برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

ثبت نام  راهنماي انجمن  جستجو  ليست اعضا  گروه هاي كاربران    ورود

ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4  بعدي

تفاوت زیاد در جایگاه بین google و yahoo

نويسنده پيغام
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 3 شنبه Aug 28, 2007 7:18 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

زمانش حدودا 4 ماه هست. البته بعضی وقت ها میشه حدود 3 ماه و بعضی وقت ها هم میشه 5 ماه ولی معمولا هر 4 ماه یکبار این اتفاق می افته. اخیرا آپدیت هاشون خالی از اشکال هم نیست. تو یه دوره تمامی سایت ها پیج رنک های بالاتری به دست آوردن و تو آپدیت بعدی پیج رنک همه سایت ها دوباره افت کرد.
گوگل دنس این دوره هم تموم شد. اینکه سایت شما دیگه تربه قبلی رو نداره به خاطر این هست که کلی سایت راه اندازی شده که در همین زمینه فعالیت می کنند و از سایت شما برای گوگل بهینه تر هستند یا لینک های بیشتری دارند. شما هم باید روی مسائل سئوی خودتون کار کنید. از بخش امضا باید با کلمه ایگولد به سایت خودتون لینک بدید. با سایت های مرتبط تبادل لینک کنید. سعی کنید مقداری هم محتوای متنی برای سایتتون فراهم کنید. هر چقدر محتوای متنی بیشتر باشه بازدید های شما هم بیشتر میشه. ما تو این ماه فقط 15700 مراجعه کننده از گوگل داشتیم و 1700 مراجعه هم از یاهو. خوب این بازدید ها به خاطر همین مقدار محتوای متنی هست که داخل انجمن ها داریم. شما هم سعی کنید یه سری مقاله در مورد فعالیتتون تو سایت قرار بدید
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
Azemati
ارسالزمان ارسال: 4 شنبه Aug 29, 2007 8:44 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 07 Aug 2007
محل سكونت: Tehran

من که تغییری توی پیج رنک سایت هام صفحاتم ندیدم.
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
egold4u
ارسالزمان ارسال: 4 شنبه Aug 29, 2007 9:05 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 14 Aug 2007
محل سكونت: تهران

امیر عباس جان فکر نمی کنم اینجوری باشه میگم حدود 1 ماه قبل وقتی در گوگل کلمه ایگلد را سرچ می کردم سایت من بین چند سایت اول بود و به نظرم این غیر ممکن است که یک سایت بدون دلیل خاص در عرض 2-3 روز 980 رتبه بیاد پایین!(یعنی در این مدت 980 سایت مقاله و مطالب جدید گذاشتند؟ ان هم با این همه تاثیر البته که نه خیلی از این سایت ها را من می شناسم که مدت هاست تغییری نداشته و حتی صاحب یکی از این سایتها شاید الان 7 ماه است به سایت خودش سر نزده) ولی برام این دلیل مهمه که چه کار کردم که یک دفعه این همه تنزل رتبه داشتم.
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلنام كاربري در پيغامگير Yahooشماره ICQ
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه Aug 30, 2007 8:47 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

کسی نمی تونه بفهمه گوگل چه کاری انجام میده ولی مطمئنا دلیلی داشته که سایت شما اومده پایین.
این امکان هم وجود داره که سایت شما برای مدتی رتبه بالا به دست آورده و حالا به رتبه واقعی خودش رسیده. در کل از این اتفاقات برای من هم افتاده ولی اگر شما لینک های با کیفیت داشته باشید و با کلمات کلیدی به سایت خودتون لینک بدید مطمئن باشید که رتبتون میره بالا.
یکبار این اتفاق برای من افتاد. من خیلی روی کلمه کلیدی "آموزش CSS" کار کرده بودم و تو رتبه اول بودم ولی یکدفعه از رتبه اول اومدم پایین و دیگه تو 30 صفحه اول هم نبودم. آخرش هم نفهمیدم دلیلش چی بود ولی باز با دادن لینک ها با کیفیت اومدم بالا و الان تو رتبه سوم تو صفحه اول هستم
بازگشت به بالا
egold4u
ارسالزمان ارسال: جمعه Aug 31, 2007 12:42 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

