برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

ثبت نام  راهنماي انجمن  جستجو  ليست اعضا  گروه هاي كاربران    ورود

ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4

تفاوت زیاد در جایگاه بین google و yahoo

نويسنده پيغام
navid4d
ارسالزمان ارسال: شنبه Oct 13, 2007 1:43 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 13 Oct 2007

egold4u نوشته:
امیر عباس جان فکر نمی کنم اینجوری باشه میگم حدود 1 ماه قبل وقتی در گوگل کلمه ایگلد را سرچ می کردم سایت من بین چند سایت اول بود و به نظرم این غیر ممکن است که یک سایت بدون دلیل خاص در عرض 2-3 روز 980 رتبه بیاد پایین!(یعنی در این مدت 980 سایت مقاله و مطالب جدید گذاشتند؟ ان هم با این همه تاثیر البته که نه خیلی از این سایت ها را من می شناسم که مدت هاست تغییری نداشته و حتی صاحب یکی از این سایتها شاید الان 7 ماه است به سایت خودش سر نزده) ولی برام این دلیل مهمه که چه کار کردم که یک دفعه این همه تنزل رتبه داشتم.

سلام
من داشتم مطالب اينجا رو ميخوندم !
گفتم جواب سوال شما رو بدم Wink

اول از همه تا سورس كامل سايت شما قبل و بعد از تغيير رتبه ديده نشه ؛ نميشه نظر قطعي داد .

ولي يكي از احتمالاتي كه باعث اين تغيير رتبه شما شده ميتونه به اين دليل باشه :
شما در روز X در صفحه ايندكس يه مطالب واسا ايگولد مينويسيد ؛ گوگل 1 ساعت بعد شما رو ايندكس ميكنه ؛
4 نفر يا سايت ميگن اگه ايگولد ميخواين به سايت .... برين .
گوگل اون سايت ها رو هم ايندكس ميكنه و متوجه لينك به شما ميشه .
اين سيستم تحليل ميكنه كه سايت شما به سرعت در حال رشد هست ! و مثلا هر 1 ساعت يه نفر به شما لينك ميده ! با سايتهاي هم رتبه شما رو چك ميكنه و متوجه ميشه كه رشد شما براي كلمه ايگولد از بقيه بيشتره ( سايت شما مياد بالا )
ولي شما يه مطلب ديگه ارسال ميكنيد ! مثلا پي پال ؛ اين مطلب جاي لينك ايندكس يا هر آدرس ديگه ايي رو ميگيره .
گوگل آپديت شما رو ايندكس ميكنه !
متوجه ميشه هنوز همون 4 تا لينك هست و افزايش پيدا نكرده ! پس شما به رتبه واقعي بر ميگردي !

البته روال كار گوگل به اين صورت نيست كه هر سايت رو چك كنه !!!
من اين مثال رو زدم تا شما خودتون متوجه قضايا بشيد .
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
navid4d
ارسالزمان ارسال: شنبه Oct 13, 2007 2:00 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 13 Oct 2007

در مورد اينكه چرا بك لينك هاي گوگل كم هستند !

اگر سايتي رو در قسمت بك لينك گوگل ميبينيد :
به اين معناست كه ؛ 2 يا 3 دوره آپديت گوگل هست : كه اين سايت به شما لينك داده و تو اين مدت متن لينك تغيير نكرده !

تنها اين مد لينكها در قسمت بك لينك گوگل براي شما ثبت ميشن .
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4 صفحه 4 از 4