| نويسنده |
پيغام
|
 راهبر انجمن
تاريخ عضويت: 08 Sep 2006 ارسالها: 1521
|
نقل قول :خب اینکه اون استاد اعظم برگرده خیلی مهمه؟ مثلا با بازگشت ایشون تغییرات شگرفی رخ خواهد داد؟
اتفاق خاصی نمی افته. این آقا برنامه نویسی ماهری و کد برنامه مطمئن تر میشه از قبل. یه فرد شناخته شد بود و هنوز هم هست
نقل قول :به نظر شما برای کسی که می خواهد تازه شروع کند. از phpbb2 استفاده کند یا از phpbb3?
چون در یکی از پست ها دیدم که گفته بودید موقع تغییر سیستم سایت باعث سردرگمی و افت page rank سایت می شود.
بستگی داره
اگر از پرشیا استفاده کنید رنکتون افت نمیکنه چون ما موقع ارتقا به 3 یه چیزی آماده میکنیم که تمامی آدرس های قدیمی ریدایرکت بشه روی آدرس های جدید و شما یک درصد هم افت پیج رنک ندارید ولی اگر بخواید همینطوری ارتقا بدید خوب رنکتون افت می کنه. برای شروع هم اگر بخواید الان شروع کنید میتونی با پرشیا شروع کنید و بعد به 3 ارتقا بدید. هر وقت من ارتقا دادم شما هم میتونید همون موقع رتقا بدید |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
تاريخ عضويت: 09 Sep 2006 ارسالها: 51
|
امير خان رنک منظورتون اگه همين رتبه اي هست که گوگل براي دامنه در نظر مي گيره خودتون خوب مي دونيد که پنج شش ماهي مي شه که من shirazit.net رو رها کردم و اصلا چند ماه فضايي بهش لينک نبود يعني رتبه ي اون هم page rank 3 هست الان هم همون هست هيچ فرقي هم نکرده
البته نظرتون در مورد ايندکس شدن صفحات قبول دارم که ممکنه مشکل پيش بياد ولي براي رتبه باز هم قبول ندارم چون تجربه بهم اينطور نشون داده |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|
 عضو تیم مدیریت

تاريخ عضويت: 18 Jan 2007 ارسالها: 1228 محل سكونت: نصف جهان
|
ممنون امیر جان.
ببینم منظورتون اینه که به جز نسخه پرشیا اگر از نسخه های دیگه استفاده کنم موقع ارتقا سیستم مشکل پیدا خواهد شد؟
یعنی هیچ راه دیگه ای نیست؟  |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|
 راهبر انجمن
تاريخ عضويت: 12 Mar 2007 ارسالها: 245 محل سكونت: www.rastgo.com
|
بسم الله الرحمن الرحيم
با سلام
نه دوست عزيز مشكلي پيش نمي آيد . فقط پيج رنگ تان از بين مي رود.
البته به گفته امير خان.
با تشكر |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
 عضو تیم مدیریت

تاريخ عضويت: 18 Jan 2007 ارسالها: 1228 محل سكونت: نصف جهان
|
| ای بابا خب منم نمی خوام page rank از دست بره. |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |

تاريخ عضويت: 23 Nov 2006 ارسالها: 149
|
پیج رنک مثل چرک کف دسته! از این دست بدی از اون دست میگیری =))
پ.ن: هر تغییری مستلزم هزینه یی است! |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|
 راهبر انجمن
|
نقل قول :پیج رنک مثل چرک کف دسته! از این دست بدی از اون دست میگیری =))
پ.ن: هر تغییری مستلزم هزینه یی است!
آقا چی چی رو چرک کف دسته ؟
پدر آدم در میاد یه ذره پیج رنک رو ببره بالا. ما به 3 ارتقا میدیم ولی خواهید دید که پیج رنکمون هیچ تغییری نمیکنه  |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
تاريخ عضويت: 09 Sep 2006 ارسالها: 51
|
internet نوشته:امير خان رنک منظورتون اگه همين رتبه اي هست که گوگل براي دامنه در نظر مي گيره خودتون خوب مي دونيد که پنج شش ماهي مي شه که من shirazit.net رو رها کردم و اصلا چند ماه فضايي بهش لينک نبود يعني رتبه ي اون هم page rank 3 هست الان هم همون هست هيچ فرقي هم نکرده
البته نظرتون در مورد ايندکس شدن صفحات قبول دارم که ممکنه مشکل پيش بياد ولي براي رتبه باز هم قبول ندارم چون تجربه بهم اينطور نشون داده
بدون جواب موند |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
 راهبر انجمن
|
نقل قول :امير خان رنک منظورتون اگه همين رتبه اي هست که گوگل براي دامنه در نظر مي گيره خودتون خوب مي دونيد که پنج شش ماهي مي شه که من shirazit.net رو رها کردم و اصلا چند ماه فضايي بهش لينک نبود يعني رتبه ي اون هم page rank 3 هست الان هم همون هست هيچ فرقي هم نکرده
البته نظرتون در مورد ايندکس شدن صفحات قبول دارم که ممکنه مشکل پيش بياد ولي براي رتبه باز هم قبول ندارم چون تجربه بهم اينطور نشون داده
بستگی داره بک لینک های شما از کجا اومده باشه. یه سایتی مثل سایت خود ما بیشتر رنکش از لینک هایی تامین میشه که خود سایت به خودش داده. الان تمامی لینک های صفحه اول رنکشون 3 هست. برای مثال
http://forum.persia-cms.com/persia-cms-vf1.html
http://forum.persia-cms.com/persia-cms-directory-vf2.html
http://forum.persia-cms.com/css-vf5.html
و هر لینک دیگه ای تو صفحه اول
خوب اگر یک دفعه تمامی این آدرس ها تغییر کنه رنک تمامی اون صفحات از بین میره و چون رنک صفحه اول هم از کنار همین لینک ها تامین میشه در نتیجه رنک افت میکنه. این اتفاق بارها افتاده. |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|

تاريخ عضويت: 23 Nov 2006 ارسالها: 149
|
amir abbas نوشته:نقل قول :پیج رنک مثل چرک کف دسته! از این دست بدی از اون دست میگیری =))
پ.ن: هر تغییری مستلزم هزینه یی است!
آقا چی چی رو چرک کف دسته ؟
پدر آدم در میاد یه ذره پیج رنک رو ببره بالا. ما به 3 ارتقا میدیم ولی خواهید دید که پیج رنکمون هیچ تغییری نمیکنه 
آقا شوخی کردم...
مگه اینو >>> =)) رو ندیدین در انتهای عبارت استفاده نمودم؟!
یه مورد دیگه. میگم بهتره این نسخه bb3 تا هرجایی که فارسی شده بذارین واسه دانلود و هفته ای یه بار قسمتهای فارسی شده بعدی رو بهش اضافه کنید. البته این نکته هم قید بشه که فقط برای تست هست و جنبه آزمایشی داره. چطوره؟!  |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|