دارن که پیج رنک بالایی داشته باشن. البته همه تا 4 یا 5 رو میتونن راحت بیان ولی از 5 بالاتر رفتن خیلی سخت میشه و باید تعداد زیادی بک لینک داشته باشید.
من در مورد PageRank در این تاپیک توضیحاتی دادم. در این تاپیک هم چیز هایی پیدا میشه که به درد بخوره
بار هم یاد آوری میکنم که Page rank تاثیری در نتایج جستجو نداره ولی نشون دهنده ارزش و اعتبار سایته و همه سایت ها دوست دارن که رنک بالایی داشته باشند ولی به نظر میرسه وقتی رنک سایت شما بالاتر میره سایت گوگل علاقه بیشتری داره که صفحات شما رو ایندکس کنه.
مثلا سایت phpbb.com صفحاتش SID داره ولی همش ایندکس میشه. دلیلش همین رنک بالاییه که اون سایت داره و گوگل به هر قیمتی که شده صفحاتش رو ایندکس میکنه ولی اون سایت دوستمون که رنکش 2 هست (منظرم سایت tuningtalk هست) صفحاتش به خاطر اینکه SID داره اصلا ایندکس نمیشه.

نقل قول :
3- بعد این رنکینگ فقط منحصر به گوگل هست یا خیر.

بله فقط گوگل از این شیوه رنکینگ استفاده میکنه
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
DEVIL
ارسالزمان ارسال: 4 شنبه Dec 27, 2006 12:30 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 24 Nov 2006
محل سكونت: http://www.tehranmix.com

1 - ببینم یه سایتی مثل Istgah.com که الان رنکش 6 هست که همش تبلیغاتی هست و لینک به سایر سایتها. اینطوری که میگی باید لینک به خودش بالا باشه ؟ چطوری اینقدر بالا رفته...

این یه تیریپ برام جا نیفتاد Wink

2 - تعداد بازدید هم در رنکینگ تاثیر داره ؟
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلنام كاربري در پيغامگير Yahoo
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 4 شنبه Dec 27, 2006 12:42 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

نقل قول :
1 - ببینم یه سایتی مثل Istgah.com که الان رنکش 6 هست که همش تبلیغاتی هست و لینک به سایر سایتها. اینطوری که میگی باید لینک به خودش بالا باشه ؟ چطوری اینقدر بالا رفته...

این یه تیریپ برام جا نیفتاد

کی گفته ایستگاه به خودش لینک های زیادی نداره
الان فقط در گوگل این سایت بالای 5000 بک لینک داره

link:www.istgah.com

حالا از این ابزار هم استفاده کن

چک کردن تعداد بک لینک ها در موتور های جستجوی مختلف

اونجا هم نشون میده که 24 هزار بک لینک هم در یاهو دارن

من که گفتم شما میتونی از سایت خودت به خودت لینک بدی
اینها هم همین کار رو کردم
برای همین میگم لینک زیر صفحه خیلی مهمه و ایندکس شدن صفحات هم همینطور.

نقل قول :
2 - تعداد بازدید هم در رنکینگ تاثیر داره ؟

نه هیچ تاثیری نداره
بازگشت به بالا
arkhosravi
ارسالزمان ارسال: شنبه Dec 30, 2006 2:02 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 11 Sep 2006

سلام

امير جان منظورت از داشتن SID , براي موتورهاي جستجوست؟ يعني وقتي به صورت Guest ميان ؟ در صورتي كه من مد حذف SID براي ميهمان رو نصب كردم و عملا وقتي چك مي كنم توي لينك صفحات SID نمي بينم ميشه لطف كني كمي بيشتر توضيح بدي ؟
البته بزرگترين مشكل ما پايه گذاري ديتابيس روي عربيك هست و اگر يونيكد مي بود خيلي بهتر بود .راستي بابا بيشتر از اين آبرومونو نبر Embarassed
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
amir abbas
ارسالزمان ارسال: شنبه Dec 30, 2006 5:01 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

