برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

ثبت نام  راهنماي انجمن  جستجو  ليست اعضا  گروه هاي كاربران    ورود

ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع

حذف index.php از آدرس

نويسنده پيغام
animparadise
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه Feb 14, 2008 6:41 pm    موضوع: حذف index.php از آدرس پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 14 Feb 2008

با سلام به دوستان عزيز.
خيلي دنبال كدي بودم كه بشه Index.php رو از آدرس حذف بكنه، من اين كد رو براي vbulletin ميخوام.

offtopic****
من برام عجيبه اينجا چرا اينقدر كم ايندكس داره تو گوگل؟ من تقريبا روزي 400 تا 700 پيچ ايندكس شده اضافه دارم و ظرف مدت 5 ماه و اندي از راه اندازي نزديك 8000 صفحه شده و هر روز داره آمار بالا و بالاتر ميره. در حالي كه SEO Score اينجا در صفحه اول 90% و تنها 2% از صفحه اول من كمتر شده Question

من از امير عباس عزيز تشكر مي كنم كه اين چنين انجمني رو برپا كرده. بسيار خوب و عالي طراحي شده، شايد تو تمام انجمن هاي ايراني كه ديدم اينجا تنها رقيب تو رنك SEO برام بوده Idea واقعا جاي تبريك داره.
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه Feb 14, 2008 9:35 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

سلام
برای این کار باید تو کد VB دست ببرید. من فقط میدونم که پکیج VB SEO که 150 دلار هم قیمت داره این کار رو برای شما انجام میده. یکی از بچه ها این پکیج رو برای سایت خودش خریده بود و من تنظیماتش رو براش انجام دادم که این قابلیت رو توی خودش داشت. البته فقط همین یه کار رو انجام نمیده . اون پکیج یه مجموعه کامل سئو هستش ولی متاسفانه یه خورده با زبان فارسی مشکل داره و احتیاج به تنظیمات اضافه داره.

نقل قول :
من برام عجيبه اينجا چرا اينقدر كم ايندكس داره تو گوگل؟ من تقريبا روزي 400 تا 700 پيچ ايندكس شده اضافه دارم و ظرف مدت 5 ماه و اندي از راه اندازي نزديك 8000 صفحه شده و هر روز داره آمار بالا و بالاتر ميره. در حالي كه SEO Score اينجا در صفحه اول 90% و تنها 2% از صفحه اول من كمتر شده

خوب میزان ایندکس شدن نیست که باعث بالا رفتن رتبه SERP سایت شما میشه. اینجا زیر 2000 رکورد در گوگل داره ولی بازدید های خیلی زیادی داره چون من اینجا رو طوری تنظیم کردم که تمامی آدرس های تکراری سیستم از بین بره

مثلا شما اگر آدرس فورم رو با WWW بزنی به این شکل

http://www.forum.persia-cms.com

اگر روی این لینک کلیک کنید با ریدایرکت 301 منتقل میشید به صفحه ای که www نداره. از این طریق جلوی duplicate شدن صفحات گرفته میشه. الان خیلی از سایت ها از تمامی مطالبش دو تا کپی تو گوگل دارن که این رتبه مطالبشون رو کم میکنه. در ضمن اگر آدرس اینجا رو به این شکل بزنید

http://www.persia-cms.com/forum

باز هم منقل میشید به آدرس ساب دومین و بدون www
اگر index.php رو هم آخر آدرس بزنید باز ریدایرکت میشید روی صفحه ای که www نداره.
این فقط چند مورد از قابلیت هایی هست که اینجا داره

تایتل صفحات به طور کامل اینجا بهینه شده. مورد دیگه هم اینه که یه سیستمی اینجا نصبه که به طور اتوماتیک و با توجه به محتوای پست اول هر تاپیک دو تا متا تگ برای اون صفحه میسازه )decription metatag و keyword metatag
الان میتونید کد همین صفحه رو چک کنید با اون متا تگ ها رو ببینید

دلیل اینکه سایت شما ایندکس خیلی بالا داره دو دلیل میتونه داشته باشه
1- سایت شما خیلی بزرگه و پست های خیلی زیادی داره
2- URL های پست شما هم ایندکس میشه که این اصلا خوب نیست.

