برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

ثبت نام  راهنماي انجمن  جستجو  ليست اعضا  گروه هاي كاربران    ورود

ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع

نحوه کار مقادیر منفی در CSS ؟

نويسنده پيغام
Tony.65
ارسالزمان ارسال: 3 شنبه Jul 17, 2007 6:34 pm    موضوع: نحوه کار مقادیر منفی در CSS ؟ پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 24 Dec 2006

سلام
کسی در موردش چیزی میدونه؟
code :
#footer
background:transparent url(footerBg-1.gif) no-repeat scroll center top;
font-size:11px;
height:48px;
margin-bottom:0pt;
[color=red]margin-left:-150px;
[/color]padding-bottom:0pt;
padding-left:150px;
padding-top:27px;
position:absolute;
text-align:center;
[color=red]text-indent:-150px;[/color]
width:485px;
z-index:300;
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصینام كاربري در پيغامگير Yahooنام كاربري در پيغامگير MSN
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 3 شنبه Jul 17, 2007 7:36 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

خوب بعضی از دستورات می تونن مقدار منفی قبول کنند از جمله margin و text-indent
دقیقا شما چی رو می خواید از این ها بدونید ؟

ببینید مثلا وقتی شما برای یه جا margin در نظر بگیرید دو تا عنصر از هم فاصله می گیرند و یه فاصله ای بینشون به وجود میاد ولی اگر مقدار منفی بدید به هم نزدیک می شن و روی هم قرار می گیرند.
برای text-indent هم همینطوره. وقتی شما از text-indent استفاده کنی متن شما به مقدار دلخواه شما تو رفتگی پیدا می کنه و از سمت چپ صفحه فاصله می گیره ولی اگر مقدار منفی بدی حتی میتونی متن رو از سمت چپ صفحه خارج کنی که دیگه دیده نشه. الان از همین ترفند برای مخفی کردن title ها و قرار دادن عکس در پس زمینه اونها استفاده میشه.
اول مثلا یک تگ h1 میسازند و یه تصویر رو در پس زمینش قرار میدن و یه متنی رو هم داخل title قرار میدن بعد با text-indent منفی اون متن رو از سمت چپ صفحه خارج می کنند و فقط عکس باقی می مونه. اینطوری هم صفحه سئو باقی می مونه و هم ظاهرش حفظ میشه Wink
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
Tony.65
ارسالزمان ارسال: 3 شنبه Jul 17, 2007 9:39 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 24 Dec 2006

امیر عباس عزیز واقعا با جوابهایی که میدی حال میکنم.خسیس بازی در نمیاری و خیلی کامل و دقیق توضیح میدی Wink Wink امیدوارم موفق باشی
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصینام كاربري در پيغامگير Yahooنام كاربري در پيغامگير MSN
خدمات هاستینگ وب رمز
Professional
ارسالزمان ارسال: 4 شنبه Jul 18, 2007 8:28 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

عضو تیم مدیریت
عضو تیم مدیریت

تاريخ عضويت: 18 Jan 2007
محل سكونت: نصف جهان

Tony.65 نوشته:
امیر عباس عزیز واقعا با جوابهایی که میدی حال میکنم.خسیس بازی در نمیاری و خیلی کامل و دقیق توضیح میدی Wink Wink امیدوارم موفق باشی

دقیقا منم با نظرت موافقم. Smile
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیديدن وب سايت كاربرنام كاربري در پيغامگير Yahoo
sinabeclass
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه Aug 09, 2007 6:35 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 08 Feb 2007

منم موافقم ولي در بعضي از موارد. اگه اون مشکل css تالارسايت ما رو حل ميکريد الان ميگفتم خسيس نيستي.شايد هم بلد نبود.
ببخشيد که اينجوري حرف زدم.
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
Azemati
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه Aug 09, 2007 7:06 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 07 Aug 2007
محل سكونت: Tehran

sinabeclass نوشته:
منم موافقم ولي در بعضي از موارد. اگه اون مشکل css تالارسايت ما رو حل ميکريد الان ميگفتم خسيس نيستي.شايد هم بلد نبود.

من که مدت کمی هست که این تالار رو پیگیری می‌کنم و یه خورده بیشتر هم با امیرعباس جان در فوورم ام‌تی آشناییت دارم، هیچ خسیس‌بازی از ایشون ندیدم، هیچ Wink
بازگشت به بالا
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه Aug 09, 2007 9:52 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

نقل قول :

والا اگر منظور شما مشکلی بود که تو قالب طراحی شده شما بود ، من به اون یه نگاهی انداختم.
صفحه طراحی باید valid باشه. صفحه شما نه کد html ولید داشت و نه CSS valid بود. شما هر جای دیگه حتی در سایت های معروف ساپورت CSS مثل سایت CSS discuss ، sitepoint , CSS beauty اگر این سبک سوال ها رو بپرسی اول از شما می خوان که صفحات رو تو validator سایت w3c چک کنید و اول ایراد هاش رو برطرف کنید بعد بیاید دنبال جواب مشکل.
من تو اون 10 دقیقه ای که روی قالب شما وقت گذاشتم چیزی از مشکل سر در نیاوردم چون صفحه ای که ولید نباشه هزار جور بازی در میاره. مثلا جا افتادن یه علامت سمیلوکالن ته یه خط میتونه مشکلاتی ایجاد کنه حتی فکرش رو هم نمیشه کرد.
در ضمن من هر جا چیزی رو بلد نباشم حتما اعلام میکنم. من که علامه نیستم که همه چیز رو بدونم Razz
بار ها شده بچه ها سوال پرسیدن و من گفتم نمی دونم. مثلا تو همین بخش گفتگوی آزاد از سرویس https پرسیده بودن که من اطلاعات نداشتم و گفتم نمی دونم Wink
بازگشت به بالا
sinabeclass
ارسالزمان ارسال: 2 شنبه Aug 13, 2007 7:49 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 08 Feb 2007

ولي اي کاش همينها را اونوقت به من ميگفتيد.

به هر حال متشکر از اينکه وقت گذاشتيد و معذرت.

يه چنتا از اين لينکايي که ميگيد بديد برا تست صفحه. آخه من هر جايي ميزنم اشکال ميگيره که نميتونه اين صفحه رو کنترل کنه!! ميگه: Sorry! This document can not be checked.
بازگشت به بالا
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 4 شنبه Aug 15, 2007 10:41 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تو همون آدرس validator از این صفحه میتونی با آپلود کردن فایلت اون رو تایید کنی

http://validator.w3.org/#validate_by_upload

هر مشکلی هم داشته باشه روی صفحه نشون میده
بازگشت به بالا
خدمات هاستینگ وب رمز