زمان ارسال: 5 شنبه May 24, 2007 2:33 pm موضوع: آموزش hard reset , soft reset در PPC
عضو تیم مدیریت
تاريخ عضويت: 18 Jan 2007 ارسالها: 1228 محل سكونت: نصف جهان
با سلام خدمت همه دوستان عزیز.
در این تاپیک نحوه انجام Soft , Hard reset رو در pocket pc به شما آموزش می دهم.
آموزش soft reset :
این کار مانند restart کردن کامپیوتر می باشد و معمولا مواقعی گوشی hang می کند و یا سرعتش پایین می آید و یا پس از نصب برنامه ای جدید از این روش استفاده می کنیم و گوشی از اول load می شود.
با این کار اطلاعات گوشی از بین نمی رود.
مانند شکل زیر:
با استفاده از قلم گوشی آهسته یک بار به تورفتگی که معمولا در قسمت سمت راست گوشی است اشاره کنید.
آموزش Hard reset:
معمولا هنگامی که گوشی به سختی بالا می آید و یا اصلا بالا نمی اید و یا به علت نصب برنامه ای ناسازگار گوشی به هم ریخته از این روش استفاده می کنیم.
توجه: با انجام این کار کلیه برنامه های نصب شده و اطلاعات گوشی از دست می رود و گوشی مثل روز اولی که خریده اید بالا می آید.(البته اگر Rom آن را update نکرده باشید.)
با توجه به شکل زیر:
پس از بالا آمدن گوشی دو کلید comm managaer , voice activation را گرفته و به وسیله قلم قسمت مربوط به soft reset را فشار داده و اگر از شما کدی خواست 1234 را وارد کنید و ok را بزنید.
در صورتی که سئوال یا مشکلی در این زمینه داشتید لطفا در همین تاپیک مطرح نمایید.
من یک گوشی Qtek 9090 دارم می خواستم آپدیت کنم (ویندوز 2005) که ایراد گرفت و حالا در حالت bootloader می باشد .برای احیای ویندوز 2003 چکار باید انجام دهم
سلام.شما درست می گفتید چونROM مورد نیاز برای ویندوز موبایل 2005 باید 64 باشه ولی برای ویندوز موبایل 2003 ، 32 mg هست. من تونستم یک رام آلمانی پیدا کنم و به زور به خورد گوشی دادم همه چیز درست شد و حتی مشکلاتی که در مورد فرستادن SMS بیش از یک صفحه داشتم برطرف و امکانات GSM هم بیشتر شد چون آپدیت جدید تر بود. ولی مشکلی که الان برایم پیش آمده در بخش Bluetooth هست که بعد از چند ثانیه از روشن کردنش پیغم خطایی مبنی بر اتمام license میدهد و خود به خود Bluetooth را خاموش می کند. می خواهم ببینم منظور از license چیست وچه باید بکنم.(البته گوشی من ساخت Taiwan هست )
حتی من آپدیت Blutooth Device که Build 3900 هست را هم دانلود کردم و رو نویسی کردم ولی فرقی نکرد به نظر می رسد فایل license وجود دارد. اگر کسی متوجه شد چه فایلی یا چه کلید رجیستری هست لطفا در سایت بگذارد تا همه استفاده کنند.