زمان ارسال: شنبه Dec 30, 2006 4:16 am موضوع: چرا SEO Score سایتها به page rank نمیخوره
تاريخ عضويت: 24 Nov 2006 ارسالها: 297 محل سكونت: http://www.tehranmix.com
سلام
یه سایت پیدا کردم که امتیاز استفاده از SEO رو در سایتها میده ولی اصلا نمیخونه مثلا سایت شما که رنکینگ 4 در گوگل هست رو از تهران میکس پایین تر نشون میده :
بابا این عتیقه جات رو از کجا پیدا میکنی ؟
اون اصلا معلوم نیست رو چه حسابی اون آمار رو میده
در ضمن اون سایت یه سایته whois هستش نه سایت SEO
الان سایت ما در بین سایت های ایرانی جایگاه بدی نداره. البته اگر باز هم روش کار کنم خیلی خیلی بهتر از این میشه ولی الان شما مثلا بزن :
الان برای همه این موارد ما تو صفحه اول هستیم
البته خیلی بیشتر از این حرفاست
ما هنوز مطلبی اینجا نداریم و سایت هم هنوز در اصل راه اندازی نشده
وگرنه این سایت از نظر SEO خیلی بهینه شده و تا 1 ماه دیگه به طور کامل بهینه میشه
قراره کلی تغییرات بدم
تاريخ عضويت: 24 Nov 2006 ارسالها: 297 محل سكونت: http://www.tehranmix.com
نقل قول :
وگرنه این سایت از نظر SEO خیلی بهینه شده و تا 1 ماه دیگه به طور کامل بهینه میشه
قراره کلی تغییرات بدم
قبول دارم...
ناقلا فکر کنم یه سری فوت کوزه گری هم پیاده کردی رو اینجا ولی بروز نمیدی
به قول شاعر با ما باش
یعنی هر مدی رو که ماهم نصب کردیم روی اینجا هم نصبه یا شاید چیز دیگه ای هم باشه کار خاص دیگه ای نکردی ؟ چطوری به این زودی page rank سایت رفته بالا... این هنوز واس من جانیفتاده
نه من هیچ وقت یه همچین کاری نمیکنم
من عقیده دارم اصول کار رو باید همه بدونن. بد بختی ایرانی ها هم سر همینه. هر کسی هر چی رو میفهمه برای خودش نگه میداره فکر میکنی اگر بقیه بفهمن دور رو از دستش در میارن و از این حرف ها. ببینید الان همین مطالب که من تو این فورم دارم در مورد SEO مینویسم در خیلی از فورم های خارجی به راحتی در دسترس همه هست و کسی چیزی رو برای خودش نگه نمیداره. خوب اگر هر کس هر چی رو پیدا میکنه از بقیه مخفی کنه که کسی نمیتونه پیشرفتی داشته باشه. عقیده خود من اینه که اصول و مبانی رو باید همه بدونن و تنها چیزی رو که باید برای خودت نگه داری همون ترفندها و تکنیک هاست. مثلا من به شما گفتم که اگر با یک کلمه خاص به سایت خودتون لینک بدید این باعث میشه ارزش سایت شما برای اون کلمه کلیدی بالا بره. خوب حالا هر کسی شیوه خودش رو داره که به سایت خودش لینک بده و ارزش سایت خودش رو بالا ببره
مثلا :
1- یکی شروع میکنه با بلاگر ها تماس میگیره و ازشون میخواد که باهاشون تبادل لینک کنن و از اونها میخواد که موقع لینک دادن به سایتش از یه کلمه کلیدی خاص استفاده کنن
2- یکی یه خورده تیز تره و میره با این برنامه های ارسال ایمیل به تعداد انبوه رو میگیره و یه دفعه برای 10000 نفر ایمیل میزنه و ازشون میخواد که اگر وبلاگ دارن با وبلاگ اون آقا تبادل لینک کنن
خوب اینها دیگه ایده هایی که باید به ذهنت برسه و عملیش کنی
اصول رو من در اختیار همه گذاشتم و میزارم و هر کس هر چیزی رو سوال کنه من به طور کامل بهش جواب میدم. روی این فورم هم چیز خاصی نصب نشده که روی سایت شما نصب نشده باشه. البته فقط یه مد کوچیک هست که به صفحه description meta tag اضافه میکنه که اون رو هم همین دیروز تو تاپیک متا تگ این دوستمون سوال کرد و من لینک دانلودش رو بهش دادم. هر چیز جدیدی هم به دستم برسه به بچه ها میدم.
خوب وقتی همه اصول رو بدونن هم وضعیت وب فارسی بهتر میشه و هم اینکه شرایط رقابتی میشه و لذت رقابت خیلی بیشتره. الان تو تمام سایت های ایرانی فقط یه سایت iranseo.com و istgah.com بهینه شده هستند و تمامی سایت های دیگه که من تا حالا دیدم هیچ کدوم بهینه نیستند. الان حتی معروف ترین سایت های ایرانی هم با table طراحی میشن. CSS اصلا یه چیز ناشناخته و غریبه برای ایرانی ها. ما از طراحی و استاندارد های روز وب خیلی خیلی عقب هستیم.
مطالبی که من در بخش اصول و مبانی SEO مینویسم رو حتما بخون و اگر مقاله ای هم ترجمه کردم و تو بخش تکنیک های SEO اونها رو هم بخون چون چیز های خوبی توش پیدا میشه.
حالا بزار وضعیت سایت روشن بشه و عضو های اینجا هم به حدود 600 تا 700 نفر برسه اون موقع تیم تشکیل میدم و کلی کار مفید انجام میدم که به درد طراحان وب بخوره.