برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

ثبت نام  راهنماي انجمن  جستجو  ليست اعضا  گروه هاي كاربران    ورود

ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع

تفاوت id و class چيست؟

نويسنده پيغام
itc
ارسالزمان ارسال: 4 شنبه Jun 20, 2007 9:25 pm    موضوع: تفاوت id و class چيست؟ پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 10 May 2007

سلام.
من فرق بين id و class رو نميدونم.در کتاب 101 نکته و ترفند براي css از آقاي امير عباس هم چيز زيادي در اين مورد متوجه نشدم.در اين کتاب نوشته شده که فقط از id يکبار ميتوانيم در سند استفاده کنيم يعني زماني که يک id تعريف مي کنيم ديگر نمي توانيم از آن در جاي ديگري از سند استفاده کنيم اما از کلاس ميتوانيم چندين بار در سند خود استفاده کنيم.حالا اگر من در قسمت منوي قالب بخواهم از يک id که مشخصات فونت است استفاده کنم و از همان id و مقدار براي قسمتي از تيتر بالاي صفحه استفاده کنم ، پس بايستي id اينجا عمل نکند و از class استفاده کنم اما با خود id هم ميشه به چند جاي سند مقداري که در استايل است را اختصاص دهيم ، اگر روي id و class بيشتر بحث کنيد ممنون ميشم Sad .
آيا id که به دکمه هايي مثل submit اختصاص ميدهيم همان همان شناسه هستش که در استايل شيت قرار ميگيره؟ پس چرا اگر به دکمه اي مقدار id="x" ميدهيم در استايل شيت همچين چيزي نداريم.مثل دکمه اي که در صفحه 171 کتاب 101 نکته و ترفند براي استفاده از css نوشته شده.
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه Jun 21, 2007 9:15 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

id یا همون شناسه با class فرق زیادی نمی کنه. شما اگر در صفحه برای یک عنصر از id استفاده کنید نباید اون id رو به عنصر دیگه ای اختصاص بدید چون هر id تو هر صفحه تنها یکبار باید استفاده بشه. البته اگر شما اون id رو به عنصر دیگه هم اختصاص بدید مشکلی پیش نمیاد و مرورگر اون بخش رو هم به درستی نشون میده و سبک های مورد نظر شما رو به عنصر دوم هم اعمال میکنه ولی این روش اصولی نیست. شما تجربی به این نتیجه رسیدی که اگر به چند عنصر id یکسان بدید اتفاق نمی افته و در ظاهر هیچ فرقی بین id و class نیست. ولی فرقشون در اهمیتشونه و اگر شما javascript هم کار کرده باشی اون موقع متوجه میشی که هر id باید تو صفحه یکبار استفاده بشه.

بعضی چیز ها که تو صفحه تک هستند رو می تونید براشون id مشخص کنید ولی مثلا برای سبک دهی پاراگراف که تو همه صفحات شما هست باید از class استفاده کنید. یه فرقی بین class و id هست که من تو مقاله مبحث specificity در CSS اونرو توضیح دادم. ارزش id از class بیشتره. اون مقاله رو اگر بخونید کاملا متوجه میشید.

در مورد صفحه 171 هم من متوجه منظور شما نشدم
اونجا یه دکمه submit داریم که یه id داره و اون id برای سبک دادن بهش نیست و تو برنامه نویسی طرف سرور ازش استفاده میشه و یه class هم بهش اختصاص داده شده به اسم btn که تو فایل CSS هم سبک های خاصی به این کلاس اختصاص داده شده.
اگر باز ابهامی هست سوال کنید
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
خدمات هاستینگ وب رمز
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1