زمان ارسال: 3 شنبه Jan 30, 2007 11:32 am موضوع: گروه توسعه phpbb فارسی
تاريخ عضويت: 10 Sep 2006 ارسالها: 182 محل سكونت: میلان
من صندلی داغ رو مطالعه می کردم متوجه شدم که می خوای گروه تشکیل بدی من می تونم به شما کمک کنم از اواسط اردیبهشت من بیکار می شم و می خوام در باره یک پرتال با phpbb با پایگاه داده اوراکل وقت بزارم.
خوب یک گروه تشکیل بدیم که چند قسمت داشته باشه مثلا برای مثال:
همان تقسیماتی که سایت انجمن phpbb داره رو می تونیم واسه تقسیم بندی اعضای گروه استفاه کنیم.
خوب من اولین داوطلب هستم.
زبانم انگلیسی من بد نیست(تو خوندن)
برنامه نویس و فوتوشاپ هم بلد هستم.
خوب خیلی خوبه. البته این سایت همچنان ناشناخته مونده و هنو چون صفحه اول سایت راه اندازی نشده و من هم هیچ جا تبلیغ این سایت رو نمیکنم و هر کس هم که اینجا رو میاد یا قبلا من رو میشناخته یا از طریق گوگل اینجا رو پیدا کرده. روند رو به رشد سایت خیلی خوبه و ما دوماه گذشته از گوگل 1200 بازدید کننده داشتیم. در ماه قبل این مقدار به 2600 رسید و امروز که من آمار رو چک کردم آمار بازدید ها از گوگل به 4000 بازدید رسیده. یعنی تقریبا در هر روز 130 بازدید کننده از گوگل به این سایت میاد. من فکر کنم برای تشکیل تیم هنوز یه خورده زوده ولی به محض فارسی شدن دروپل یا دروپال و راه اندازی صفحه اول سایت من درخواست تشکیل تیم میدم. البته قبلش برای تست سیستم دروپل از بچه ها کمک میگیرم
در مورد phpbb و دیتابیس اوراکل هم لازم نیست ما کاری انجام بدیم phpbb 3 خودش oracle رو ساپورت میکنه و به انتشارش هم زمان زیادی نمونده.
ما از کمک همه بچه ها استفاده میکنیم