| نويسنده |
پيغام
|

تاريخ عضويت: 10 Sep 2006 ارسالها: 182 محل سكونت: میلان
|
نقل قول :اگر دنبال اونی هستی که از همه SEO تر باشه خوب دروپال از همه بهتره
بر چه اساسی این مقایسه رو انجام می دین؟
چه معیاری برای مقایسه وجود داره؟ |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
 راهبر انجمن
تاريخ عضويت: 08 Sep 2006 ارسالها: 1521
|
| از نظر شیوه دسته بندی مطالب در دروپال ، شکل ادرس های خروجی، استاندارد بودن کد صفحات، حجم صفحات، ماژول هایی موجود و غیره |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|

تاريخ عضويت: 09 Jan 2007 ارسالها: 113
|
خوب شما با datalife هم کار کردین ؟
از نظر آرشیو ودسته ندی مطالب بسیار قوی هست وتازه یخ قسمت برا سءو داره که با فعال کردن rewrite
خیلی سئو میشه |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|
تاريخ عضويت: 13 Apr 2007 ارسالها: 2
|
سلام دوستان من تازه وارد این سایت شدم اما دیدم قسمت فارسی سازی Drupal غیر فعاله !
خواهشا از مدیر سایت تقاضا دارم این بخش رو هم فعال کنه |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
 راهبر انجمن
|
سلام
خوش اومدی
بخش فارسی دروپال برای این فعال نشده چون هنوز کسی رو نداریم که برای ساپورتش کمکمون کنه و در ضمن هنوز درپال 5 فاریس نشده. هر وقت فارسی سازیش تموم بشه و کسی هم حاضر باشه به ما در ساپورتش کمک کنه ما حتما اون بخش رو باز می کنیم |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
تاريخ عضويت: 13 Apr 2007 ارسالها: 2
|
ممنون راستش من يك پرتال خيلي كم حجم مي خوام مثل Drupal يا ورد پرس كه پشتيباني فارسي هم داشته باشند
تقريبا يك پرتال وبلاگ مانند مي خوام اما پر قدرت كه ساپورت فارسي هم داشته باشه |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|
 راهبر انجمن
|
| خوب دروپال با wordpress خیلی با هم فرق دارند. ورد پرس هم نصبش آسونه و هم استفاده ازش خیلی سادست ولی به شما وبلاگ تحویل میده ولی با دروپال شما خیلی کار ها میتونی بکنی و دستت باز برای خیلی از کارها. از سایت بازی گرفته تا سایت فروشگاه و هر چیز دیگه ای رو میشه با دروپال ساخت. در ضمن هر دو این برنامه ها فارسی رو به طور کامل پشتیبانی می کنند. من خودم دروپال رو می پسندم چون از همه برای موتور های جستجو بهینه تره ولی استفاده ازش مثل ورد پرس ساده نیست و برای کار کردن با دروپال باید چند وقتی باهاش کار کنی |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
تاريخ عضويت: 02 May 2007 ارسالها: 48
|
سلام
اولین پکیج فارسی دروپال رو می توانید از سایت percms دانلود کنید
با نصب فارسی و ماجول های متنوع |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
 راهبر انجمن
|
بله تو هفته قبل در سایت مجید آنلاین دیدم که اولین پک فارسی این سیستم آماده شده. ما تقریبا 7 ماه پیش تصمیم گرفته بودیم روش کار کنیم. اون موقع هنوز نسخه 5 نیومده بود. حتی یک سری از فایل ها رو هم به فارسی ترجمه کرده بودیم و هنوز هم اون فایل ها هست. خیلی روش کار کرده بودیم که کلمات کلیدی مرتبط با دروپال رو تصاحب کنیم. الان این یکی رو تصاحب کردیم
drupal فارسی
الان وضعیت ترجمه ما کند شده ولی همچنان ادامه داره |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|
تاريخ عضويت: 02 May 2007 ارسالها: 48
|
سلام
خوب می شه این دوتا کارو باهم یکیش کرد . قسمت مهم فارسی کردن و ارائه دروپال انتخاب کردن ماجول های مناسبش است( به علت فوق العاده زیاد بودل ماجول های دروپال)
این پکیج توسط من ارائه شده . و از برخی فایل های ترجمه شده ی قبلی هم توش استفاده کردم.
این سیستم یک سیستم سرس باز هست و هر کسی روش کار کنه مهم نیست مهم توسعه و بهبود این سیستم هست .
از همینجا من پیشنهاد می کنم با هم توی برخی از قسمت های تکمیل این پروژه همکاری کنیم. |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|