خوب مدی که اجازه خوندن بخش های مخفی رو میده که از ریشه مشکل داره. اون مد اصلا به درد نمی خوره ولی برای وی بی به شکلیه که بخش های مخفی و خصوصی رو نمیده و فقط بخش های پابلیک رو میده اون رو هم ادمین مشخص میکنه و اینطور نیست که همینطوری و بدون سوال اون بخش ها رو نشون بده
امیر جان یه مشکل با پرشیا هست و دقیقا امر حیاتی داره. در مورد همین قضیه که باگ معرفی شده . الان تو پرشیا همچین چیزی دیده نمیشه . یعنی اگر شما بخشی داشته باشی که سطح دسترسی خواندن خصوصی ویا مدیر داشته باشه و باقی فرایندها هم باز باشه یه مدیر دیگه در یک بخش مجزا نمی تونه نامه ای رو به اون بخش منتقل کنه .چطوری میشه این امکان رو ایجاد کرد ؟
والا برای پرشیا من چیز خاصی نصب کردم. شاید این مشکل در نسخه های جدید phpbb حل شده یا اون موردی که دوستان تو این تاپیک متذکر شدن به خاطر نصب مدهای دیگه به وجود اومده
من يه مود آرشيور واسه بي بي پيدا کردم که بخشهاي مخفي و قفل شده را در ليستش نشون نميده. واقعا عاليه و رو لوکال هم تست کردم. عالي بود. ولي رو اين سرور نميدونم چرا اجرا نميشه!
والا من نمی دونم مشکل از چیه. من گفتم چیز خاصی روی phpbb برای تغییر در اون بخش نصب نکردم . نمی دونم چرا این مشکل به وجود اومده. البته هر چی باشه چیز بدی نیست چون امنیتش بیشتره
sinabeclass جان مد آرشیو چه ربطی به این تاپیک داره.
در مورد مد های آرشیو هم قبلا توضیح دادم. مد های آرشیو سود که نداره هیچ ضرر هم داره و ارزش صفحات رو پایین میاره. اگر چیز خوبی بود حتما من نصب میکردم