با یکی از دوستان تماس گرفتم که تخصص زیادی در این امور دارند به من گفتند که از کلمه ایگلد در صفحه اصلی سایتم زیاد استفاده کرده ام و گوگل سایت را سو کرده! من هم تعداد کلمات ایگلد را کم کردم!حالا ببینیم چی میشه؟
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلنام كاربري در پيغامگير Yahooشماره ICQ
egold4u
ارسالزمان ارسال: شنبه Sep 08, 2007 3:31 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

جالب اینجاست که صفحه اول سایت رو برده به رتبه 990 ولی صفحات دیگه که از نظر کلمات کلیدی و بک لینک رتبه پایینتری دارند در صفحه صوم هستند
بازگشت به بالا
amir abbas
ارسالزمان ارسال: شنبه Sep 08, 2007 7:19 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

اگر از کلمات کلیدی به میزان زیادی استفاده کنید و یه کلمه رو بار ها و بارها تکرار کنید گوگل هم حال شما رو می گیره Razz
سعی کنید که بیشتر از 10 بار از یه کلمه تو یه صفحه استفاده نکنید. قدیم ها طرف سه تا پاراگراف می نوشت و زیر صفحه مخفی می کرد تا محتوای متنی صفحش زیاد بشه ولی گوگل دیگه خیلی باهوش شده. همه اینها رو متوجه میشه
بازگشت به بالا
egold4u
ارسالزمان ارسال: 2 شنبه Sep 10, 2007 11:49 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

دقیقا همین طور بود بعد از حذف تعدادی از کلمات مورد نظر و گذشت چند روز اومدم در صفحه دوم
بازگشت به بالا
iroonikids
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه Sep 13, 2007 2:29 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 13 Dec 2006
محل سكونت: rasht

الان بك لينك سايتم چك كردم 1لينك بيشتر تو گوگل نيست وتو ياهو 1000 خورده اي چطوري؟
درحالي كه خيلي سايت ها به من لينك دادند ولي گوگل فقط يكي اون هم كه اصلا لينك يادم نمياد داده باشه وخودم 20 تا سايت دارم كه به هم لينك دادم ولي اين فقط يكي شناخته!!!!!!
http://www.tafrihi.com

4000صفحه ازسايتم رو ايندكس كرده گوگل
بعضي اوقات چيزهايي الكي نشان ميده مثل همين بك لينك دزحالي كه نتايج بعضي كلمات تو جستجو سايتم مياد ورنك هم 4 است
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصینام كاربري در پيغامگير Yahoo
خدمات هاستینگ وب رمز
amir abbas
ارسالزمان ارسال: جمعه Sep 14, 2007 7:54 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

گوگل تعداد خیلی خیلی کمی از لینک های یک سایت رو به عنوان بک لینک به حساب میاره. نمیدونم چه معیاری رو برای بک لینک حساب میکنه ولی در کل فقط تعداد کمی از لینک ها رو بخ حساب میاره. مثلا من از زیر سایت خودم به صفحه اول لینک دادم. الان خود گوگل تو دیتابیسش 1300 صفحه ایندکس شده از فورم من داره (تقریبا 95 درصد کل مطالب داخل فورم ایندکس شده) ولی از تعداد لینک فقط و فقط یکیش رو به حساب بک لینک گذاشته.
این به این معنی نیست که گوگل لینک های داخل صفحه رو نمی بینه. اتفاقا همش رو می بینه. تو اکانت سایت مپ گوگل میتونید بررسی کنید. گوگل تمامی لینک هایی که به خودتون دادید رو می بینه حتی بهتر از یاهو و موتور های جستجوی دیگه ولی برای بک لینک یه معیار دیگه داره. فقط اینو متوجه شدم که از هر دومین که به شما بک لینک داده بشه یه بک لینک حداقل به حساب شما می ذاره. مثلا به جای اینکه فقط از یه سایت 1000 تا لینک به خودتون بدید به جاش 300 تا لینک از 300 تا دومین مختلف به خودتون بدید اون موقع نتیجه خیلی فرق میکنه
بازگشت به بالا
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4  بعدي صفحه 3 از 4