برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

ثبت نام  راهنماي انجمن  جستجو  ليست اعضا  گروه هاي كاربران    ورود

ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع برو به صفحه 1, 2  بعدي

چند سوال در مورد پیج رنک ( pagerank ) سایت

نويسنده پيغام
center
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه May 03, 2007 12:22 am    موضوع: چند سوال در مورد پیج رنک ( pagerank ) سایت پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 26 Jan 2007

سلام
حالتون خوبه
چند سوال دارم
1. الان بک لینک های بعنوان مثال همین ( همون سایتی که خودت میدونی ) بیش از 1390 تا است
اما بک لینکهای tinypic.ca با اینکه خیلی زیاد است اما در حدود 4 تا بیشتر نیست
میشه بگید چرا ؟

2. چند تا از همین بچه های دیجیتال پوینت و ... سایتشون نزدیک به دوماه بیشتر نیست ثبت شده و بعد از گرفتن چیزی نزدیک به 700 تا 1000 بک لینک رنک سایتشون شد 6
***** خوب این مهمه برام آیا اگر این 700 تا بک لینک با رنک صفر یا یک بودند هم آیا میتونست رنکشون را به 5 یا 6 برسونه ؟

3.*** چکار کنم که من هم بک لینک هام مثل * همون سایت در گوگل بحساب بیاد
یعنی وقتی بزنم link:tinypic.ca کل بک لینک ها را بحساب بیاره

4. الان در چند فروم خارجی خیلی ها هستند که سایت را میفرستن به 1000 دایرکتوری مثلا با 50$ بنظرتون خوبه این کار را بکنم ؟
یعنی با این کار دیگه کل بک لینک هام در گوگل بحساب میاد ؟
میخواهم طوری باشه که توسط گوگل بحساب بیاد چکار کنم

چون میخواهم روی یک سایتی کار کنم و میخواهم حد اقل رنک 5 را در آپدیت بعدی بدست بیارم
چون نمیخواهم این سه ماه هم که میاد الکی بگذره و رنک پائین بدست بیارم
خیلی ممنونم
موفق باشی
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
milani
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه May 03, 2007 7:45 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 10 Sep 2006
محل سكونت: میلان

در مورد سوال دو مگر تبلیغ کردن در گوگل یا یاهو چقدر هزینه دارد؟ثبت در یاهو برای تبلیغ هزینه آن کمتر از 50 دلار می شود.؟من خودم شخا به سایت ها اطمینان ندارم.
در مورد سوال سوم شما باید فایل Robo.txt رو در سایتون قراردهید.و سایت خودتان را در گوگل به ثبت برسانید تا بهتر اینکس شوید.
بهتره شما برای بدست آوردن Rank بالا تلاش کنید که لینک زیادی به شما داده شود.
بازگشت به بالا
خدمات هاستینگ وب رمز
Tony.65
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه May 03, 2007 9:48 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 24 Dec 2006

نقل قول :
1. الان بک لینک های بعنوان مثال همین ( همون سایتی که خودت میدونی ) بیش از 1390 تا است
میشه بگید چرا ؟

برا تعیین دقیق تعداد بک لینکهای ثبت شده تو گوگل از گوگل وبمستر استفاده کن.این ابزار دقیق تر هست و با نتایجی که تو سرچ بک لینکها با query link نشون میده متفاوته.اگه با link:www.site.com سرچ کنی یه بار ممکنه که مثلا 100 تا نشون بده و دفعه دیگه 200 تا.این به این خاطر هستش که نتایج جستجو رو از دیتاسنتر های متفاوت گوگل نشون میده.
نقل قول :

2. چند تا از همین بچه های دیجیتال پوینت و ... سایتشون نزدیک به دوماه بیشتر نیست ثبت شده و بعد از گرفتن چیزی نزدیک به 700 تا 1000 بک لینک رنک سایتشون شد 6
***** خوب این مهمه برام آیا اگر این 700 تا بک لینک با رنک صفر یا یک بودند هم آیا میتونست رنکشون را به 5 یا 6 برسونه ؟

فرمول محاسبه پیج رنکhttp://wwwdb.stanford.edu/~backrub/google.html
البته ممکنه که الان تغیراتی کرده باشه

نقل قول :

بالا تر توضیح دادم
نقل قول :

4. الان در چند فروم خارجی خیلی ها هستند که سایت را میفرستن به 1000 دایرکتوری مثلا با 50$ بنظرتون خوبه این کار را بکنم ؟

