زمان ارسال: 5 شنبه Aug 09, 2007 5:13 am موضوع: نمايش id مربوط به bbcode ها در بين پستها
تاريخ عضويت: 08 Feb 2007 ارسالها: 124
فکر کنم اين مربوط به نامي است که اون bbcode باهاش تو ديتابيس شناسايي ميشه
حالا چرال بعضي وقتي به جاي اينکه کد bbcode درست نشون داده بشه اينطوري ميشه (تصوير زير) داخل کد و بعد از : آي دي اون رو نوشته و همه ميتونن ببينن (تو پرشيا سي ام اس)
حالا کسي که اين آي دي رو داشته باشه چه کارايي ميتونه بکنه؟ و آيا خطري داره؟
والا شاید برای این اون کد رو نشون میده چون من الان اون مد align رو نصب نکردم. اون آیدی رو هم اگر کسی داشته باشه نمیتونه باهاش کاری کنه. اون فقط به کار خود Phpbb میاد. البته دیده بودم که گاهی اوقات حتی شما اون مد مورد نظر رو داری ولی باز این شناسه ها رو نشون میده. هیچ وقت دنبال جوابش نرفتم چون برای خودم پیش نیومده بود. اگر یادم بمونه میرم سوال میکنم
نه مشکلی نداشت. ما سرور قبلیمون مشکل امنیتی داشت و یه آدم مریض هم اومد و سایت رو آورد پایین. ما مجبور شدیم مهاجرت کنیم به سرور جدید و دیگه از فایل های قدیمی استفاده نکردیم و یه سیستم جدید نصب کردیم که یه سری از مدها روش نصب نیست. وقت نکردم این مد ها رو نصب کنم چون درگیر یه کار هستم که فرصت نمی کنم برای این وقت بذارم