زمان ارسال: شنبه Jun 16, 2007 10:31 pm موضوع: مشکلي در سطح دسترسي غير قابل حل در phpBB 3
تاريخ عضويت: 09 Sep 2006 ارسالها: 51
سلام
در نسخه phpBB2 شما مي تونستيد سطح دسترسي رو براي مهمان ها طوري تنظيم کنيد که بتونند فقط تيترها رو ببينيد ولي نتونند پست ها رو بخونند يعني وارد اون بخش انجمن بشوند و تيترهاش رو هم ببنيد ولي نتونند بخونند
اما در نسخه phpBB 3 اين آيتم وجود نداره
يعني شما حداقل آيتمي که براي تنظيم داريد اين هست:
no acess
که اصلا غير فعال مي شه دسترسي براي اون بخش جهت مهمان ها
و شما ناچاريد بزاريد روي آيتم:
read only acess
که اين آيتم هم باعث مي شه که مهمان ها پست ها رو بخونند و هيچ راهي هم براي رفع اين مشکل من پيدا نکردم
سلام . پيمان جان تنظيمات سطح دسترسي توي phpbb3 خيلي فرق کرده. اگه اشتباه نکنم 4 نوع سطح دسترسي تعريف کرده. 1 - ادمين 2 - مديران - 3 - کاربران - 4 - ميهمانان. يخورده هم پيچيده تر شده - سواد منم که مشکل داره براي همين به نظر من اين تنظيمات لازم بود ولي مي شد از اين ساده ترش کرد. فکر کنم خود phpbb نويسان انتظار اينو نداشتن که اين زبان براي مديريت فورومها انقدر محبوب بشه. براي همين جو گرفته هر چي به فکرشون رسيده تو تنظيمات آوردن.
من چاره کار رو فعلا در اين ديدم که: اگه دوستان نيت تبديل فوروم به ورژن 3 رو دارن اول همه تنظيمات رو تو ورژن 2 اعمال کنن بعدا کانورت کنن. چون تا بفهمين که چي به چيه مخصوصا که زبان فارسيه فعلي پاسخگو نيست يه يه ماهي کار دارند.
اخه هر کدام از اين اسامي که شما نام برديد تنظيمات adnancde داره :
يعني
no acess
read only
limite
standard
و خيلي چيزهاي ديگه
شما فقط تيترها رو گفتيد من منظورم دسترسي و وضعيت گزينه ها براي مهمان ها هست بقيه که تکليفشون معلوم هست
يعني کاربر عضو ديگه مشخص هست که همه چي رو مي بينه چيکار مي تونه بکنه
البته درسته سطح دسترسي ها با اين حال براي همه مشکل ساز خواهد بود فعلا