به نظر من این کارا وقت تلف کردنه.بهتره که خودت این کارو بکنی و موقع ثبت کردن تو دایرکتوری ها و یا لینک دادن به سایتت نکته های زیر رو در نظر داشته باش:
1-anchor text لینکها رو از کلمات کلیدی سایتت بذار
2-لینک مسقیم بده.(بدون ریدایرکت شدن و بدون جاوا اسکریپت)
3-لینکهای ورودی از سایتهای مرتبط با ارزشتره
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصینام كاربري در پيغامگير Yahooنام كاربري در پيغامگير MSN
center
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه May 03, 2007 10:36 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

milani نوشته:
در مورد سوال دو مگر تبلیغ کردن در گوگل یا یاهو چقدر هزینه دارد؟ثبت در یاهو برای تبلیغ هزینه آن کمتر از 50 دلار می شود.؟من خودم شخا به سایت ها اطمینان ندارم.
در مورد سوال سوم شما باید فایل Robo.txt رو در سایتون قراردهید.و سایت خودتان را در گوگل به ثبت برسانید تا بهتر اینکس شوید.
بهتره شما برای بدست آوردن Rank بالا تلاش کنید که لینک زیادی به شما داده شود.

من که نمیخواهم ویزیتور بیارم تو سایتم من چیز دیگری پرسیده بودم و در مورد بک لینک بود
google ads و یا yahoo publisher که بک لینک حساب نمیشه

و در اون مورد هم من robots.txt را گذاشتم اما robots.txt فقط کارش این است که به موتور جستجو گر بگه که کدام صفحات را ایندکس نکنه و در بعضی از مواقع ارزش صفحات را بالا تر میبرد ولی ربطی به بک لینک نداره
دیگه ثبت کردنه سایت در گوگل را که بلدم البته خیلی چیز های دیگری هم اطلاع دارم در مورد seo اما پرسیدن بهتر از نپرسیدن است
باز هم ممنون
بازگشت به بالا
center
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه May 03, 2007 10:48 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

نقل قول :
به نظر من این کارا وقت تلف کردنه.بهتره که خودت این کارو بکنی و موقع ثبت کردن تو دایرکتوری ها و یا لینک دادن به سایتت نکته های زیر رو در نظر داشته باش:
1-anchor text لینکها رو از کلمات کلیدی سایتت بذار
2-لینک مسقیم بده.(بدون ریدایرکت شدن و بدون جاوا اسکریپت)
3-لینکهای ورودی از سایتهای مرتبط با ارزشتره

سلام
درسته خودم این کار را بکنم بهتر اما بسیار زمان میگیره اول اینکه باید یک لینیکی از اونها هم در سایت خودم بزارم و با اینکه adsl دارم همین خودش بسیار زمان میگیره چون این ها را من قبلا امتحان کردم
اما در صورتی که وقتی اونها ثبت میکنن دیگه نیازی نیست که من برم لینک اونها را در سایت خودم بزارم چون دایرکتوری هائی را میشناسن که نیازی به لینک ما ندارن
البته این کار را خودشون انجام میدن به وسیله نرمافزاری نیست چون بعدش لینک همون سایت و دایرکتوری را برای خودمون میفرستن و امتحانش میکنیم و اون سه مواردی هم که اشاره کردی را قبل از فرستادن ازمون میخوان مثل title و description و ...
چون مثلا من ممکنه با دادن 80$ دو هزار بک لینک بگیرم

در مورد گوگل وبمستر هم برای یکی از سایتهای دیگرم استفاده کردم اما زیاد تفافتی نشون نمیداد
از اون لینکی که هم دادی ممنون
بازگشت به بالا
amir abbas
ارسالزمان ارسال: جمعه May 04, 2007 1:18 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

نقل قول :
میشه بگید چرا ؟

خوب مهم اینه که گوگل بتونه اون لینک ها رو ببینه و به حساب بیاره. اون سایت که 1390 تا بک لینک داره در اصل تعداد بک لینک هاش خیلی بیشتر از اون مقداره. در ضمن این رو هم قبال گفتم که اگر شما لینک های زیاد از دومین های مختلف داشهت باشی این خیلی بیشتر از این تاثیر داره که تعداد زیادی لینک از یک سایت داشته باشی. دلیل بالا رفتن پیج رنک اون سایت هم اینه که تعداد زیادی لینک از دومین های مختلف داره

نقل قول :

خوب اون ها از چه سایت هایی لینک گرفتن. این خیلی مهمه. سایتی که ازش لینک می گیرید باید موضوعش با سایت شما تقریبا شبیه باشه و مورد دیگه اینکه سایت شما باید محتوا هم داشته باشه تا بتونی زود پیج رنک به دست بیاری. الان سایت شما هیچ محتوای متنی خاصی نمیتونه داشته باشه. رنک شما یه خورده کند تر بالا میره ولی اگر بتونی از سایت های مشابه لینک بگیری و در دایرکتوری های زیادی سایتت رو ثبت کنی امید هست که سایت رنک بالا به دست بیاره

نقل قول :