نقل قول :
امير جان منظورت از داشتن SID , براي موتورهاي جستجوست؟ يعني وقتي به صورت Guest ميان ؟ در صورتي كه من مد حذف SID براي ميهمان رو نصب كردم و عملا وقتي چك مي كنم توي لينك صفحات SID نمي بينم ميشه لطف كني كمي بيشتر توضيح بدي ؟

عزیز دل برادر من کلی گفتم
منظورم سایت شما نبود. به طور کلی گفتم که داشتن SID ها جلوی ایندکس شدن صفحات رو میگیره
سایت دوست شما الان یه سری آمار تو گوگل داره که SID داره و مروبطه به زمانیه که هنوز شما مد حذف SID رو نصب نکرده بودی ولی خوب خیلی کم ایندکس شده و میشه کاری کرد که خیلی بیشتر ایندکس بشه.
اون سایت خیلی بزرگه و بهینه کردنش همونطور که برای صاحب سایتش نفع داره برای من هم نفع داره
من به دوست شما تو سایت tuningtalk.com پی ام دادم ولی جواب نداده هنوز

اگر حاضر باشه من میتونم بعد از امتحانات هم براش یه قالب اختصاصی فارسی کنم و یه تغییراتی هم توش بدم
کلیه مد های SEO سایت phpbb-seo تو همین یک ماه اخیر قراره به روز بشه و امکانات خیلی تخیلی شده Razz
قابلیت های خیلی زیادی به مد ها اضافه شده
یه سری مد هم من پیدا کردم که اختصاصا برای سایت ماشینه مثل مد garage
الان دارن روش کار میکنند که پسوند صفحات اون بخش رو هم HTML بکنن
من میتونم یه فورم کامل و منحصر به فرد تحویل بدم
البته اگر حاضر باشن یه چیزکی پرداخت کنن Razz
اگر هم نمیخوان هزینه کنن حداقل میتونم بهینه سازیش رو تا یه حدودی قبول کنم Wink
بازگشت به بالا
خدمات هاستینگ وب رمز
siavashmusic
ارسالزمان ارسال: 2 شنبه Jan 01, 2007 10:00 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 10 Sep 2006

امير جان الان بيشتر در مورد Phpbb و افزايش فروم هاي تحت اين نرم افزار صحبت شده
بنظرت من چطور ميتونم يك سيستم php كه خودم نوشتم (يك پورتال تخت وب براي فروش) رو هماهنگ و بهينه جهت افزايش ايندكس در موتورهاي جستجو كنم
ايا كتابي متدي يا چيزي هست كه بشه استانداردهاي SEO رو توش پيدا كرد؟!
من شنيدم يه سري استاندارد براي كدنويسي هماهنگ با SEO هست
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 2 شنبه Jan 01, 2007 10:11 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

بله یه سری استاندارد هست
البته باید خیلی دنبال مطلب باشی ولی در کل اصولش کاملا یکیه
مثل این مقاله در مورد SEO می تونه مفید باشه
البته زیاد میشه از این چیز ها پیدا کرد
شما باید یه سری موارد رو در نظر داشته باشی
حتما باید برای سیستمت قابلیت rewrite کردن صفحات رو قرار بدی که بتونن پسوند صفحات رو به HTML تبدیل کنند. باید تیتر تاپیک ها از آدرس صفحات مجزا باشه یعنی طرف بتونه خودش آدرس صفحه رو مشخص کنه
مثلا تیتر این باشه

استفاده از موتور جستجوی گوگل

و آدرس صفحه باشه

-http://www.example.com/how-to-use-google-services

صفحاتت نباید SID داشته باشه. تو سیستم شما نباید به هیچ عنوان صفحه تکراری وجود داشته باشه
باید صفحاتت قالب سایتت کاملا SEO باشه و از طراحی CSS و کد XHTML کاملا semantic استفاده کنی
باز هم هست
اگر خواستی بیشتر توضیح بدم تاپیک مجزا بزن
بازگشت به بالا
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1