ما اینجا سیستمی پیاده کردیم که تمامی آدرس های پست مثل این

http://forum.persia-cms.com/post7716.html#7716

وقتی روشون کلیک بشه ریدایرکت 301 میشن به این آدرس

http://forum.persia-cms.com/index-php-vt1503.html#7716

که از دید موتور های جستجو همه اینها یه آدرس هستند (یعنی آدرس اصلی که آدرس تاپیک هست) و لینک anchor که داخل صفحه استفاده میشه و از دید موتور های جستجو به عنوان آدرس تکراری به حساب نمیاد

دلیل تعداد کم ایندکس ما اینه که ما فقط به تعداد تاپیک هامون آدرس ایندکس شده تو گوگل داریم نه بیشتر Smile
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
خدمات هاستینگ وب رمز
animparadise
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه Feb 14, 2008 10:56 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

منم VBSEO خريدم ولي متاسفانه اين يه موردو انجام نميده، و چند قابليت رو كه در nuseo بود رو هم خودم پلاگين نوشتم و اضافه كردم.

بقيه موارد و من درست كردم حتي شما آدرس وليد بزنيد مثل http://forums.animparadise.com/images/ كه در واقع هست اين آدرس ولي ريدايركت ميشه به فروم اصلي و نميزارم كسي حتي يه ارور 404 بگيره Very Happy يا صفحه سفيد ببينه.(zero index.html)
درباره meta tag و .. مواردي كه گفتيد، آره ديدمشون، اتفاقا اين يكي از موارد پيش فرض خود VBSEO هست كه داره، منم يه هكي به طور عمومي براي بهتر كردن اين موارد نوشتم كه تو vb.org هم قرار دادم، كه ميتونم به طور دستي براي هر انجمني كلمات كليدي و توضيحات دلخواه خودمو بزارم در كنار موارد VBSEO و ....
اتفاقا ايندكس شدن پست ها فرايندي طولانيتر هست تا تاپيك ها، شما پست هارو از ايندكس شدن جلوگيري كرديد در حالي كه يكي از مهمترين عوامل موفقيت تو پيشرفت انجمن بيشتر بودن صفحات ايندكس شده هست، تا مخاطب بيشتري داشته باشيد.

به نظر من شما بيشتر وقتتونو داريد ميزاريد براي گرفتن لينك از سايتهاي با رنك بالا تا گوگل رنكتون بالاتر بره، در حالي من تفكرمو گذاشتم رو ايندكس بيشتر تا مخاطب بيشتري در صفحات بيشتري داشته باشم، و در كنارش مطالب مهم رو از جاهاي مهم لينك بدم.

نميدونم بايد تجربيات شما رو هم ديد
بازگشت به بالا
animparadise
ارسالزمان ارسال: جمعه Feb 15, 2008 1:27 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

مشكل حل شد، هنوز همه قابليت هاي VBSEO رو نشناختم Shocked ممنون از دوستان.
***solved***
بازگشت به بالا
hajmohammad
ارسالزمان ارسال: جمعه Feb 15, 2008 7:35 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

مدیر کل سایت
مدیر کل سایت

تاريخ عضويت: 24 Jan 2008
محل سكونت: مشهد

خب خدا رو شکر
انشالله استفاده کامل کردین و یاد گرفتین ، مطالب رو اینجا بذارین تا رفقا هم استفاده بکنن
یا علی Wink
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربرنام كاربري در پيغامگير Yahoo
amir abbas
ارسالزمان ارسال: جمعه Feb 15, 2008 10:08 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

نقل قول :
منم VBSEO خريدم ولي متاسفانه اين يه موردو انجام نميده، و چند قابليت رو كه در nuseo بود رو هم خودم پلاگين نوشتم و اضافه كردم.

من متوجه نشدم دقیقا شما کدوم دو قابلیت رو میگید. اگر منظور حذف Index.php باشه من فکر کنم این قابلیت رو توی تنظیمات VB SEO دیدم.

نقل قول :
اتفاقا ايندكس شدن پست ها فرايندي طولانيتر هست تا تاپيك ها، شما پست هارو از ايندكس شدن جلوگيري كرديد در حالي كه يكي از مهمترين عوامل موفقيت تو پيشرفت انجمن بيشتر بودن صفحات ايندكس شده هست، تا مخاطب بيشتري داشته باشيد.

