خوب مسئله اینه که اینجا محیطش متنیه و شما یک بار بسم الله بنویسد فردا هم اون بسم الله سرجاشه. درست مثل نامه. حتی شما می تونید به جای تایپ چندین باره بسم الله ، عبارت بسم الله الرحمن الرحیم رو در امضاتون قرار بدید.
شما هر طور راحتی بنویس _________________ سوالات را در پیغام خصوصی مطرح نکنید. سوالاتی که در پیغام خصوصی مطرح شود ، بی جواب خواهد ماند. آموزش CSS , سی اس اس |
انجمن تخصصی طراحی وب و کدنویسی دیزاین آرین
عبارت بسم الله الرحمن الرحیم در امضا که دیگه نمیشه شروع کار رو با بسم الله الرحمن الرحیم شروع کردن که! میشه کار رو با بسم الله الرحمن الرحیم به پایان رسوندن!! البته میشه کاری کرد که امضا در بالای کادر پست اجرا بشه! )
امیرعباس جان خودت میدونی که من سایتم رو با چه وضعی دوباره به راه انداختم و الان حکم چهار پره کاه روی آب خروشان رو داره! با توجه به این...
جسارتا...میشه بپرسم چقدر دیگه مونده تا فارسی سازی کامل این bb3؟؟
فارسی سازیش که هنوز کار داره. شاید بشه گفت 25 درصدش فارسی شده. در ضمن phpbb3 در حال حاضر به صورت نسخه RC1 منتشر شده و هنوز باید RC2 هم منتشر بشه و بعد از اون نسخه فاینال منتشر میشه. این نسخه های RC هنوز باگ دارند و برای استفاده روی یک سایت معتبر و پر بازدید مناسب نیستند. انشاالله وقتی نسخه فاینالش بیاد فارسی سازش هم آماده شده _________________ سوالات را در پیغام خصوصی مطرح نکنید. سوالاتی که در پیغام خصوصی مطرح شود ، بی جواب خواهد ماند. آموزش CSS , سی اس اس |
فارسی سازیش که هنوز کار داره. شاید بشه گفت 25 درصدش فارسی شده. در ضمن phpbb3 در حال حاضر به صورت نسخه RC1 منتشر شده و هنوز باید RC2 هم منتشر بشه و بعد از اون نسخه فاینال منتشر میشه. این نسخه های RC هنوز باگ دارند و برای استفاده روی یک سایت معتبر و پر بازدید مناسب نیستند. انشاالله وقتی نسخه فاینالش بیاد فارسی سازش هم آماده شده
امير خان
اگه مشکلي بود خود سايت phpbb و ساير سايت هاي مهم و پر بازديد تا کنون نصب نکرده بودند
We encourage only those running the release candidate wanting to test out the new version, it is still recommended to wait for the full release; after all this is a release candidate.
خود سایت phpbb اینو نوشته. خودشون گفتن این نسخه در حال حاضر برای تست کردن خوبه و پیشنهاد داده روی سایت استفاده نشه بهتره. البته گفته ساپورت داره ولی پیشنهاد داده همه تا اومدن نسخه فاینال صبر کنند. اینکه خودش از این نسخه استفاده میکنه برای اینه که اولا خودشون سازنده و برنامه نویس این سیستم هستند و در اصل روی سیستم خودشون نصب می کنند تا باگ ها زودتر خودشون رو نشون بدن و چون خودشون برنامه نویس های حرفه ای هستند ، هر مشکلی پیش بیاد خیلی سریع بر طرفش میکنن _________________ سوالات را در پیغام خصوصی مطرح نکنید. سوالاتی که در پیغام خصوصی مطرح شود ، بی جواب خواهد ماند. آموزش CSS , سی اس اس |
اميرخان فرمايش شما متين
هفته اي يک بار بک آپ کامل دارم از کل انجمن + ديتابيس 60 مگابايتي
و خيالم از هر لحاظ راحت هست که اگه همه چي هم به هم بريزه باز هم همه رو ريستور مي کنم _________________ shopcity.ir
به نظر من هرچی که باشه سطح امنیتی اون از bb2 نسخه 22 فعلی بالاتر هست. تا نظر بقیه چی باشه.
بر چه اساسی این رو میگید؟!!!
هنوز نسخه پایدار عرضه نشده پس نمیشه این قدر مطمین در موردش حرف زد ارایه نسخ آزمایشی هم فقط جهت همین هدفه - رفع مشکلات کاربری و امنیتی سیستم _________________ گروه نرم افزاری انزل سافت www.AnzalSoft.ir