نقل قول :
منظور من شامل طراحی استاتیک هم میشد اما نه فقط اون (شکی ندارم که استاندارد بودن و نمایش یکسان در مرورگرها چقدر مهمه) . در واقع قبل از این موضوع، استراتژی کار ( دسته بندی موضوعات، هدایت صحیح و روشن، نوع نمایش و اصول مهندسی نرم افزار و ...) خیلی مهمه .شاید حرفم در مورد استراتژی برای بعضی از دوستان خنده دار باشه اما این موضوع مثل نوشتن الگوریتم و چارچوب و مشخص کردن اهداف و پیش بینی جلوتر در برنامه نویسیه و طراحی سایت هم یه سیستم هست که قبل هر چی نیاز به تحلیل سیستم داره.
خوب من فکر میکنم اصلا برنامه نویسی ای وجود نداره که بخواد ساختار داشته باشه. همونطور که گفتم همه از CMS های آماده استفاده می کنند ولی در کل شیوه طراحی یک سایت اینه
اول باید هدف سایت مشخص بشه. این سایت چه هدفی داره که راه اندازی شده. مخاطبش کیه و ...
بعد از این کار میان روی کاغذ مشخص می کنن که سایت چه بخش هایی لازم داره. بعد از این کار میان هر بخش رو به طور مجزا طراحی می کنند. مثلا صفحه Login مجزا طراحی میشه. صفحه تماس با ما مجزا و ..... و در آخر ارتباط بین صفحات مختلف بر قرار میشه.
حالا تو ایران چطور برنامه می نویسن من نمیدونم ولی درستش اینطوریه
نقل قول :
حرف دوستانی که میگن این کار رو cms ها برای ما انجام دادن رو قبول ندارم درسته از خیلی جهات این کار رو کردن (مثل اصول و ساختار پایگاه داده و ...) اما به عنوان یه مثال از صدها مثال : حتما در بعضی از وب سایتها دیدید که تقسیم بندی گروه های (یا بخش های) اون وب سایت بیشتر از 20 مورد در حالی که در اصول روانشناسی بیش از شش هفت مورد جایز نیست (منظورم این نیست که دقیقا ) . این که هر موضوع به طور سلسله وار میتونه به موردهای تقسیم بشه درست و منطقیه.
خوب این مشکل سی ام اس نیست. مشکل وب مستر سایته که این همه دسته بندی برای سایتش درست میکنه. شما میتونی فقط 5 تا دسته بندی ساده برای سایت داشته باشی. مشکلی نیست.
سی ام اس کار رو راحت میکنه ولی باید
1- برای کار مناسب از سی ام اس مناسب استفاده بشه
2- باید از همون سی ام اس مناسب هم به شکل درست استفاده بشه
3- وب مستر باید دانش لازم رو داشته باشه که اگر نیاز خاصی داشته باشه خودش بتونه اون بخش رو به سی ام اس اضافه کنه