101 نکته و ترفند برای استفاده از CSS در طراحی وب - کتاب آموز
نويسنده
پيغام
sa3er
زمان ارسال: جمعه Jun 08, 2007 12:41 am موضوع:
کاربر جدید
تاريخ عضويت: 08 Jun 2007 ارسالها: 2 محل سكونت: تهران
سلام،
من امروز کاملا اتفاقی کتاب شما رو دیدم و خیلی خوشحال شدم که بالاخره یه همچین عنوانی به جمع کتابهای فارسی زبان اضافه شد. متاسفانه اکثر کتابهای فارسی زبان مربوط به طراحی وب سایت حرف چندانی برای گفتن ندارند و مشخص هست که نویسنده یا مترجم خیلی بی علاقه کتاب رو تهیه و تنطیم کرده. اما از شواهد پیدا هست که کتاب شما از این قضیه مثتثنی هست با توجه به این که خود شما هم در زمینه فوق به قول معروف دستی دارید. واقعا از زحمات شما برای تهیه این کتاب متشکرم.
مشتاقانه دنبال یه راهی هستم که هر چه زودتر نسخه چاپ شده این کتاب به همراه تمام CD هاش رو تهیه کنم. سایت ناقوس که off هست. آیا می تونم به شما PM بدم و در خواست بدم؟ شما تهران هستید؟ اگه تهران هستید و میشد پیک کنید که واقعا عالی میشد.
امیدوارم که در آینده کتابهای بیشتری از شما در زمینه web development ببینیم.
در مورد کتاب من یک توضیحاتی در این پست دادم. میتونید کتاب رو از خودم بگیرید ولی اون تخفیف ناقوس روش نیست و هزینه پست هم بهش اضافه میشه ولی در عوض داخل سی دی یک مجموعه آموزش مقدماتی CSS آقای کریستوفر داچ هم هست. البته سایت اصلی ناقوس الان فعال نیست ولی سایت www.naghoospress.ir یه صفحه هست که شماره تلفن داده برای خرید و تخفیف 20 درصدی رو هم به شما میده.
خودم هم تهران هستم و میتونم با پیک ارسال کنم. با پیشتاز هم اگر ارسال کنم من هر روز بفرستم فردای همون روز به دست شما میرسه _________________ سوالات را در پیغام خصوصی مطرح نکنید. سوالاتی که در پیغام خصوصی مطرح شود ، بی جواب خواهد ماند. آموزش CSS , سی اس اس |
انجمن تخصصی طراحی وب و کدنویسی دیزاین آرین
خوب پیغام خصوصی از طرف شما به دست من نرسیده
اگر ارسال کردید ممکنه اون موقع سرور مشکل داشته و پیغام تو میل باکس من نیومده. دوباره ارسالش کنید _________________ سوالات را در پیغام خصوصی مطرح نکنید. سوالاتی که در پیغام خصوصی مطرح شود ، بی جواب خواهد ماند. آموزش CSS , سی اس اس |
امیر عباس به نظرت اصلا میشه به این سرورهای ایرانی اعتماد کرد؟
ما سرور ایرانی نداریم. سرور ها همش تو اروپا و آمریکاست فقط مدیریتش دست یه ایرانیه. در کل اگر پول خوب بدید تو همین هاست های ایرانی هم هاست خوب هست.
sa3er جان بسته شما رو هم که ارسال کردم تو پیغام خصوصی هم که اعلام کردم
تو DVD هم راه کتاب این مجموعه ها بود
1- سی دی خود کتاب
2- آموزش مقدماتی CSS توسط کریستوفر داچ
3- آموزش CSS از انتشارات sitepoint
4- آموزش مقدماتی XHTML از سایت lynda
5- نرم افزار Dreamweaver CS3 _________________ سوالات را در پیغام خصوصی مطرح نکنید. سوالاتی که در پیغام خصوصی مطرح شود ، بی جواب خواهد ماند. آموزش CSS , سی اس اس |
سلام دوست عزيز
كتاب شما را توسط وب سايت انتشارات ناقوس خريداري كردم و مطالعه كردم بسيار عالي بود.
براي شما دوست عزيز در تمامي مراحل زندگي آرزوي موفقيت مي كنم.
سلام دوست عزيز
كتاب شما را توسط وب سايت انتشارات ناقوس خريداري كردم و مطالعه كردم بسيار عالي بود.
براي شما دوست عزيز در تمامي مراحل زندگي آرزوي موفقيت مي كنم.
سلام
ضمن تبریک و آرزوی موفقیت بیش از پیش برای آقای عبدالعلی
من کتاب رو جمعه از سایت ناقوس سفارش دادم و امروز تحویل گرفتم و انشاالله دارم مطالعه میکنم
در بخش پیشگفتار مترجم اشاره کرده بودید به لیست دستورات css 2.1 من هم مثل شما علاقمند شدم که کدها رو داشته باشم و لی توی گوگل که جستجو کردم نتونستم بصورت لیست شده پیدا کنم اگر آدرسی دارید که کدها رو داشته باشه ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیز من متوجه منظور شما نشدم
تو این کتاب دستورات پر استفاده CSS 2.1 توضیح داده شده. اگر لیست کامل تمامی دستورات رو می خواید میتونید از این آدرس دریافتشون کنید.