amir abbas نوشته:
خوب حالا اگر شما میخوای پیج رنک سایتت رو بالا ببری باید چند تا کار رو انجام بدی اول اینکه باید از تعداد زیادی از سایت هایی که موضوع مشابه سایت شما دارند به سایت خودتون لینک بدید. هر چقدر این تعداد بیشتر باشه پیج رنک شما هم بالاتر میره و این کار موثر ترین راه برای بالا بردن پیج رنک هستش. برای این کار می تونید در فورم هایی که خیلی خوب ایندکس میشن مثل همین فورم خودمون
http://forum.persia-cms.com فعالیت کنید و در بخش امضای خودتون لینک متنی قرار بدید و به صفحه اول سایت و یا صفحات مهم سایت خودتون لینک کنید. در فورم های دیگه هم اینکار رو انجام بدید. البته باید در فورم هایی فعالیت کنید که دسترسی به فورم ها برای افراد مهمان محدود نشده باشه در غیر این صورت هیچ فایده این نداره و چیزی عاید شما نمیشه.
شما چطور تونستی در عرض کمتر از دو ماه فکر کنم pr سایت persia-cms رو به 4 برسونی؟! در حالی که الان صفحه اول هیچ مطلبی نداره!
amir abbas نوشته:
مورد دیگه لینک های داخلیه. لینک های داخلی در بالارفتن پیج رنک سایت خیلی زیاد تاثیر داره. سعی کنید در تالار های گفتمان به صفحات دیگه لینک های زیادی بدید. این تاثیر خیلی زیادی داره. الان من از داخل همین پست به چند صفحه لینک دادم چون میدونم تاثیر این کار خیلی خیلی زیاده. شما میتونی لینک صفحه اول فورم و صفحه اول سایتت رو زیر انجمنت قرار بدی درست مثل اینجا. وقتی هر صفحه از فورم شما در گوگل ایندکس بشه در این صورت گوگل اون لینک ها رو زیر صفحه می بینه و این لینک ها رو به حساب میاره و پیج رنک سایت شما بالا میره. من همین کار رو برای سایت های irani.ch, shahriariha.com, persia-cms.com انجام دادم و پیج رنک این سایت ها از 0 به 4 رسید (البته شهریاریها 2 بود که به 3 رسید و فکر کنم تو آپدیت بعدی به 4 یا 5 برسه.
حتی اگه این لینک ها داخل خود پست باشه یا اینکه باید حتما در قسمت پایین در صفحه اول انجمن باشه؟
amir abbas نوشته:
مورد بعدی تبدیل پسوند صفحات به HTML هست که این کار باعث میشه که pagerank به شکل بهتری بتونه بین صفحات نفوذ کنه. وقتی شما پسوند صفحات رو به HTML تبدیل کنید و پیج رنک صفحه اول فورم به 5 برسه این امکان خیلی زیادی که پیج رنک صفحات داخلی هم به 3 یا 4 برسه و به اصطلاح پیج رنک بین صفحات منتقل میکنه یا همون PageRank Transmission و وقتی پیج رنک صفحات داخلی زیاد بشه ( لینک های داخلی روی بالارفتن پیج رنک صفحات داخیلی خیلی موثره ) این رنک های داخلی بر روی رنک صفحه اول تاثیر میزاره و پیج رنک صفحه اول فورم شما باز بالاتر میره.
آخ که گفتی.آقا من خودم رو کشتم و هنوز نتونستم هک تبدیل صفحات به html برای vb گیر بیارم.اگه بتونی گیر بیاری واقعا لطف کردی
خودمونیم ، خوب داری از این صفحه به اون صفجه لینک میدیا