برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

ثبت نام  راهنماي انجمن  جستجو  ليست اعضا  گروه هاي كاربران    ورود

ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع برو به صفحه قبلي  1, 2

PHPBB 3 فارسی

نويسنده پيغام
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 4 شنبه May 23, 2007 9:23 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

خوب در مورد فارسی سازی باید کسانی در فارسی سازی همکاری کنند که زبانشون در حد قابل قبول باشه در غیر این صورت دوباره کاری میشه و تمامی اون ترجمه هایی که اون دوستان انجام دادند رو باید دوباره ترجمه کنیم. فعلا خودمون داریم ترجمه میکنیم. کمی زمان میبره ولی تمومش میکنیم. من باید خودم فارسی سازی رو تموم کنم چون من اگر بخوام از فارسی ساز کس دیگه استفاده کنم مجبورم لینکش رو زیر صفحه قرار بدم و چون برای یه فارسی ساز ساده که خودم هم میتونم انجامش بدم نمی خوام به کسی لینک بدم پس مجبورم خودم فارسیش کنم حداقل برای استفاده شخصی خودم. بعد از فارسی کردنش فارسی ساز رو هم در اختیار همه قرار میدم

mafco جان برای مهاجرت به نسخه 3 باید صبر کنید فارسی سازیش و فارسی سازی قالبش تموم بشه بعد با استفاده از یه اسکریپت اول دیتابیس شما رو به نسخه 3 ارتقا میدیم (تو سایت phpbb.com هست) بعد فایل های نسخه 3 رو میریزیم. همین!!
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
mafco
ارسالزمان ارسال: 4 شنبه May 23, 2007 5:15 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 23 Nov 2006

ممنون امیرعباس.
- الان سایت و گروه دیگه ای هست که در حال فارسی کردن bb3 باشه؟
- تو سایت اصلی هم با درج نام سایت بذارید جالب میشه.
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
خدمات هاستینگ وب رمز
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 4 شنبه May 23, 2007 5:17 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

والا الان شاید گروه های دیگه ای هم باشن که روی فارسی کردن این سیستم کار میکنن ولی من اطلاعی از وضعیت کارشون و پیشرفتشون ندارم.
در مورد دوم هم اگر منظور شما ثبت فارسی ساز ما در سایت رسمی هست ، باید بگم اون خیلی سخته. الویت با کسی هست که نسخه قبلی رو فارسی کرده. اگر اونها نخوان نسخه 3 رو فارسی کنن بعد ما میتونیم فارسی سازمون رو براشون ارسال کنیم
بازگشت به بالا
خدمات هاستینگ وب رمز
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 4 شنبه May 23, 2007 8:22 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

خوب من امروز بخش phpBB 3 فارسی رو باز گشایی کردم. از این به بعد سوالات مربوطه به phpbb 3 رو میتونید در اون بخش بپرسید.
بازگشت به بالا
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع برو به صفحه قبلي  1, 2 صفحه 2 از 2