برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

ثبت نام  راهنماي انجمن  جستجو  ليست اعضا  گروه هاي كاربران    ورود

ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع

در مورد Backlink ... خواهشا کمک کنید

نويسنده پيغام
mvardin
ارسالزمان ارسال: 2 شنبه Feb 19, 2007 9:21 am    موضوع: در مورد Backlink ... خواهشا کمک کنید پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 19 Feb 2007

با سلام ...
سایت من حدود 1 ماه هست که در گوگل ثبت شده و تقریبا 600 صفحه هم ایندکس شده ولی تعداد backlink هاش صفره .... این در صورتیه که طبق persianstat تا حالا 2000 بار از سایت های دیگه به من لینک داده شده ... نمی دونم چرا هنوزم صفره ؟؟؟

Www.FriDanlod.Com
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 3 شنبه Feb 20, 2007 11:45 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

خوب این زمان میبره تا بک لینک های شما رو گوگل به حساب بیاره. مثلا همین فورم الان نزدیک به 14000 بک لینک داره ولی گوگل تنها 70 تاش رو به حساب آورده . در ضمن گوگل برای به روز کردن لینک ها به زمان احتیاج داره و تعداد بک لینک ها رو به شکل روزانه به روز نمیکنه و شما باید حداقل 2 تا 3 ماه صبر کنید تا نتیجه رو مشاهده کنید.
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
mvardin
ارسالزمان ارسال: 4 شنبه Feb 21, 2007 9:34 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 19 Feb 2007

بایت جواب ممنون ... ولی فک نکنم این طوری باشه .. چون وقتی من ساتم رو با www می زنم 4 بک لیمک داره ولی بدون www هیچی .... دلیلش رو هم نمی دونم ... میگم شاید بک لینک یه چیز دیگست ... ولی به هر حال ممنون از جوابتون ...ببینم 2-3 ماه دیگه چی میشه
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 3 شنبه Feb 27, 2007 11:59 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

نقل قول :
ولی فک نکنم این طوری باشه .. چون وقتی من ساتم رو با www می زنم 4 بک لیمک داره ولی بدون www هیچی .... دلیلش رو هم نمی دونم ... میگم شاید بک لینک یه چیز دیگست ... ولی به هر حال ممنون از جوابتون ...ببینم 2-3 ماه دیگه چی میشه

دقیقا همون طوری هست که من گفتم. یقین داشته باش
اون مسئله تفاوت تعداد بک لینک ها هم به خاطر اینه که شما www رو در آدرس صفحه قفل نکردین
برای قفل کردن www هم از این مقاله استفاده کنید
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1