خوب به نظر من این درست نیست. حتی برنامه نویس های VB SEO هم اینو می دونن. تو تنظیمات VB SEO هم یه بخش داره که به تمامی URL های مربوط به پست nofollow اضافه می کنه تا ایندکس نشن.
من یه مثال میزنم. شما آدرس همین تاپیک رو در نظر بگیر که این آدرس هست

http://forum.persia-cms.com/index-php-vt1503.html

حالا این تاپیک با این پستی که من دارم الان میزنم 6 تا پست داره.
شما برای هر کدوم از این پست ها یه URL داری و یه URL هم مال خود تاپیکه
من اینجا رو طوری تنظیم کردم که تعداد پست های داخل هر صفحه 10 تا باشه

به عبارتی اگر یه صفحه 10 تا پست داشته باشه ، در اصل 11 تا آدرس داره

1 آدرس خود تاپیک + 10 آدرس مربوط به هر کدوم از پست ها

خوب اگر گوگل آدرس تاپیک رو ببینه و محتوای اون آدرس رو ایندکس کنه دیگه احتیاجی نداره که اون 10 تا آدرس دیگه رو هم ایندکس کنه چون اون 10 آدرس دیگه هر کدوم بخش کوچیکی هستند از همون آدرس تاپیک.
اگر شما به گوگل اجازه بدید که اون 10 آدرس تاپیک رو ایندکس کنه در اصل به گوگل اجازه میدید که به مطالب تکراری دسترسی داشته باشه. چون تمامی مطالب پست ها یکبار تو آدرس تاپیک ایندکس شده بود و دیگه احتیاجی نیست هر پست هم به شکل مجزا ایندکس بشه. این کار شما باعث افت ارزش صفحه میشه. یعنی رتبه شما در صفحه سرچ سقوط میکنه و از صفحات اول خارج میشه

ما الان 1 ساله انجمن رو دقیقا با همین شرایط نگه داشتیم. الان یه سری تاپیک داریم که بازدید های خیلی بالا دارند. مثلا به این انجمن ما برید

http://forum.persia-cms.com/mobile-phone-softwares-vf30.html

ما سه تاپیک داریم که تقریبا 6 یا 7 ماه پیش زده شدن ولی بازدید های 37 هزار تا، 23 هزار تا و 12 هزار بازدید داشته. تاپیک هایی با بازدید بالای 6000 هزار تا هم زیاد داریم. به نظر من همین کار هایی که انجام دادیم باعث شده که رتبه این فورم تو صفحه نتایج سرچ بالا باشه.
الان اینجا کلا 7380 تا پست بیشتر نداره ولی بازدید های ماه گذشته ما اینقدر بوده

به نسبت تعداد پست ها ما بازدید هامون غیر عادیه. الان خیلی از سایت های ایرانی هستند که مثلا 300 هزار تا پست دارند ولی بازدید های ماهانشون به 300 هزار نمیرسه ولی ما فقط 7 هزار پست داریم ولی ماهی 34 هزار بازدید. به عبارتی 5 بازدید برای هر پست
من توصیه میکنم شما هم آدرس های پست رو برای گوگل محدود کنید
سایت مپ گوگل هم راه اندازی کنید چون خیلی تاثیر داره (البته اگر ندارید )
باید یه چیزی شبیه به این باشه

http://forum.persia-cms.com/sitemaps.xml

در ضمن تو google webmaster guidelines نوشته

code :
Keep the links on a given page to a reasonable number (fewer than 100).

ما فقط صفحه اولمون یه کم بیشتر از 100 لینک داره ولی بقیه صفحات زیر 100 لینک دارند. دلیل اینکه به کسی اجازه نمیدیم که بیشتر از 3 لینک تو امضاش قرار بده هم به همین دلیله. هر چی لینک کمتری از صفحات شما خارج بشه صفحات شما ارزش بالاتری داره
بازگشت به بالا
animparadise
ارسالزمان ارسال: جمعه Feb 15, 2008 7:51 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

خوب بحث سر اين موضوع جالب شد، اگه اجازه بديد يه تاپيك جدا گونه بزنيم و درباره ايندكس شدن يا نشدن پست ها يه كم بحث كنيم و محتواي تكراري.
بازگشت به بالا
amir abbas
ارسالزمان ارسال: شنبه Feb 16, 2008 12:01 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

قبلا در این مورد بحث شده
تو فورم سرچ کنید حتما مطالب مفیدی پیدا می کنید. اکثر موارد مهم رو هم تو همین تاپیک توضیح دادم Smile
حالا باز اگر سوالی هست و یا حس میکنید تاپیک لازمه تاپیک بزنید ولی مطمئنم قبلا یه چیز هایی در این مورد تو همین فورم نوشته بودم. اگر بگردید پیداشون میکنید. همشون تو همین بخش های مرتبط با سئو هستند
بازگشت به بالا
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1