برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

ثبت نام  راهنماي انجمن  جستجو  ليست اعضا  گروه هاي كاربران    ورود

ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع

نکته های CSS

نويسنده پيغام
torgheh
ارسالزمان ارسال: 4 شنبه Feb 13, 2008 2:05 pm    موضوع: نکته های CSS پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 30 Dec 2006

با سلام به اساتید و دوستان گرامی

برای فراگیری css از پایه سعی کردم چند تا کتاب تهیه کنم و همچنین به یه سری سایتها سر بزنم تا بتونم مطالبی رو که مفید باشن پیدا کنم
خب به سایتی سر زدم که یه سری از صفحاتش رو Save کردم و دارم میخونم
یه سری نکته هایی که توی این صفحات توسط این سایت ذکر شده بود به نظر جالب اومدن و احساس کردم اگه اینجا ذکر بشن بد نیست
البته با توجه به اینکه من تازه کارم شاید برام جالب بوده باشند و اساتید این مسائل رو بدونن
فعلا دو نکته رو میذارم
اگر از نظر دوستان این موضوع جالب بود دوستان هم لطف کنند و همکاری کنند
تا تاپیک خوبی برای این مساله داشته باشیم

این هم نکته ها :
-------------------------------------------------

نکته 1 : در صورتی که شما از
در صورتی که شما از کدهای style sheet داخلی و خارجی همزمان استفاده کنیم یعنی اینکه کدهایی را به صورت داخلی در صفحه وب نوشته باشیم و همزمان لینکی را برای یک فایل css در فایل مشخص کرده باشیم در این حالت :
در صورتیکه h3 را به این شکل داشته باشیم :
code :
color: red;
text-align: right;
font-size: 20pt

تمامی h3 ها خاصیت رنگ را از فایل خارجی به ارث میبرند و بقیه خواص توسط کدهایcss داخلی جایگزین خواهند شد

----------------------------------------------------

نکته2 : بایستی برای کدهایی که در فایل Css می نویسیم فاصله در نظر بگیریم به طور مثال برای کد زیر :
code :
"margin-left: 20 px"

در صورتی که کد به شکل زیر نوشته شود :
code :
"margin-left: 20px"

این کد در IE6 عمل میکند ولی در مرورگر FireFox عمل نخواهد کرد.

منبع : سایت W3Schools.com
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 4 شنبه Feb 13, 2008 4:20 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

آقا هر دو موردی که شما نوشتی در اصل اشتباه بود

در مورد اول. اون بخش مربوط میشه به بحث ارجحیت دستورات CSS

فرض بگیرید یه دستوری داریم که میگه تمامی متن داخل تگ p باید قرمز باشه. خوب ما این دستور رو توی CSS خارجی قرار میدیم. حالا بالای صفحه خودم و تو تگ style از CSS داخلی استفاده میکنیم و حالا اینجا یه دستور مشخص میکنیم که تمامی متن داخل برچسب های p باید سبز باشه.
در نهایت CSS رو به شکل درون خطی به کار میبریم و متن رو آبی در نظر میگیریم به این شکل

code :
<p> XXXXX </p>

حالا کدوم ارجحیت داره. ما تو سه جای مختلف برای یه بخش سایت سه رنگ مختلف مشخص کردیم.
در اینجا ارجحیت اول با CSS درون خطیه. یعنی متن با رنگ آبی نمایش داده میشه. حالا اگر این دستور درون خطی رو کلا پاک کنیم ، متن به رنگ سبز نمایش داده میشه چون CSS داخلی به CSS خارجی ارجحیت داره. اگر هم دستور رو از بخش CSS داخلی حذف کنیم متن به رنگ قرمز نمایش داده میشه چون این رنگ تو CSS خارجی مشخص شده و این فایل کمترین ارجحیت رو داره.

در مورد مثال دوم
شما نباید بین مقدار و مقیاس فاصله بذارید. باید بنویسید 20px نه اینکه بین px و 20 فاصله بذارید. در ضمن بعد از دستور باید علامت ; قرار بدید در غیر این صورت دستور کار نمی کنه. دستورات هم نباید بین علامت " قرار بگیرند.
بازگشت به بالا
torgheh
ارسالزمان ارسال: 4 شنبه Feb 13, 2008 7:07 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 30 Dec 2006

ممنونم امیر خان
من هم همونطور که گفتم این نکته ها رو از توی مطالب اون سایت نوشتم
ولی به هر حال اومدیم اینجا که یاد بگیریم و خوبیش اینه که به واسطه همین مطلب دو تا نکته مفید از شما یاد گرفتیم

مثلا نکته دوم رو امتحان کردم دیدم اونجوری که نوشتم نیست و حالا که توضیح دادی متوجه شدم که مشکل کجا بود

در مورد جدول بندی نکته های کلیدی و قابل استفاده ای به ذهنت میاد بهمون بگی ؟
بازگشت به بالا
saeid64
ارسالزمان ارسال: شنبه Feb 23, 2008 11:08 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 24 Sep 2007

کتاب جناب امیر خان بسیار کتاب عالی هست من خیلی خیلی نکات خوبی از داخلش یاد گرفتم حقیقتا و بعد از مطالعه بخش هایی از این کتاب کاملا استفاده از CSS من چند درجه ارتقا پیدا کرد ولی فکر میکنم برای کسی که از قبلی یکمی CSS بلده خیلی مناسب تر باشه این کتاب تا اینکه برای کسی که میخواد شروع به یادگیری CSS بکنه .
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
delphii
ارسالزمان ارسال: 3 شنبه Aug 26, 2008 2:25 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 20 Apr 2008

حالا جدی امیر خان در این مورد کتاب نوشته یا این رو به خاطر اطلاعات زیادشونه که میگین
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1