زمان ارسال: 5 شنبه Jun 14, 2007 9:10 pm موضوع: برنامه نویسی PHP بر طبق اصول SEO
بابای سی اس اس
تاريخ عضويت: 08 Sep 2006 ارسالها: 1536
پریروز داشتم تو وب میگشتم دنبال کتاب طراحی وب. یه سری کتاب جالب برای طراحی وب پیدا کردم. یه کتاب از انتشارات friend of ED برای طراحی بود که خیلی جالب بود. تو یکی از این سایت هایی که لینک های تورنت رو قرار میدن یه کتاب دیدم توجهم رو خیلی جلب کرد. دانلود کردم. کتاب خیلی خیلی جالبیه. واقعا تا به حال کسی سعی نکرده بود یه کتابی بنویسه که این موارد رو شامل بشه
اسم کتاب
Professional Search Engine Optimization with PHP: A Developer's Guide to SEO
من قبلا یه مقاله اینجا نوشته بودم برای شیوه برنامه نوبسی بر اساس اصول SEO که الان این کتاب رو دیدم. تمامی اون مواردی که من فقط اشاره کرده بودم به طور کامل و جامع در 387 صفحه توضیح داده شده. یکی از بخش های جالب آموزش تبدیل پسوند صفحات به HTML هم راه با استخراج کلمات کلیدی و قرار دادن اونها در آدرس صفحست که تا به حال من جایی مقاله ای به این تفصیل برای این تکنیک ندیده بودم
کتاب رو خواستم در بخش معرفی کتاب معرفی کنم ولی ترجیح دادم اینجا معرفیش کنم
این کتاب خیلی تخصصیه
اینجا هنوز طراحی استاتیک استاندادر جا نیافتاده. این کتاب ترجمه بشه طرف اصلا نمیدونه چی هست. اول باید براش یه ساعت توضیح بدی سئو چیه. تازه بعد باید بهش بگی سئو به چه دردی می خوره. بعد باید ببینی اصلا برنامه نوسی php رو بلده یا نه. در کل اصلا به درد اینجا نمیخوره. خودتون بخونید حالشو ببرید. سطح کتاب از سواد عمومی کشور ما متاسفانه بالاتره _________________ سوالات را در پیغام خصوصی مطرح نکنید. سوالاتی که در پیغام خصوصی مطرح شود ، بی جواب خواهد ماند. آموزش CSS , سی اس اس |
انجمن تخصصی طراحی وب و کدنویسی دیزاین آرین
تاريخ عضويت: 12 Mar 2007 ارسالها: 315 محل سكونت: www.rastgo.com
amir abbas نوشته:
نقل قول :
استاد چرا نمیری تو کار ترجمه اش ؟
این کتاب خیلی تخصصیه
اینجا هنوز طراحی استاتیک استاندادر جا نیافتاده. این کتاب ترجمه بشه طرف اصلا نمیدونه چی هست. اول باید براش یه ساعت توضیح بدی سئو چیه. تازه بعد باید بهش بگی سئو به چه دردی می خوره. بعد باید ببینی اصلا برنامه نوسی php رو بلده یا نه. در کل اصلا به درد اینجا نمیخوره. خودتون بخونید حالشو ببرید. سطح کتاب از سواد عمومی کشور ما متاسفانه بالاتره
بسم الله الرحمن الرحيم
با سلام
پس امير جان شما اينجا چيكار مي كنيد .
شما يك ساعت مي نشينيد بعد به ما مي گوييد كه : سئو چيه // بعد به ما بگي سئو به چه دردي مي خوره // بعد از ما بپرسي كه اصلا php بلد ايم يا نه.
فكر مي كنم توضيح همه اينها يك ساعت طول بكشد
چرا به درد مي خوره.
اگر مي توانستيم بخوانيم كه به شما نمي گفتيم ترجمه اش بكنيد.
سطح كتاب را هم بهتر بود نمي نوشتيد _________________ راستگو | انجمن سايت راستگو
سیاوش جان حتما احتیاج نیست که شما اکانت داشته باشی
زیر صفحه یه دکمه free هست روی اون کلیک کنید و دانلود کنید. با دانلود منیجر نمیشه دانلود کرد ولی حجمی هم نداره. همش 8 مگابایته. با سرعت اینترنت 56 میشه تو 25 دقیقه دانلودش کرد _________________ سوالات را در پیغام خصوصی مطرح نکنید. سوالاتی که در پیغام خصوصی مطرح شود ، بی جواب خواهد ماند. آموزش CSS , سی اس اس |
میدونم اما اخه نه سرعتم زیاده نه اینکه راپید شر امکان دانلو اون رو میده !!!
مگه برای اکانت رایگان یه اندازه محدود حجمی در روز نداره؟ _________________ گروه نرم افزاری انزل سافت www.AnzalSoft.ir
رپید شر امکان دانلود همه فایل ها رو به همه میده. من هم خودم اکانت رپید شر ندارم. شما وقتی اکانت نداشته باشی فقط نمی تونی از دانلود منیجر استفاده کنی و در طول روز هم تو هر ساعت مثل اینکه بیشتر از 100 مگابایت نمیتونی دانلود کنی. فقط همین محدودیت وجود داره. من یه موقعی از اینترنت 33.6 استفاده میکردم و با همون سرعت کم روزی سه تا از این کتاب ها دانلود میکردم. شما از همون دکمه free در زیر صفحه استفاده کن و از دانلود منیجر هم استفاده نکن. فایل هم نهایت نیم ساعته برای شما دانلود میشه. متاسفانه این کتاب فقط روی رپید شر آپلود شده _________________ سوالات را در پیغام خصوصی مطرح نکنید. سوالاتی که در پیغام خصوصی مطرح شود ، بی جواب خواهد ماند. آموزش CSS , سی اس اس |