نقل قول :
1 - میخواستم ببینم با وجود نصب این مدها الان سایت شما در گوگل رنکینگ 4 رو داره اگه اشتباه نکنم... یعنی این هم به خاطر نصب اون چند تا مد هست و اگر نبود به این راحتی ها رنکینگ بالا نمیرفت ؟(منظورم اون مد تبدیل به html نیست مدهای دیگه مثل zero dupe
ببیند رنکینگ ربطی به نصب اون مد ها نداره ولی نصب اون مدها به شکل غیر مستقیم روی بالا رفتن رنک سایت شما تاثیر گذاره. من در زیر صفحه و در داخل امضام لینک صفحات مهم سایت خودم رو قرار دادم. وقتی صفحات من خوب ایندکس بشه در نتیجه گوگل این لینک ها رو هم می تونه ببینه و به حسابشون بیاره. همین باعث میشه که رنک سایت من بالا بره. مثلا الان یه سایتی هست که یکی از بچه های خودمون arkhosravi به من معرفی کرد.
سایت www.tuningtalk.com
شما به تعداد پستهای این سایت نگاه کن. به نظر من بزرگترین فورم phpbb ایرانی باید باشه. تعداد پست های خیلی زیادی داره ولی متاسفانه به خاطر اینکه برای موتور های جستجو بهینه نشده ، فقط تعداد کمی از صفحاتش ایندکس شده. اونها هم لینک سایتشون رو زیر صفحه قرار دادن ولی وقتی صفحاتشون ایندکس نمیشه در نتیجه خوب بک لینک هاشون هم به حساب نمیاد
الان شما آمار این سایت رو تو گوگل ببین
site:www.tuningtalk.com
این سایت 10000 تاپیک داره و تعداد پستهاش بیش از 170000 هستش و اگر قرار بود همین تعداد پستهاش بدون در نظر گرفتن مسائل سئو ایندکس بشه باید بالای 150000 رکورد در گوگل داشته باشن و اگر مسائل سئو رو براشون در نظر بگیریم باید همون 10000 تاپیک رو به شکل ایندکس شده داشته باشند ولی آمار خیلی خیلی کمتر از اون چیزی هست که باید باشه.
ما یه سری مد نصب کردیم که اولا پسوند صفحات به HTML تبدیل بشه. خوب این باعث میشه که اگر صفحه اول سایت شما مثلا rank اش به 3 رسیده این رنک 3 بین صفحات دیگه هم نفوذ کنه که اصطلاحا میگن PageRank Transmission .
مورد دیگه حذف SID ها بوده که باعث میشه صفحات خیلی راحت ایندکس بشن و داشتن گوگل سایت مپ و سایت مپ عادی هم باعث میشه گوگل راحت تر بتونه صفحات سایت شما رو پیدا کنه و داشتن مدی مثل auto link در زیر صفحه هم کلی لینک داخلی برای سایت شما ایجاد میکنه که خوب این هم باعث بالا رفتن رنک صفحات داخلی میشه و رنک صفحه اول هم به تبع اون زیاد میشه
مورد آخر هم zero dupe هست که تمامی آدرس های پست رو ری دایرکت میکنه روی آدرس URL تاپیک و این طوری ارزش صفحات بالا میره و اگر ما یه مطلبی تو سایتمون داشته باشیم به خاطر همین ارزش بالای صفحه ، موقع سرچ اون کلمات توسط کاربران سایت ما بالاتر قرار میگیره چون صفحات ما تکراری نیست.
در این مورد zero dupe و فایل robots.txt در اون تاپیک توضیح دادم
2 - عدد 4 متوسطه یا خوب یا عالی در مجموع این عدد چه ارزشی داره؟
پیج رنک هیچ تاثیری تو موقعیت سایت شما در نتایج جستجو نداره. پیج رنک فقط مشخص میکنه که شما چقدر به سایت خودت لینک داری. هر چقدر لینک به سایت بیشتر = پیج رنک بالاتر.
در کل page rank نشون دهنده اعتبار و ارزش یه سایته و همه دوست دارن که پیج رنک بالایی داشته باشن. البته همه تا 4 یا 5 رو میتونن راحت بیان ولی از 5 بالاتر رفتن خیلی سخت میشه و باید تعداد زیادی بک لینک داشته باشید.
من در مورد PageRank در این تاپیک توضیحاتی دادم. در این تاپیک هم چیز هایی پیدا میشه که به درد بخوره
بار هم یاد آوری میکنم که Page rank تاثیری در نتایج جستجو نداره ولی نشون دهنده ارزش و اعتبار سایته و همه سایت ها دوست دارن که رنک بالایی داشته باشند ولی به نظر میرسه وقتی رنک سایت شما بالاتر میره سایت گوگل علاقه بیشتری داره که صفحات شما رو ایندکس کنه.
مثلا سایت phpbb.com صفحاتش SID داره ولی همش ایندکس میشه. دلیلش همین رنک بالاییه که اون سایت داره و گوگل به هر قیمتی که شده صفحاتش رو ایندکس میکنه ولی اون سایت دوستمون که رنکش 2 هست (منظرم سایت tuningtalk هست) صفحاتش به خاطر اینکه SID داره اصلا ایندکس نمیشه.
نقل قول :
3- بعد این رنکینگ فقط منحصر به گوگل هست یا خیر.
بله فقط گوگل از این شیوه رنکینگ استفاده میکنه