این رو تو همون سوال اول جواب دادم. شما هر چقدر بتونی بک لینک از سایت هایی با دومین های مختلف بگیری بهتره. 10 لینک از 10 دومین مختلف بهتره از مثلا 60 تا بک لینک از یک دومین

نقل قول :

خوب این ثبت کردن برای همیشه هست یا هر ماه باید مبلغ پرداخت بشه. بعد لینک اون دایرکتوری ها رو شما میدن یا نه. این ها همه مهمه. اگر لینک به شما میدن تا چک کنید و همه لینک ها هم مستقیمه و 50 دلار هم برای شما مسئله نیست و می تونید بپردازید حتما این کار رو بکنید. به نظر من تاثیر داره
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
center
ارسالزمان ارسال: جمعه May 04, 2007 2:28 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

نقل قول :
خوب این ثبت کردن برای همیشه هست یا هر ماه باید مبلغ پرداخت بشه. بعد لینک اون دایرکتوری ها رو شما میدن یا نه. این ها همه مهمه. اگر لینک به شما میدن تا چک کنید و همه لینک ها هم مستقیمه و 50 دلار هم برای شما مسئله نیست و می تونید بپردازید حتما این کار رو بکنید. به نظر من تاثیر داره

سلام
نه فقط یک بار است و برای همیشه
بله لینک آن دایرکتوری ها را هم بهمون میدن که خودمون بتونیم چک کنیم
البته آقا امیر من برای این سایت آپلودینگم نمیخواهم برای یک سایت دیگر میخواهم که روی اون کار کنم
راستی آقا در مورد این مورد که گفتی
نقل قول :
الان سایت شما هیچ محتوای متنی خاصی نمیتونه داشته باشه. رنک شما یه خورده کند تر بالا میره ولی اگر بتونی از سایت های مشابه لینک بگیری و در دایرکتوری های زیادی سایتت رو ثبت کنی امید هست که سایت رنک بالا به دست بیاره

آیا اگر سایت گالری باشه چی ؟
اون چون محتوا نداره و فقط عکس است ممکنه دیر تر بالا بره ؟
البته میشه برای هر عکسی میشود description گذاشت و ممکنه که تاثیرش بهتر باشه
اگر در این مورد هم بگی ممنون میشم
موفق باشی
بازگشت به بالا
amir abbas
ارسالزمان ارسال: جمعه May 04, 2007 8:46 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

والا محتوای متنی ایندکس میشه و ایجاد ترافیک می کنه و همون ترافیک بالا هم باعث بالا رفتن رنک میشه ولی در مورد گالری اطلاعی ندارم. فقط این رو میدونم که برای گالری داشتن متا تگ های keyword و description خیلی مهمه و عکس ها همه باید alt text داشته باشند و اگر اسم عکس ها در آدرس صفحه inject بشه خیلی تاثیر داره
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
navid4d
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه Oct 18, 2007 3:44 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 13 Oct 2007

تجربه من ميگه دروغه و هيچ فايده ايي نداره !
1000 تا دايركتوري 50$ !!!! امكان پذير نيست .

من حدود 4000 دلار نرم افزار تجاري SEO و ابزارهاي جانبي دارم ولي باز هم نميتونم 1 دهم اين كار رو انجام بدم .

روال كار اين افراد به اينصورت هست ؛ كه يه اتو سابميت دارند .
كه چند تا دايركتوري توشون هست . يه لينك ميزارن بالا ؛ تو توضيحات هم چند تا لينك ديگه ؛ بعد استارت رو ميزنن .

از اين سايتها 95 درصد كد امنيتي دارن كه با ماشين نميشه لوگين كرد ! و بقيه هم لينك تاييد دارند !
ولي اين سيستم هاي زمانبندي شده هر چند ثانيه كه جواب نگيرند به سايت بعدي ميرن تا آخر )
بعد هم يه ريپورت ميدن : كه ما تو اين سايتها اضافه كرديم و اگه ليست نشدين خودتون به دايركتوري مراجعه كنيد يا اشكال از سايت شماست كه قبول نشدين !

اميدوارم توجيه شده باشين .
بازگشت به بالا
alex7610
ارسالزمان ارسال: جمعه Oct 26, 2007 6:15 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 26 Oct 2007

بحث جالبی بود.
من برای پایان نامم دارم تحقیق میکنم.
میشه بک لینک و دایرکتوری رو توضیح بدید که چی هست؟
و اینکه گفتید اگر از چند دومین بک لینک بگیرید بهتره تا چند تا از یک دومین!!!منظورتون اینه که اگه یک فرد توی سایتش از چند تا سایت دیگه لینک بزاره براش خوبه؟؟؟؟یا اینکه اون فرد بره توی سایتهای مختلف یه جورایی اسم سایت خودشو بزاره؟؟؟؟
بازگشت به بالا
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع برو به صفحه 1, 2  بعدي صفحه 1 از 2